24 Nisan 2012 Salı

Şu an düşünüyorum da... #4

Merhaba herkese!

*** Beni merak eden herkese çok teşekkür ederim, Deep ve Annemahsustan size ayrıca teşekkür ederim :) İyiyim, sağlık olarak bir sorunum yok ama, baharla birlikte biraz psikolojim hassaslaştı sanırım. Bahar dönemi geçiş dönemi malum, içimi pırpır ettiriyor, yüreğim biraz kabarık... :(

*** Kitaplaşalım mı? etkinliğine katılan herkese bir kez daha çok teşekkür ediyorum. Beni bu etkinlikte yalnız bırakmadınız, çok sağolun. Herkesin mail adresine eşleştiği kişinin bilgilerini gönderdim :) Birdahaki etkinliğimiz sevgili Damla'nın evsahipliğinde gerçekleşecek, şimdiden haberiniz olsun :)

*** Nişanlı, görev nedeniyle Antalya'ya gitti pazar akşamı, cumartesi dönecek umarım. Bir hafta yalnızım anlayacağınız :) Ama o yoksa da arkadaşlarımız var, eksikliğini hissettirmiyorlar sağolsunlar öğle arası yalnız bırakmadılar beni :) Bizimki de ikide bir telefonm açıyor, "buraşı şöyle, burası böyle" ben de dayanamadım "bana bak" dedim "zaten burda buhranlardayım, bi daha bahsedersen seni paralarım!!!" :)) tabii ki geyiğine söylüyorum bunları :)

*** Doğumgünü hediyemdi bu güzel termos. Ben de bitki çayı içmek için kullanıyorum :) İçinde Melisa otu var, kalkan sinirlere birebir :) Bu arada ne oldu ya, çok komik bu :) Demin başkanın şoförü geldi içeriye anahtar verecekti, termosumu gördü ve "Ne o kız, lamba mı getirdin??!!!" :))) koptuuuk :)))

*** Bakın bu da bana "Madrid Hatırası" :) İşyerinden bir mesai arkadaşım gitmişti bu haftasonu, bana da bu güzel kupayı heediye getirmiş :)



*** Masa üstümden başladık ya, bu da başka bir görüntü. Benim pembe çiçekli notluğum ve neredeyse 2 yıl önce görüp beğenerek iliştiriğim güzel bir söz. Sektererliğe gelen her misafir görür ve okur bunu. Çoğuyla da bu sözün anlamını tartışmışlığımız vardır :)



*** Dün annemle ikimiz yalnız başımıza (ki uzun zamandır ilk defa) gezmeye çıktık, İkea'ya gittik. Annemi arabaya attığım gibi götürdüm, çok da iyi oldu :) Altını üstüne getirdik, veee büyük bir başarı olarak, HİÇBİRŞEY ALMADAN IKEA'DAN ÇIKTIIK :) hahaha :)

*** Son olarak, ahşap boyama aşkım depreşti geneee. :) Cumartesi günü, Suluhan'dan salonuma boyamak için Fiskos sehpa aldık nişanlıyla. Krem rengine boyayacağım ve uygun bir dekupaj yapacağım :) Sehpanın ham resimlerini yarın koyarım sanıyorum bu hengamede unutmuşum :)

Şimdilik benden haberler bu kadar :) Birkaç gündür yorumlarıma cevap veremdim, bloglarınızı da ziyaret edemedim, biraz da onlara vakit ayırmalıyım artık :)

Hepinize kocaman sevgiler :)

70 yorum:

  1. sözü çok beğendim, notluk da pek şirinmiş :) yurtdışından gelen hediyelere bayılıyorum, çikolatalarada tabiki bugün hem hediyem hem çikolatam geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Cecilia, sen de güle güle kullan hediyeni ve çikolatanı da afiyetle ye :))) söz bambaşka zaten :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. sağol Dido'cum :))) sık sık yazarım bundan sonra inşallah :)

      Sil
  3. "insan nihayetinde ağaç değildir, insan kalkar, yürür gider."
    çok farklı anlamlara gebe bir söz. böyle çok yönlü sözleri severim, birbirinden apayrı durumlarda aynı söz eşlik eder duygularına, güzel bir şey =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kedi, hoşgeldin :) bence de istediğin anlamı yükleyebilirsin, hatta sekreterliğe gelenler "bizim çok oturmamızı istemiyorsun galiba, ondan koymuşsun bu sözü" bile demişlerdi bir keresinde :)

