3 Nisan 2012 Salı

Şu an düşünüyorum da... #2

*** Nişanlı bugün öğle arası halı saha maçı yaptı, bir yerlerini sakatlamadı bari. İçten içe kızıyorum, bir ara da yasaklamıştım, ancak arkadaşları "Yenge hanım çok katısın" filan diyince vazgeçtim. Bakalım sağ salim çıktı çok şükür :) Çünkü geçen senelerde bu maçlar yüzünden ayak kemiğinde çatlama olmuştu, hala düşündükçe tepe tüylerim ayağa kalkıyor!!! Sanane be herif, bu saatten sonra top peşinde koşuyorsun Allahım Yarabbim yeaaa :S

*** Daha fazla kitabım olsun istiyorum, ama tutumlu yönüm bu isteğimi dizginliyor. Yine de içimdeki canavar bu sesi susturacak gibi, hadi hayırlısı :)

*** Motiflerime bakınsanıza :) Ne kadar güzeller değil mi? Biriktikçe mutlu oluyorum. Elimdeki turuncu ve sarı ip bitince, bu sefer fuşya pembe ve toz pembe ikilisine geçeçceğim, tabii bütünleyici rengi beyaz olarak :) Böyle böyle gide gide gökkuşağı kombini oluşturacağım. Ve kısmetse gelecekteki odam için çok çok şirin bir battaniyem olmuş olacak, kanepe üzeri şekerlemeleri için :P Sizler nasıl buldunuz? :)






*** Bu da yeni kumbaram. Dün Başkanım verdi :) Hala çocuğum onların gözünde :) Hergün biraz para atmaya karar verdim içine :) Yine gelecekteki odam için (bu oda benim kitaplarımdan, sevdiğim eşyalarımdan ve Ikea kırmızı kanepem ile sallanan koltuğumdan oluşacak inşallah böyle de bi hayalim var :) fon biriktiriyorum :)


*** Babaannemin Umre'den döndükten sonra hiç tadı yok, dün gece annemler acile götürdü. Rabbim sağlık şifa versin tüm hastalarımızla birlikte inşallah...

*** Haftasonu da anneannem ve en küçük teyzemler geliyor bize, hem anneme Umre dönüşü ziyareti olacak, hem de hepimize mutluluk kaynağı :)

*** Haftasonu bir de nişanlının açıköğretim sınavları var, ooof of daha ders çalıştıracağım ona :P

*** BUGÜNÜN SÜRPRİZİ :))) Bu postu yazarken gelen kargo :) ve beni havalara uçuran sevgili DarLa :))) sen iyi ki varsın, nasıl mutlu oldum anlatamam :) çok çok çok teşekkürler :)))
 okumak için sabırsızlanıyorum :)


Hepinize kocaman sevgiler :)

40 yorum:

  1. O motiflerine bayıldım ben bir an önce biterde hayalideki güzel odanı süsler inş.Babaanne de çok geçmiş olsun diyorum bir an önce iyileşir inş..

    YanıtlaSil
  2. bu maç olayı evlenince çok sevimsiz bi hal alıyor,yok haftanın bi günü giderim gitmezsem yerime adam alırlar falan,gitmedi yerine birini almışlar olay bitti:)
    nefret ediyorum erkeklerin bu merakından :)

    YanıtlaSil
  3. canım benim öncelikle çok geçmiş olsun
    allah şifa versin tatlım

    ayrıca sen nasıl yasakladın kızım halı sahayı nişanlına.
    işte ben senin gibi hatunlara hayranım
    ben bırak yasaklamayı karışmam bile
    alkış sana

    ayrıca da teşekküre gerek falan yok
    lafı bile olmazzzz

    kumbaran da hayırlı olsun
    bol bol biriktir :D

    YanıtlaSil
  4. Maya azminize hayranım senin ve Gizemin :) Malum o da harıl harıl örüyor.
    Kumbara çook güzelmiş gözüm kaldı.
    Bu arada Babaanene de geçmiş olsun canım. Umarım nazardır o kadar gitmiş gelmiş.
    Darla nın kitabını da ayrıca kıskandım o konuya girmiyorum :P
    Madde madde oldu komik oldu ama son birşey
    Daktilonu boş bırakma yeni hikayeler bekliyoruz unutma canım

    YanıtlaSil
  5. Kuyucaklı Yusuf u aldım ama henüz okumadım. Babaanneyi öpüyor, geçmişler olsun diyorum.
    motifler birleşince ne olacak?

