16 Nisan 2012 Pazartesi

Şu an düşünüyorum da... #3

Merhaba!!!

"Kitaplaşalım mı?" Etkinliğimize katılmadıysanız, hemen TIKLAYIN, YORUM BIRAKIN VE KATILIN :) Katılırsan Etkinliğimiz daha da güzel olacak, unutma :)

*** Hala hastayım, burnum kırmızı ve akıyor, öksürürken de içim acıyor, inatla ilaç içmemeye devam ediyorum, bakalım ne zaman yenicem ben bunu!!!

*** Hani burada örmeye başladığım Rüzgar Bebeğin battaniyesi vardı ya, nihayet ben onu bitirdim :) Aslında örgüsü biteli çok olmuştu ama süsleme kısmı biraz zaman aldı, ne seçsem filan diye. Cumartesi günü de sahibine götürdük, sonuç benim içime sindi. Peki siz beğendiniz mi? :)






*** Pazar günü Blogger Dostlarla buluştuk, hepsi ayrı güzel ayrı tatlı, inşallah ayrı post hazırlayacağım o konuda :) Hacıbaba Kahvecisi'nden bir anı kaldı bu da bana :)



*** Annem bugün göğsü için kontrole gitti, ilaçlı film çekeceklerdi, beni yanında istemedi, canını sıkıyormuşum. Çok vıdıvıdı ediyorum sanırım, haklı istememekte. Allahım sen iyilik sağlık ver, hayırlı ömür ver anneme cümle annelerimizle birlikte.

*** Çeyizime Beko Steam Box buharlı temizleyici almaya karar verdim. Uzun bir araştırmadan sonra bunda kara kıldım. Aslında Fakir'inkini istiyordum. Ama Fakir'in buharlı temizleyicisi mop ve temizleyici olmak üzere iki ayrı ürün. Mop ile sadece yerleri temizleyebiliyorsun, buhar makinesi ile de yerleri silemiyorsun. Ama Beko ile ikisini birden yapabiliyorsun. Kullananlar da tavsiye ettiler. E bakalım, ben de almaya niyetlendim, hayırlısı... Çünkü kısmetse inşallah üç ay sonra düğün var... Ben o vakit; hem çalışan hem de okuyan bir ev hanımı da olacağım. Hayatı ne kadar kolaylaştırırsam benim için o derece iyi olacak :)

*** Motiflerde 41'e ulaştım. Şimdilik yavaş gidiyor, bir süre tam hızda çalışmaya karar verdim. :)))

*** Etkinlik katılımları harika gidiyor, hadi bakalım :)))

Kocaman sevgiler herkeseee :)



45 yorum:

  1. Şu buharlı mop olayı gerçekten pratik birşey mi ben de çok merak ediyorum. Evlen sen bi dene ben beklerim yaz tamam mı Maya'cım ? :)
    Kitap etkinliğine katılımları takip ediyorum ben de ,katılım güzel gibi,çok çok kalabalık olalım inşallah.
    Battaniyeyi ben sevdim canım çok sade ve şık olmuş.Ellerine sağlık.
    Buluşma olayına gelince çok kıskandım. İstanbul dolaylarına gelirsen haberim olsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Damlam, ben internetten sipariş verdim, hiçbir Beko bayyinde bulamadım çünkü. Önce annemle deneyeceğiz, eğer o da memnun kalırsa hemen kendine de bi tane alacakmış. İzlenimlerimi muhakkak burada yazacağım. Etkinlikte de bence de güzel bir sayıya ulaştık ama, son üç günde biraz daha katılım olursa ben de cidden çok memnun olacağım :) Umarım seninkinde çok daha fazla sayıya ulaşırız :)))) İstanbul'a gelecek olursam sana hiç haber vermez miyim, ilk arayacaklarımdansın ki :)))

      Sil
  2. İlaç kullanmamakta ısrar etme bence. Ben de çok ilaç kullanma yanlısı değilim ama durum kendine eziyete geçince harekete geçiyorum canım :) İnş. çabucak geçer. Battaniye çok sevimli olmuş. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Esra'cım, ilaç içmemekte anlamsız bir direniş gösteriyorum bazen. Başağrısı filan olunca hiç durmam aslında içerim ama gripli gripli gezmekten zevk mi alıyorum ne?? :))) Geçti sayılır çok şükür :) Battaniye için de çokk teşekkür ederim :)))

