22 Ocak 2012 Pazar

Jenga uzak dur benden :P Keyifli Cumartesi Postu

Merhaba, mutlu pazarlar herkese :)

Bugün de yine karlı bir günden yazıyorum sizlere :) Demiştim ya, bünyem kara alıştı sanıyorum, artık normale bindi, rutin birşey benim için. :)

Cuma günü Konya Selçuk Üniversitesi'nde okuyan kuzenim Tufan geldi bize misafirliğe. Aslında daha önceden bekliyordum gelmesini lakin vizeler finaller filan derken ancak bu zamana kısmetmiş. Hızlı trene atladığı gibi geliverdi yanımıza :) Bize de renkli bir haftasonu geçirme fırsatı tanıdı :))) Hem insan özlüyor birlikte hasret gideriyorsun, hem de hem ona hem sana değişiklik oluyor ne güzel :)

Dün bir taraftan kar yağarken diğer taraftan da "ne yapsak ne etsek?" derken, Tufan "Oyun oynasak ya hep beraber, Jenga filan.." dedik biz de "Güzel fikir, ama evde oyun yok ki" sonra da düşündüm, yahu milyon tane cafe var oyunu olan birine gider oynarız.. :) Çıktık evden Kızılay'a indik, ben düşünüyorum "nereye gitsek? nereye otursak?" çok zor geldi ya, ben Kızılay'a gidince oturduğum sadece birkaç yer var, orası da oyunlu filan değil, kitap kafe şura bura yahut yemek yiyebileceğim mekanlar. En sonunda kardeşim bizi Sobe Cafe adlı bir cafeye götürdü, oyunumuzu istedik başladık ama....

Ne başlayış, o Jenga ne kadar felaket bir oyundur yahu, ben ilk defa oynuyorum, nişanlı da öyle ama benim kardeş vızır vızır çekiyor tahta blokları.

Tufan bir bloğu büyük dikkatle çekerken...


Süper dengesiz bloklarımız...

 Piyango bana vurdu, kulenin yıkılma anları hep bana denk geldi, ben de mızıkçılık ettim hemen, "oynamıcam banane" filan :) Sonra millet de sıkılınca blok yıkılmalarından, biz de Tabu'ya geçelim istedik :)

Tabu XL geldi önümüze, hani şu tabu maymunu filan var çizerek anlatıyorsun vs... Oyun kılavuzu yoktu kutunun içinde, biz de bildiğimiz düzenden devam edelim dedik. Begüm ve Tufan eş oldu, ben de nişanlıyla eş oldum. Tam bir felaketti ama... :) Birkaç diyalog sizlere;

-Ben: Aşkım hani var ya ben araba kullanrken sol şeritte giderim arkamdan selektör atar ben yana geçeyim diye,
-Nişanlı: Kamyoncu!
-Ben: Hayır aşkım kamyoncunun solda ne işi var, hani o bana korna gibi bişey çalar ben panik olurum dua ederim ya
-Nişanlı: Ha o zaman otobüsçü ya da dolmuşçudur..
-Ben: Aşkım niye anlamıyosun, hani soldan gider bu şey, durumu fena olanlar biner buna..
-Nişanlı: ??!!!!!
-Ben: Öf ya sen de bişeyi anlamıyosun bidaha eşleşmem senle!!!

Anlatmaya çalıştığım kartta ambulans yazıyordu :)))

şu diyalog ise ailede blog ismimin çoktaaan tescillendiğini anlatmama yetiyor sanırım :)

-Begüm: (yazıldığı gibi okuyun) nınının Cicileri
-Tufan: Maya'nın Cicileri, Maya maya :)))

koptum yahu resmen :)

Bakalım bugün neler yapacağız :)