    YanıtlaSil
  6. Ben sana göndereyim mi kitap =)

    YanıtlaSil
  7. bu motiften ben de hırka örmüştüm .Benim renklerim khve ve yeşilin açık ve koyu tonlarından ,3-4 tonun dağılımı ile olmuştu.Her gören hala ne kadar güzel diye soruyor :))Demekki iş motifte :)))
    Bu motifi yapan tutturuyor :))
    Bunun ticaretine mi başlasak ne :))

    YanıtlaSil
  8. Mayam spor yapsın, dikkat ederse bişey olmaz :) babaannen şimdi nasıl canım, çok üzüldüm :(

    Kuyucaklı Yusuf çok, çok iyi bir kitaptır. Keyifli okumalar diliyorum..

    YanıtlaSil
  9. Bu güzel motifler yorum yapmadan çıktım ya :( Mayam modelide, renkleride çok güzel oluyor. Bittiğinde nefis olucak eminim, kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  10. Erkeklerin vazgeçilmezi halı saha valla çok eğleniyorlar sanırım :)Mayam motiflerin mükemmel olmuş ellerine sağlık eminim bitince daha harika bir battaniye olacaktır. Şimdiden çok merak ediyorum.Babaannene Allah acil şifalar versin canım.Kumbara çok güzel yaa küçükken bizde de bi tane İş bankasının vardı inşallah çooook para biriktirirsin. Kitap harika yahu Kuyucaklı Yusuf'u çok severim ve gözlerinden öperim canımmm... Sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. Battaniye fikrin de motifin de çok güzel:)

    YanıtlaSil
  12. Anneanne için acil şifalar, size de Allah kolaylık versin ...Bu arada kitap isteklerini nasıl durdurabiliriz yolları diye bir kitap almak istiyorum:)

    YanıtlaSil
  13. O battaniye var ya bence harika olucak :)

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar,

    Futbol merakı hiçbir şeye benzemez. Allah'a çok şükür ben de böyle bir merak hiç olmadı. Nişanlınızı da Allah korusun. Kulun elinden birşey gelmez.

    Babaannenize Allah'tan şifalar dilerim. Derdi veren de şifa veren de O'dur.

    Motifleriniz de gerçekten çok güzeller, cıvıl cıvıl. Bunlar biraraya gelerek bir battaniyeye dönüşeceklermiş, inşallah!

    Kargodan gelen paketin sizi nasıl sevindirdiğini de tahmin edebiliyorum. İyi okumalar.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  15. Motiflerine bayıldım ! :)
    Yeni kumbaran da hayırlı olsun umarım bol bol para biriktirirsin :p
    Babaanne çok üzüldüm allah şifa versin inşallah canım :(

    YanıtlaSil
  16. Günaydın :) motifler çok şık olmuş ellerine sağlık bazı yetenekler Allah vergisi sanırım :)umarım düşlediğin o kırmızı kanepeli odaya kavuşursun
    babaanneye geçmiş olsun diyorum inşallah çarçabuk tadı keyfi yerine gelir.
    hafta yarılandı bile ama yine de iyi haftalar iyi mesailer diliyorum

    YanıtlaSil
  17. yaaaa sen baslamıssın bile :) bana da öğret hemen :D :D Kitap almak yasak :) İlerde alırsın :) Bana sana yekta ya yasemin e ve gülay abla ya :D Olmazsa ben bitirdiklerimden veririm sana :) Bir tane acayip edebi bir şey var. Onu ayırdım sana :D Babaanneye noldu ya :( Allah şifa versin :) Zuhaha :) Açıköğretim e de mi sen çalıstırıyorsun :) Senin sınavlar bitmemiş ki daha :) Seni mutlu ettiği için darla ya sevgiler :) Bu arada son 2 sınav :) Yarın bitiyor :D

    YanıtlaSil
  18. para biriktirmek de iyi fikir :) Benim de var ama içi boş açılmayan bir şey lazım bana :D

    YanıtlaSil
  19. motiflere bayıldım inşallah hayırlı ve sıcacık günlerde kullanırsın..babaannene acil şifalar diliyorum hayırlısıyla iyileşir inş.kumbara da güzelmiş her eve lazım :)

    YanıtlaSil
  20. sebahattin ali okumayı seviyorum, babannene acil şifalar diliyorum, motifler çok güzel görünüyor bitince bakalım ne çıkacak ortaya, kumbara olayını ben hala çok seviyorum,

    YanıtlaSil
  21. @Kırmızı Evin Cadısı, çok teşekkürler Cadı'm, elimden gelse sabah akşam örcem ya :) babaannem için teşekkürler, şu an iyi çok şükür, sevgiler :)

    @Renkli Kuşum :) haha, sen zafere ulaşmışsın, bu halı saha merakı terardan hortlamaz umarım, darısı bizimkinin başına, yeni başladı ama çabuk bıkar inşallah :)))