      Sil
  4. İKEADAN HİÇBİRŞEY ALMADAN DÖNMEK BÜYÜK BAŞARI SNEİ KUTLUYORUM :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Mavianne'm, nasıl oldu ben de anlamadım ama tek zırnık harcamadan çıktım :)

      Sil
  5. Allah kavuştursun tatlımm, hasretliği iyi bilirim :(
    Kupa ile termos süpermiş! Keyifle iç çayını kahveni :)
    Notu tutan çiçekli nesneye ise ayrıca bayıldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Düş Kızı'm, beni anladığını bilmek çok güzel :)
      çiçekli nesneden bulursam bir tane de sana yollayacağım o zaman :))))

      Sil
    2. Çok ama çooook sevinirim :)))

      Sil
  6. Allah kavuştursun diyorum :(
    bu kadar boş bırakma buraları :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Canım,
      bir daha söz çok uzak kalmayacağım,
      gülücüklerin hiç kaybolmasın :)

      Sil
  7. Öncelikle Allah kavuştursun...

    İkea durumda benimle dalga gecerdı eşim, bişey almadan nasıl cıkıyorsun dıye, senı örnek gostrecegım, haberın olsun: )))

    Doğum günün de kutlu olsun, geç ama olsun: ) Hediyelerin de çok hoşmuş.

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Anne'm amin :)
      Evet, sanırım örnek gösterilmesi gereken bir hatun oldum, ama bir dahaki sefere böyle olabilir miyim hiç bilmiyorum :)))
      Doğum günüm için de çok teşekkürler, böyle yazman bile yeterli yahu :)))
      benden de kocaman sevgiler :)

      Sil
  8. Mayam Allah kavuştursun. Kupana, termosuna bayıldım, notluğada :)

    İkea'ya gidip hiç bişey almadığım bir günüm olmuştu benimde :) sehpa dekupajını merak ettim, banada fikir verebilir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Aslı'm, hepsini beğenmene çok sevindim :)

      Ya dekupaj için kafamda milyon tane şey dönüyo ama hiç emin değilim, bugün bir sehpanın resmini yayınlayacağım, sizden de fikir bekleyeceğim o konuda, ne yapsam bilemiyorum :(

      Sil
  9. Sana ya zmadım ama meraktaydım, bence yazma aralarını çok açma maya'cım, sevgiler kocaman ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayat İzlerim, canım vallahi siz böyle dedikçe aslında size ne kadar bağlı olduğumu bir kez daha anlıyorum biliyor musun :) söz ara bırakmayacağım çokça uzun, benden de çok kocaman sevgiler :)

      Sil
  10. termosunda kupanda çok güzel cnım güle güle kullan..ama şöförün lamba olayı benide bitirdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pompişim çok sağol, lamba olayında keşke burada olsaydın cidden manyaktı :))))))))

      Sil
  11. Allah kavuştursun Mayacım.
    Bende de öyle bi durum var böyle biri bişi dese(nişanlım) patlayacak gibiyim sanki :)
    Hediyelerini güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Canım benim :)
      Daha demin telefonda konuştuk, neler ettim ama elimde değil, gergin sinirlerimle oynamasın :) ne olacak bizim bu halimiz, inşallah kısa zamanda geçer :)
      hediyelerim için de çok teşekkür ederim :)

      Sil
  12. vay canına, kızım bu kadar basarılı oldugunu bilmiyordum :D ikea dan bie şey almamak ne demek idolumsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hahaha, bi dahaki sefere kadar idolün olmak bile süper bi duygu :D

      Sil
  13. Allah kavuştursun canım benim az kalmışki zateen,çabuk geçer.Böyle on parmağında on marifet olma bak nazar değerler sonra,ben Maşallah diyim de,aman aman.Sehpayı da bekliyorum merakla.Öperim kocaman :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Peri'cim amin :) güzel yorumun beni çok mutlu etti biliyor musun? :) maaşallahın için de ayrıca teşekkürler :) sehpayı bugünden sonra adım adım göstereceğim sizlere, çalışmalara başlıyorum hehe :) ben de öpüyorum çok :)