Ha bu arada, ben şalı örmeye başladığımda bir hesap hatası yaptım, ip tiftik olunca sökemedim de, geri en baştan yeniden başladım, ama az kaldı bitireceğim umarım iki güne, çok heyecanlıyımmm :)


ilk resimdeki büyük olanda işte ben hücreleri 10 zincirde hesaplamıştım ondan olmamıştı, sökülmedi de, başka bişey olark değerlendireceğiz artıkın, küçük olanı ise yeni başladığım şal, ama o da artık o kadar küçük değil :)

 ucundaki ilk çiçeğini kondurdum bile, hatta şu an  çiçeği oldu, bitse de artık sizlere hediye etsem değil mi??? :)

herkese kocaman öpücükler :)

20 yorum:

  1. çok eğlenceli bir hafta sonu olmuş senin için canım çok sevindim,şalını da merak etmiyor değilim hani az kalmış ha gayret bitecek : ) sevgiler öpücükler :))

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel bir haftasonu gecirmissiniz...daim olsun insaallah...
    sevgiler:)

    YanıtlaSil
  3. ambulansa kamyoncu :))) eğlencelı bı hafta sonu gecırmıssın,yaptığın şalda cok guzel olmus elıne sağlık :) sevgıler canım

    YanıtlaSil
  4. ha ha ha çok komik sahiden.
    jenga da tabu da hoş oyunlar.
    daa neler neler var.
    :)))

    YanıtlaSil
  5. 112 Deseydin ya :) o kadar ugrasmıssın :)

    YanıtlaSil
  6. O yukarida belirttiginiz oyunu ben hiç duymamistim. Heyecanli bir seye benziyor. Güzel oyun oymali, degisik bir oyun! (Blok Oyunu)

    YanıtlaSil
  7. Ne güzel bir haftasonu. Tabu oyununa bizde bayılıyoruz ve toplandığımızda arada oynuyoruz. Zevkli bir oyun... :))))
    İyi haftalar şimdiden.

    YanıtlaSil
  8. Nişanlınla olan diyalog süpermiş Maya'cım: "Bir daha eşleşmem senle" kısmına bayıldım hatta :))
    Güzel bir haftasonu olmuş, nice güzel günlere inşallah :)

    YanıtlaSil
  9. @Yeni başlangıçlar, canım teşekkürler, şalın çiçekleri ortaya kadar geldi, aşk ile şevk ile örüyorum, bir an önce bitiresim var benim de :))) sevgiler canımm :)

    @Zeliş'im çok teşekkür ederim, hepimizin ağzının tadı daim olur inşallah :) sevgiler :))

    @biricitim, bir de hokka'yı hayko görmesi ve bana gözlerini şaşı yaparak anlatması vardı ki offf, tabii sonrası malum :D sevgiler :)

    @deeptone, bir de karaokeye merak salmıştık ama berbat seslerden ötürü planımızı hayata geçirmemeye karar verdik :D

    @renklihayat'ım, valla o anda aklıma gelmemiş olabilir, başarısız denemelerden sonra onu bileceğini tahmin etmiştim ama çok yanılmışım çoook :)))

    @Xmedy, hoşgeldin :) çok değişikti evet ama becerenler oynayınca daha zevkli oluyor, ben su koyuverdim hemencecik :P

    @Gülşah'cığım, evet çok zevkliydi, birlikte severek yapılan her aktivitenin tadı başka oluyor değil mi? :) sana da iyi haftalar :)

    @Düş Kızı'm, o an sinirden gözlerim pörtlemek üzereydi cidden bak :D ya ben çok ciddiye alıyorum ya da onlar çok geyiğine vuruyor anlamadım gitti :P inşallah hep beraber öyle çok çok güzel günler görürüz kuzum :): sevgiler :)

    YanıtlaSil
  10. Jenga oynamadım ama tabuya bayılırım :) çok eglenceli bir hafta sonu olmuş, ne güzel.