    @DarLa'm, babaannem için öncelikle Allah razı olsun diyorum sana :) kitap için de bekle diyorum bişe demiyorum :P ya bu halı saha olaylarına biz ilk çıkarke ki milattan önce nerdeyse, ben de ağzımı açıp çemkiremiyordum, ama zaman geçti, ben dırdıra başladım bi bıraktı :) geçen hafta ben izindeydim ya ne olduysa o zaman olmuş, arkadaşları bunun kanına girmişler, gıcık oldum :((( kısa zamanda bıraktırırm tekrardan umarım :P

    @Damla'm, ee madde madde yazıya maddeli yorum :) Babaannem için teşekkürler, inş bir daha tekrarlamaz. Ya evet bir örgü merakı geldi, zaten motiflerde bir hesap hatası yapmışım, baştan ördüğüm onca motif güme gitti, şu an 4 tane, ama bugün 10 taneye ulaştırma çabası içinde olacağım bakalım artık :))) kumbarayı da doldurma hedefim var uzun zaman olmuştu tasarruf yapmayalı :P

    @Nar-ı Can'ım, sıraya ben de Kuyucaklı'yı koydum, sabırsızlanıyorum :) babannem için çok teşekkürler :) motifler bitince de rengarenk battaniye olacak inşallah, çapraz çapraz birleştirmeyi düşünüyorum, inşallah bıkmam da sonuna erdirebilirim :P

    YanıtlaSil
  22. @Olmadı Baştan, hayır demem valla :))) kikiki :) kitap olunca da böyle yüzsüzleşirim :P

    @Deli Kızın Sandığı, öncelikle ben de sana ellerine sağlık diyorum :) aslında çok süper şeyler olurdu cidden bu motiflerle, girişimci ruhlarımızı birleştirsek motiflerden köşeyi döerdik, düşünelim bence biz bu işi :)))

    @Aslı'm, canım arkadaşım benim :) babaanem iyi şükür, idrar yollarından enfeksiyon kapmış, o da kalbe vurmuş sanırım, ilaç kullanacak antibiyotik, bakalım.. Adam spor yapsın bişey demiyorum ama halısaha arkadaşları terminatör gibi oynuyorlar, bu kadar da olmaz ki :P

    Motiflere gelinceee, ee ilhamımı senden aldım, işhatım açıldı :) şimdi habire örüyorum, düzenin de tutturdum motiflerin, bakalım iş şu an sabretmeye kaldı, henüz 4 tane motifim var ama kumbara misali onlar da birikecek inşallah :)))

    @Kız Kardeşim Derya'm :))) babaannem iyi çok sağol onun adına :) ya erkekler halı saha yapıyorlar ama bizim alışverişimize de dil uzatıp duyurolar, dengelemek gerek :P Kuyucaklı'ya başlamak için sayfa sayıyorum yahu :) motifleri de ne vakit boş zaman bulsam hemen elime alıyorum, çok hırs oldu bende :P

    YanıtlaSil
  23. @Birdelisevda'cım, fikir için de otifler için de çok teşekkürler, azmim devam eder inşallah :)))

    @Kitap eylemcisi, çok teşekkür ederim :) evet ya böyle bir kitap olsa di mi, bir de ona para dökeriz. Yine de aslında kitaplar ucuzlatılsın diye bir kampanya başlatsak mesela aslında bu da çok süper bir fikir olabilirdi bak :)))

    @Mila'm, sabredeebilirsem inşallah :) bence de bitince çok güzel olacak :) bir tane de Romeo'n ile sana yapalım bence bundan :)))

    @Recep Bey, babannem için çok teşekkür ederim, Rabbim şifa bekleyen herkese şifa nasip etsin inşallah. Kumbarayı alır almaz benim de sizin kumbrara ile ilgili olan anınız aklıma geldi biliyor musunuz? Nasıl yer etmiş belleğimde... Allaha emanet olun.