      Sil
  3. çookk geçmiş olsun canımm..
    amann dikkatt..!
    mevsim geçişleri daha riskli,hastalık daha kolay ele geçiyor bünyeyi..
    çok hoş battaniye..:)
    emeğine sağlık canım..
    mutlu haftalar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kekiğim, çok sağol, mevsim geçişi beni çarptı da geçti :((( battaniye için de ayrıca teşekkürler, öyle zor bitirmiştim ki :) kocaman sevgiler :)

      Sil
  4. Ödüllendirdim seni Maya'cımm :))

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel özetlemişsin bebek, battaniye çok cici olmuş ellerine sağlık. Çeyizler bitiyo desene az kaldıı:) Anneciğine de Allah şifalar versin en kısa zamanda inş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, vaktim olsa senin minik kardeşe de örmeyi çok isterdim :)) çeyizler bitti biticek, ama hep bişiler eksik çıkar yine de :P Allah razı olsun annem için de canım benim, kocaman sevgiler :)

      Sil
  6. Bir battaniye ancak bu kadar zarif olabilirdi, ellerine sağlık tatlım:) Buharlı mop ben de alıcam ama kararsızım, arçelik'e baktım hala kararsızım, memnun kalırsan yaz mutlaka canım:) Düğün yaklaştı, heyecan var mı, ay ben ne kadar heyecanlanmıştım, provalar, siparişler, off hepsi çok güzeldi. Gelinliğin hazır mı bu arada, onun da resmini istiyorum haberin olsun, öptüm çok:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bahar ablam, senden de bu güzel sözü duydum ya, oldum demektir, çok teşekkür ederim :)))) Ben de internetten baya bir kullanıcı yorumu okumuştum, Beko Arçelik'e göre bir nebze daha iyi diye gördüm bir yerde, gerçi ikisi de aynı fabrikanın ürünü aslında, ben de Beko alayım dedim. İnternetten sipariş ettim, bugün gelir sanırım, haftasonu da deneyeceğiz annemle, artı eksi bütün yorumlarımı detaylıca yazacağım :)))

      Düğün yaklaştı da bende nedense pek heyecan yok, bilmiyorum niye :) Gelinliğe de benim uyuşukluğum yüzünden daha bakmadım, hazır almayı düşünüyorum, ama modelden muhakkak seni haberdar edeceğim :) koskocaman sevgiler benden de :))))))))

      Sil
  7. Geçmiş olsun canım. Allah annenede sanada şifalar versin.
    Battaniye çok cici olmuş ellerin sağlık.
    Ama düğüne az kalmış sen çok sakinsin olmazki böyle :p :)
    Çok az kalmış çok :)
    Beko Steam Box buharlı temizleyiciyi alırsan fikirlerini merak ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Şehirler Arası Aşk'ım, Allah razı olsun. Battaniye için çok teşekkürler :) ivit, biraz az kaldı ama ben çok sakinim, ne biliyim sanki komşunun kızı evleniyo gibi hissediyorum :P

      Beko'yu Aldım, haftasonu deneyip bütün izlenimlerimi aktaracağım, inşallah güzel çıkar da hepimizin hayatını kolaylaştırır :)))

      Sil
  8. battaniye harika olmuş, ellerine sağlık.
    sana ve annene de çok geçmiş olsun.
    insan sağlığını kaybedince anlıyor dünyada en önemli şeyin sağlığı olduğunu.
    ialçlarını al ki enerjini daha güzel şeylere harcayabilesin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. NarÇelen'im önce battaniye için teşekkür ediyorum, Sonra da annemle ikimiz için. Ne kadar haklısın, sağlık olmayınca geri kalan herşey eksik ve anlamsız kalıyor :( ama son cümlen çok hoşuma gitti, bundan sonra ilaç almamakta tembellik edersem hep senin bu sözünü anımsayacağım :))) bir kez de bunun için teşekkürler :)