      Sil
  14. canım benim arada senin bloga giremiyorum.sorun sendemi bendemi anlamadım.sonra kendiliğinden düzeliyor.bu arada kupada çok güzelmş cnaım.gülerek kullan.öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablacım bir ara Zeynep de diyordu bloga giremiyorum diye ama niçin oluyor inan ben de anlamıyorum, ama beni unutmadığını biliyorum merak etme sen :) ben de kocaman öptüm seni :)

      Sil
  15. İyi olmana sevindim Maya'cım, uğradığım bloggerlardansın canım. :)
    Allah kavuştursun, bu arada hediyelerin bir harika, iyi günlerde kullan.
    İkea'ya gidipte bir şey almadan dönemk büyük bir başarı tebrik ederim valla :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Gülşah'ım, beni düşündüğünü bilmek çok güzel :) hediyeler için çok teşekkür ederim, daha güzelleri senin olsun :) İkea'dan bir dahaki sefere o başarıyı göstererek ayrılabilir miyim bilemiyorum ama şimdilik rekorlardayım :P

      Sil
  16. Mayaaa'cım valla ben bi şeyi kafamda cok düsünsem kesinlikle bi yerde onlar karsıma cıkıyor.Mesela bi haftadır ''Termosss!'' diye tutturdum,hafta sonu starbucksa gitmiştim bana yakın bi yere ama ordakileri begenmedim yarın da bakıcam.işte şimdi de senin sayfanı bi actım karsıma termos cıktı :D neyse güle güle kullan çok begendim termosunuu :D nisanlını da özlemiş olursun böylece fena mı??hehehe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vaay, senin evrene yolladığın mesajlar cidden çok kuvvetli demek ki :) umarım istediğin termosu bulursun :) daha güzeli senin olsun :) biraz daha mesaj yollayalım evrene :) adamı da hiç özlemedim, biraz daha kalabilir, hıh, çok gıcığım ona zaten :D

      Sil
  17. Canim sana bol bol enerji diliyorum. Birde starbucks kupan cok cici bende hediye ettim ancak mümkünse çok sicak şeyler tüketme plastik yapısından dolayı bulaşık makinasina da atmamani tavsiye ederim. Sağlığın için. Kendime de almistim sabahlari sicak bir şey koyamadiğımdan muzlu ya da sade süt koyuyorum paylasmak istedim
    Sevgiler simdiden sehpa icin ellerine sağlık diyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim, enerji cidden lazım. Uyarın için de çok sağol, ben de makineye atmıyorum ama sabah evden çıkarken kaynar suyu koyuveriyorum içine, biraz daha dikkatli olmakta fayda var artık, çok çok teşekkür ederim sana. :) sehpaya da başlıyorum bugün inşllah, bakalım ne çıkacak :)

      Sil
  18. hoşgeldin Maya, mailini aldım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim ne demek, bu arada hoşbulduk canım benim :)

      Sil
  19. maya'm! bu koca hafta ben yoktum da sen de yokmuşsun! aynı anda depresyon gibi olmuşuz biz. ama ooh ikea bi'tek evimizin değil bizim de herşeyimiz! :) iyi olmana sevindim tatlım, ve de termosun çok güzeeel!^^ öperim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaaa, depresyon gitsin defolsun, biz aynı anda mutlu olalım inşallah :) İkea ooof of diyorum, her gün kataloğuna bakıyorum odamı ordan hazırlamak istiyorum ama bakalım :( ben de senden haber aldığıma sevindim canım benim, öpüyorum koskocaman :*

      Sil
  20. Pazar gününden beri açıp açıp bakıyordunm bloguna, neyse herşey yolundaymış:)
    Sana Allah kavuştursun diyor ve geçmiş doğum gününü kutluyorum.
    Ayrıca etkinliik için de tekrar teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baykuşum, pazar günü blogu görecek gözüm bile yoktu, birkaç gündür iyiym ama çok şükür, ses vereceğim bundan böyle umarım :) Amin gelsin bizim adam, ama isterse orada da kalabilir, hatta bir hafta daha kalsa hiç ses çıkarmam hıhhhh ://// etkinlik için rica ederim ben de, mutlu olduysanız o yeter bana, sevgilerimle :)

      Sil
  21. Paragraflar çok güzel olmuş okuması keyifli oluyor :)
    Lambaya benzeyen termosuna bende bayıldımmm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hihih, ben de seviyorum böyle kısa kısa yazmayı :) termosun da daha güzeli senin olsun Yasemin'imm :)