    @Denizyıldızı'm, öncelikle babannem için teşekkür ederim, şimdi iyi çok şükür. Motifleri de azimle örmeye çalışıyorum, ama akşamları da örmek pek zor, gündüz vakit bulunca tırtıklıyorum. Kumbarayı da arada elime alıp sallıyorum, para sesi :PpP sevgiler :)

    YanıtlaSil
  24. canım,
    Allah kabul etsin babaannenin umresini,
    Valla bu erkeklerin halı saha tutkusunu ben de anlamış değilim
    benim eşim bel fıtığına rağmen oynamıştı
    tutuldu tabi 10 gün yattı :))
    umarım bişi olmaz nişanlına ama akıllanmaz çocuk adamlar aklında olsun !
    sabahattin ali nin kürk mantolu madonnası da çok iyidir öneririm
    sevgiler

    YanıtlaSil
  25. @Don Kişot mu Olmalı :) canım benim :) babannem için teşekkürler çok :) ve kırmızı kanepeli odam için de ayrıca teşekkürler :) hayal işte, niçin gerçek olmasın ki di mi ama :) sana da mutlu haftalar, iyi mesailer, az kaldı cumaya diyorum ben de :)

    @REnklihayatım, süpoer hızlı bir yorum yazmışsın :))) hahaha :) evet senden önce başladım ama daha evvelden yaptığım 12 motifim ziyan oldu çünkü hesap hatası yapmışım, hep yaparım zaten, önce örer sonra bozarım öyle kötü bi huy :))) kitaplar da size feda olsun boynum kıldan ince ne diyim yani :P bu arada evet açıköğretime de ben çalıştırıyorum da inşallah bişeyler öğretebilirim, öğrencinin isteği de çok önemli bu noktada :PpP sana da ha gayret, bak iki dene kalmış, sonrası örgü zamanı!!! :))) he kumbara için de sana çelik kasa gibi bişi yaptıralım o vakit :D

    @Pompişim, babaannem için Allah razı olsun diyorum :) battaniye için de kendime azim diliyorum baazen delirtiyor çünkü :P

    @Yekta'm bizim Renklihayat'a da öğreteceğim daha motiflerden, ören bayan olcaz biz :PpP Sabahattin Ali evet çok iyi bence de, çok uzun zaman önce okumuştum bir kitabını şimdi sıra Kuyucaklı'da :) babannem için teşekkür ederim :)))

    YanıtlaSil
  26. hepsi hoş haberler hali saa hariç.
    :)

    YanıtlaSil
  27. Bir maç hastası da bende var:)Allah'a emanetler:)Babaannene acil şifalar diliyorum,Allah saklasın beklesin.Motifler çok hoş ben şimdi şişte bir battaniye örüyorum bitince motifli,böyle bir battaniye daha öreceğim inşallah:)Kitap güzel bir hediye seçimi..Umarım hayalindeki odanı hazırlayabilirsin..Sevgiler:))

    YanıtlaSil
  28. hadi bakalım biriktirebilecek misin paraları :)) bol bol kazançlar diliyorum öncelikle. Battaniyen çok güzel olacak, ben de geçen sene başlamıştım ama kaldı öyle devam edemedim. elişi yapmak insanı rahatlatıyor gerçekten de. Bütün kitaplardan sen de olması dileğiyle hoşçakal

    YanıtlaSil
  29. çok güzel bir post olmuş.. keşek bende tutumlu olabilsem birde istemişken eşim için isteyim:) sevgilerimle seval

    YanıtlaSil
  30. Süper olmuş el işin. Battaniyenin btmiş halini birinde görmüştüm hala aklımda şahane birşey yaa yatak örtüsü olarakta çok hoş olur. O hayalinde ki odaya da çok yakışır :)
    Babaanneye de çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin.
    Sınav çalışmak bu kadar zorken çalıştırmak ne kadar zordur Allah bilir, sana şimdiden kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  31. Maya'cım bu ne yoğunluk.
    Anneannene çook geçmiş olsun, misafirler güzeldir helede sevdiklerimizse :)
    Kumbaran bol bereketli olsun canım, bu arada benimde kurbağalı vardır kumbaram çok severim :)
    Keyifli akşamlar.

    YanıtlaSil
  32. babannen için gerçekten çok geçmiş olsun.içimizdeki tutum canavarına gelince nalet girsin öyle olmak zorundayız... hepimizin derdi aynı yaa =) bu arada hediyen güzelmiş hadi gene iyisin =)

    YanıtlaSil
  33. canımm ne zamandır gelemedim bloguna.anneciğn dönmüş gözünaydın.İnşallah haca gitmeyide nasip eder Allah.
    Babaannenede acil şifalar diliyorum.
    Sınavlarda bitmiş sayılır rahat rahat hayallerindeki battaniyeni örersin artık.Kırmızı kanepe rahatsız ediyor.benim oturma odamda kırmızı bir kanape var sevemedim bir türlü.
    Nişanlınada başarılar diliyorum şekerim.
    Not:ben pcde cevap yazarken Asya böcüğü kafasından aşağı bol susamlı çıbık kraker döktü.ayy nası temizleyeceğim ortalığı bak şimdi...