      Sil
  9. Battaniye çok güzel olmuş. 10 parmağında 10 marifetsin canım. Maşallah :)) Buluşmanızı kıskandım. İstanbul dolaylarında da mı yapılsa ne.. :) Annene acil şifalar diliyorum tabi sana da. Hayırlı haftalar canım. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hihihi, Lavinia'm çok teşekkürler :) Ne bileuyim, işte böyle elişlerine heves ederim ben, keşke ipçi dükkanım filan olsaydı Küçük Mucizeler Dükkanı gibi :))) Annemle ikimiz için Allah razı olsun senden diyorum ben de sana :) E sen de bi İstanbul buluşması düzenlesene bence :))) Hiç Durma :)

      Sil
  10. Böyle yazıyorsun ya arada hayatına ortak oluyorum sanki seviyorum seni :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Diloş'uum, nasıl mutlu oldum :) Ben de seni kocaman seviyorum :) (ağzı kulaklarında Maya :)))) :*

      Sil
  11. battaniye süper olmus :) Ben de sadece bi tane motif ördüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya sorma, o motifler ömrümü yiyecek, ilk başta çabuk örüyordum son günlerde ne olduysa yavaşladım yaaa :((((((((((((

      Sil
  12. Maşallah dolu dolusun canım, Blogerr buluşmanıı duydum ve kıskandım. Bir gün ben de tanışmak isterim sizlerle. Düğün için de Allah kolayluklar versin canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mehtap'ım, o vakit bir gün sizin Mado'da buluşalım :))))) Düğün için de Allah razı olsun, kolaylamaya az kaldı :)

      Sil
  13. Mayam bende ilaç kullanmıyorum ama o kadar uzun sürüyoki geçmesi. Çok çok geçmiş olsun canım. Battaniye harika olmuş, hem beyazı çok severim, hemde süslemeleri çok güzel ellerine sağlık. Annene de çok geçmiş olsun canım ya :( Allah şifasını versin ve motifler 41 oldu öylemi? çok iyi bence, kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslı'm, ilaç kullanmamak dertmiş ,yeni dank etti kafama :(( Kendim için de Annem adına da teşekkür ederim Aslı'm. Battaniye için ayrıca teşekkürler :) ama motifler biraz yavaş ilerliyor gibi, ona gıcık oluyorum, sanırım azıcık tezcanlıyım :P öpüyorum çok :)

      Sil
  14. geçmiş olsun mayaaa :) ilaç almıyorsan, bitki çayı falan iç bari

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol Sıraakalem'im, evet bitki çayı içiyorum ama ne alakaysa böğürtlene taktım :P

      Sil
  15. Maya'm niye iyi bakmıyorsun kendine! İlaç içmemek ne demek hmmmmm ! Bebek battaniyesini ben çok beğendim Rüzgar bebek güle güle kullansın inşallah. Anneciğine ve sana çok geçmiş olsun canım. Düğüne çok az kalmış:) hazırlıklarında kolaylıklar diliyorum Mayam,, her şey dilediğin gibi olsun İNŞALLAH Bugy'nden öpücükler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bugy'm kendi kendime anlamsız bir inat içindetdim ama ilaçsız da geçmiyor :S süründürdüm kendimi :( Bebek bataniyesi için çok teşekkür ederim, ne bileyim yavrucağın el emeği göz nuru bişeyi hiç yoktu zaten, umarım görümcem kıymetini bilir :P Düğün hazırlıkları için de ayrıca teşekkürler, keşke yakınlarda olsan da senden tavsiyeler alsaydım Bugy'm benim :)))) benden de kocaman ÖPÜCÜKLER :*

      Sil
  16. Bende hastayım..Çok ta dikkat etmiştim halbuki:(Annene geçmiş olsun,kendine iyi bak inat etme ilaç kullan ilerleyince içsen de uzun süre hastalık devam ediyor..Tecrübe konuşuyor:))
    Su perisin de gördüm buluşmanızı,güzel bir gün olmuş..Battaniye çok güzel ellerine sağlık,sevgilerimle:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ablam haklısın, tecrübeye her zaman değer veririm, inadı kırıp belki bugün kurumun doktoruna çıkarım vaktim olursa :((( sana da geçmiş olsun çok ,inşallah sen de kısa vakitte düzelirsin... Buluşma çok hoştu evet, tekrarlamak istiyorum bende, gerçi kızlar sık sık toplanıyor ama ben yetişemiyorum onlara :))) benden de sevgiler çok çok :)))