      Sil
  22. benden önce tebrik eden olmuş ikeadan bişey almadan çıkmanı :))
    lamban da güzelmiş ayrıca ((:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saçaklı'm bi dahaki sefere sözümü bozduğumu yazarsam hiç şaşırmayın bu gidişle :P lamba için teşekkürler, hihihi, daha güzeli sende olsun :)

      Sil
  23. Allah kavuştursun Mayam.
    Lamban da :) kupan da çok güzelmiş doğum günün kutlu olsun nice nice senelere hep beraber.
    İkea'dan eli boş çıkışını, hangisini alacağına karar verememene bağlıyorumm:))
    Dekupaj işine sayenizde acayip merak sardım,, umarım hevesim kursağımda kalmaz:) Sehpanı 4 gözle bekliyorummmmm

    YanıtlaSil
  24. Amin Canım Bugy'm, :)
    lamba için de kupa için de geçmiş doğumgünü için de çok teşekkür ederim, hep birlikte mutlu olalım inşallah :)
    Aaah ah, bir kısım doğru bir açıklama olmuş Bugy'm :) beğendiklerimin hepsi übersonik fiyatlardaydı zaten :D
    Dekupaja merak sar, hiç de kursağında kalmaz, çok da güzel yapacaksın buna eminim. Ben de zaten sehpayı gün gün fotoğraflayacağım inşallah :)
    koskocaman sevgiler çok çok çok :)

    YanıtlaSil
  25. Maya'cım bu arada Damla'nın bloğu demişsin hangi blog? :)

    YanıtlaSil
  26. ne zamandır aklımdaydın, pek güzel oldu seni görmek=)
    ufak sıkıntılar olsa da iyi olmana sevindim mayacım.
    belki bu uğraştığın hobiler içindeki sıkıntıyı da atabilir, kolay gelsin
    bu arada Allah kavuştursun =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol kurbaa'm seni görmek de çok güzel :) kafamı biraz dağıtır gibi oldum ama baharı atlatmama gerekecek sanırım :P amin diyorum, öpücükler :)

      Sil
  27. sevgılı maya lambayı okuyunca puhaaa dıye guldum :)) masandakı otluga bıttım :)) cumlelere bak ayy ayy :)) blogunu yenı buldum bende beklerım :))) hahha bu arada twit ve ınst adım@kuzununannesi..bulamadım ben bugun kımseyı anlamadım :)) sevgıler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hoşgeldin kokoş kelebek, iyi ki geldin :) ben de en kısa zamanda uğramaya çalışacağım :)

      Sil
  28. Yanıtlar
    1. vakit bulursam en kısa zamanda cevaplamak isterim :)

      Sil
  29. güzel haberler şirin fotolar.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Deep, iyi ki varsın :) valla bak. :)

      Sil
  30. Maya'cım, o çiçekli masa üstü şeysi içimi açtı ne güzelmiş öyle :)

    ve de doğum günün kutlu olsuuunnn hep daha iyi bir sene geçir :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol Mia'm, beni de gördükçe mutlu ediyor :) senin yorumunu okumak da mutlu etti mesela :) doğumgünücüğüm için de çok teşekkür ederim, hepimiz için güzel bir yıl geçsin umarım :)

      Sil
  31. insan nihayetinde ağaç değildir insan kalkar yürür gider. allam sanırım ben bir ağacım :)

    YanıtlaSil
  32. Mayacım,Allah kavuştursun.Bahar herkesi galiba böyle bir ruh haline sokuyor..Hediyelerin güzel iyi günlerde kullan.Siz lamba diyince gülmüşsünüz ama bana buna benzer düğün hediyesi gelmişti,lambaydı:)) öyle bir şey gördüyse benzetmiş olabilir:))Hafta sonu temizlik yapmadınız mı,bekoyu tavsiye ediyormusun:)Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  33. Canım umarım keyfin yerine gelmiştir, iyisindir.
    Termosunda çok güzelmiş güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  34. Merhabalar,

    Güzel bir günlüktü. Kaleminiz ve yüreğiniz sağlıklı, güçlü ve daim olsunlar.

    Altını üstüne getirdiğiniz bir mağazadan (reklama girmesin diye adından bahsetmiyorum.) birşey satınalmadan çıktığınız için sizi tebrik ederim.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  35. Bu geçiş mevsimlerini sevmiyorum,garip bir ruh hali benimde kafam karmakarışık.

    YanıtlaSil