    YanıtlaSil
  34. Babaannene acil şifalar dilerim canım.. Para biriktyirmek ahh ahh keşke bende yapabilsem :)

    http://trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  35. yaaa maya'm! inanmıyorum ya aynı bu şekilde düşünüyorum diye bi'post yazıcaktım! bu kadar oluuur! haha :) umarım nişanlı bi'yerleri sakatlamamıştır :)

    YanıtlaSil
  36. @Deep, o halı sahayı sabote edeceğim zaten az kaldı fırsat arıyorum :P

    @Birincisin, ablacım güzel yorumun için teşekkür ederim, Babaannem için dileklerin için de Allah razı olsun. Baataniye örmek rehabilite ediyor beni ya inanılmaz mutlu oluyorum, sana da kolay gelsin :)

    @Mehtap'ım, bugün para atmayı unuttum bak, şevke geldim yorumu okuyunca, hemen biraz bozukluk indireyim kumbaramın midesine :) battaniye için de acele etmeye başlamam lazım sanırım zira düğüne az kalıyor, inşallah dediğin gibi hayallerim gerçek olur :) sevgiler :)

    @Yemekbiraşk, Seval hoşgeldin bloguma, iyi ki geldin :) sana da ben bol tasarruflu günler diliyorum o vakit, sevgiyle kal :)

    @Yasemin'im canım benm :) sen bitmiş bir halini gördüysen tamamdır, zira ben hiç görmedim bitirilmiş bir halde :) belki evlenince de yatak örtüsü girişiminde bulunurum belli mi olur, Maya'nın aklı :))) Babaannem için Allah razı olsun canım sağolasın :) ve de nişanlıya ders çalıştırmak bir zulüüümmmm :PpP

    YanıtlaSil
  37. @Gülşah'ım sorma cidden deli gibi yoğunluk var, dün bugün hastanedeydik filan, neyse ki geçiyor gibi, Rabbim bütün hastalarımıza acil şifalar versin :) misafirsiz olmaz, ama dediğin gibi hele ki sevdiklerimizse :) senin de mi kumbaran var? bir ortak nokta daha, kumbaralarımız çarçabuk dolsun inşallah :))

    @Çokomelim hihih :) evet o tasarruf canavarı yok mu, ama bendeki alışveriş canavarı bir ara diğerkini fena sindirmişti :P evet, hediyem çok iyi, Kitaplaşalım mı? ekinliğine katılırsan sana da gelir bir hediye :))) beklerim hep :)

    @Zeyzey'im, ikinizi de çok özledim biliyor musun? nasıl güzel bir enerjiniz var, maaşallah Allah nazarlardan saklasın :) annem ve babaannem için ne güzel şeyler dilemişsin, Allah da senden razı olsun canım :)battaniyeyi sabah işe gitmeden evvel evde bile az buçuk tırtıklıyorum, bir motif bir motiftir değil mi? :) notuna da bayıldım, Asya'mız yaramazlık turlarına başlamış, temizlik ekibi istersen biz kardeşimle alıştık, kovaları süpürgeleri kaptığımız gibi geliriz :) ikinizi de çok çok öpüyorum :)

    @Trendsum, Allah razı olsun canım :) birikimde de darısı başına, be de pek bişe koyamadım daha kenara ama olsun, bu da bir adım :)

    @Kuulumsu'm kalp kalbe karşı durumu, sen de hemen bir düşünüyorum # serisine başlayabilirsin, eminim çok keyifli olacaktır, hiç durma hiç :) Nişanlı organizmayı sakatlamadı ama üç gündür o maçın yorgunluğunu da üzerinden atamadı, ben diyorum ona senden geçti diye ama dinleyen kim :P

    YanıtlaSil
  38. Babaannene bir şey olmaz umarım..
    ve inşallah ben gibi değilsindir ben hiç para biriktiremem :D sen o kumbara sayesinde para biriktirip istediklerini alırsın :)

    YanıtlaSil
  39. motifler çok güzel olmuş:D tonlama şeklinde falan da yaparsın:D
    yalnız kumbara çok sevimli ya. insan heves eder daha çabuk birikir para.xD
    bu arada babaannen için geçmiş olsun umarım iyi olur.

    YanıtlaSil
  40. Ben de daha çok kitabım olsun istiyoruuumm. Ve içimdeki tutumluluk yanını bu konuda hiç dizginleyemiyorum.
    Ama bebeğimdne ötürü aldığım kitapları okumaya eskisi kadar vakit yaratamıyorum. Çok öçabuk bitmiyor aldıklarım :)
    Siz henüz bebek sahibi olmadan bol bol okuyun :)

    Sevgiler,
    Benden Geçen Hikayeler

    YanıtlaSil