      Sil
  17. Maya tatlım annene Allahtan sağlık, şifa diliyorum.
    Ellerine sağlık çok cici bir battaniye olmuş, bu arada örgü çok muntazam görünüyor emeğine sağlık, bebek güle güle kullansın.
    Buharlı temizleyiciyi çevremde hiç kullanan yok, hayırlısıyla kullan da bana fikir ver ev için faydalı mı?
    Öptüm canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlknur ablam çok sağol, umarım iyi çıkar :( Ya örgüm için böyle güzel laflar duyunca uçuyorum mutluluktan, muntazam örmeye çok dikkat etmiştim. Kolda örmek istiyorum ama alışamadım hiç, elimde örünce de gittikçe ağırlaştı sonlara doğru çok gıcık olmuştum ama bitti nihayet :)))

      Buharlı temizleyiciyi sipariş ettim, haftasonu annemle deneyeceğiz inşallah, bütün artı eksi yönlerini aktaracağım :) ben de öptüm kocaman :)

      Sil
  18. senin bu haberlerin hoş oluyo.
    :)
    geçmiş olsun.
    :)
    yanda twitini gördüm de, v.woolf'un kendine ait bir oda'sını okudun mu. tebi ikea'dan söz etmiyor ama çok önemli.
    :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Deep :) senin de hoşuna gidiyorsa gerçekten iyidir demek ki :)
      bu arada sağol, ama hala geçmemekte ısrar ediyor, azcık hafiflese de :P
      :))
      Woolf hiç okumadım, ama kitabın ismi beni çok cezbetti, belki Woolf okumama da vesile olur :) hatta olmalı :)

      Sil
  19. herşeyin hayırlısı olsun şekerim.. gününüzden kareler bekliyorum.. sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Nilgün ablam, bence de herşeyin hayırlısı :) benden de kocaman sevgiler :)

      Sil
  20. Canim benim cok gecmis olsun..sana tavsiyem varsa eger saf pekmez ic,inan bana dogal ilac...
    Anneciginde insaallah güzel sonuclar alirr,Allah herkesin anne babasina saglikli uzun ömürler versin...
    blogcu toplantilarinizin detaylarini beklyiorumm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zelişim evde doğal pekmez var köyden geldi, annem iç iç diye ısrareder ama ben hep atlatırdım, bundan sonra dediğini tutacağım senin tavsiyenle :))) Ne güzel dua etmişsin, Amin diyorum can-ı gönülden Zelişim :)

      Detayları ben tembel insan hariç herkes yazdı ama ben de kendimi toplarsam yazacağım :)

      Sil
  21. Geçsin artık canım iyileş. annenle uzun uzun yıllar geçirin ve sen ne çok şey yapıyosun nasıl beceriyosun imremiyorum. Battaniyeye bayıldım işte.oh. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveeet, iyileşmek isityoruuum :((( herkes annesiyle uzun uzun yıllar geçirsin inşallah, ne güzel demişsin :) Valla ben de nasıl yaptığımı bilmiyorum ama akşam eve gelince uyumamayı başarınca böyle güzel sonuçlar alıyorum :) çok sağoll :) öpüyorum çok :)

      Sil
  22. ama senin örgüde çok güzel olmuş.bizim yapabileceğimiz örnekler böylesi şeyler, annemin ördüğü gibi döktürmek nerde!

    bende bu tarz renkli bir örgü düşünüyorum seninki gibi . :)

    YanıtlaSil
  23. Canım annene ve sana çok geçmiş olsun öncelikle inşallah ikiniz de tez zamanda tamamen iyileşirsiniz.

    Battaniye çok güzel olmuş.On parmakta on marifet maşallah:)

    Bu çeyiz konusunda da deneyimlerinden faydalanacagım inş o günler geldiğinde:)

    YanıtlaSil
  24. Çok geçmiş olsun mayam ya :(( Umarım en kısa zaman da iyileşirsin :) Annenin kontrolünde de hiçbir şey çıkmaz umarım allah uzun ömürler versin inşallah hepimizin annesine :))
    Battaniye de çok tatlı olmuş haberin olsun :))

    YanıtlaSil