    Şal zaten çok güzel görünüyor ellerine saglık :)

    YanıtlaSil
  11. tabu!! çığlık çığlığa oynuyorum bu oyunu. yenilmeye asla tahammülüm olmadığı için acayip görüntüler çıkıyo ortaya, br videolarımız var ki sorma :) ev arkadaşım ve ben yani biz üniversitedeyken, birbirimizin gözünden anlıyoduk daha, "hani geçen gün", "hani benim en sevdiğim", "hani benim en güzel yaptığım şey", "yaa hani ben eski sevgilime ne diyodum", "bi kız var hani okulda salak, heh, onu görünce aklımıza gelen şey", "geçen oyunda falanca anlatamamıştı hani bilememişlerdi", "her ay eve ne alırız?" gibigibi tek cümlelerin cevapları hep doğrudur. uzun uzuna anlatmaya gerek bile yok. mesela her ay eve ne alırız ın cevabı "'tüp' bebek" :) şalı da sevdim ellerine sağlık! :)

    YanıtlaSil
  12. Maya yaa ben de kitap cafeleri cok severim.Acaba nerelere gidiyorsun belki bilmediğim yerleri keşfederim sayende ^_^
    Ayy ben nişanlına söylemeye çalıştığın şeyi polis olarak düşünmüştüm :D şalı da örüverirsin hemen benim gibi acemi değilsin yaa :) ehehe sana da kocaman öpücüklerr :-)

    YanıtlaSil
  13. @Aslı, valla Jengaya bir başla bakalım, ben yapamadım sizler başarılı olun :) ama tabu nefis değil mi? :) şal bitmek üzere, otomatiğe bağladım dıdıdıdın :) sevgiler çoook :)

    @Kuulumsu'm benimmm :) valla sizin senkronize olmanıza bayıldım :) benim de bir zmanlar öyle bir arkadaşım vardı, "ültimatom"u bile kısa zamanda anlatabiliyorduk, "tüp bebek" olayına koptum yalnız sizdeki ;) ama ben bu gidişle bizim herifle bidaha tabu filan oynamıcam, batıracak beni ya :))) şal için teşekkürler, sevgiler kocaman :)

    @Volante'cim Kurtuba'yı seviyorum, karmaşadan ayrı farklı bir dünyası var, bir ara Konur'da görmüştüm ama Kurtuba bana daha düzayak geliyor, gidilmesi kolay da ehehe :D bak seninle sahafa gidicez unutmadın değil mi acaba??? :) şal bitti bitiyor, görücüye çıkaracağım yakın zamanda inşallah :P

    YanıtlaSil
  14. bnde bir oyuna başladım mı suyunu çıkarırım karşı taraf pes eder:))
    şu aralar kağıtla 51 oynunu oynuryorum sezo artık bıktı :)yenmekten de bıktı ama ben yok diyorum bu sefer yeneceğim deyip tekrar:))

    sizinkide pek kayifli olmuş daimi olsun mutluluğunuz:))

    YanıtlaSil
  15. orayı biliyorum ama gidemedim çünkü bulamadım bi türlü :D
    Aaa yok vallaha unutmadım ki! ^_^ hmm bekliyoruz o zaman D:

    YanıtlaSil
  16. Haha tabu diyalogları süpermiş :) Bu arada ben de blog dünyasına yeni katıldım bloğuma göz atmak isterseniz beklerim ;)

    http://www.trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  17. ben de istiyorum jenga, tabu falan oynamaak hem de karlı pazar günlerine bayılırım :)

    YanıtlaSil
  18. @Bigocum, bende de öyle bişey var, geçen sene yılbaşında okeye merak salmıştık da, hatırlıyorum annem okey takımını ortadan kaldırana kadar akla karayı seçmişti :P amin bu arada, hepimizin mutluluğu daim olsun :)))

    @Volante'cim, karlar kalksın, haberleşelim ;)

    @Trendsum, daha ne diyaloglar var ah bilsen :) ziyarete geleceğim, başarılar :)

    @Mia, oyunlar güzel ama ben kardan bıktımmm:))) sevgiler

    YanıtlaSil
  19. nne güzel bir gün olmuş, bende jengaya bayılırım :) çok hırslı olduğum için sanırım heyecanım tavan yapar :)))

    bana da beklerim
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  20. @darkolivee, ben o heyecana yenik düşüyorum sonra da bütün blokları yerle bir ediyorum, sanırım şiddetli bir deprem oluşturuyorum ellerimin titremesiyle :P ziyaretine tabii ki geleceğim :) sevgiler :)

    YanıtlaSil