29 Mart 2012 Perşembe

BEN GELDİİİM!!!

Merhaba!!!
Evet evet nihayet, şükür kavuşturana, hepinizi ne kadar çok özledim, tahmin edemezsiniz cidden :) Ama ben de bir o kadar yoğun bir bir buçuk hafta geçirdim, kısa kısa özetliyorum :)

*** Öncelikle, sınavlara girdim, sınavlardan çıktım, ve bir şey farkettim ki bu dönem gerektiği kadar hazırlanmamışım, ve çok zorlandım vizelerde, final dönemine gelmeden haftalık hiçbir dersimi aksatmadan çalışacağım söz :)

*** Anneciğim ve babaanneciğim Umre'den döndüler, öyle mutlu oldum ki, Allah isteyen dileyen herkese oraları görmeyi nasip eder inşallah :)

*** Görümcem bebeğini dünyaya getirdi, şirin şey, öyle tatlı ki :)

Belli başlı önemli olaylarımız bunlardan ibaret.

Hiç kitap okuyamadım, kendime çok üzüldüm :( Sınav zamanı ders dışında herşey insana çok güzel görünür ya, ev temizliği bile bana çok çekici gelmişti. Nitekim annem umreden dönmeden önceki cumartesi evi dip köşe temizledim, ve ertesi günü yataktan kalkamadım resmen. Meğer temizlik ne zor şeymiş, evdekilere neredeyse önlük bağlayacaktım yerlere ekmek dökmesinler diye, terliklerin altını kaç kere paspaslara sildirdim hatırlamıyorum. Kendimde bir Süheyla'nım takıntısı gördüm, hahaha :)))

Bu arada hikayem için yazdığınız güzel yorumların hepsine çok ama çok teşekkür ederim, hepsini ayrı ayrı değerli buluyorum tebriklerinizin de eleştirilerinizin de :) Bir sürü fikir var aklımda, kendimi biraz Maya'layayım da, ikinci öyküyü en kısa zamanda yazmak istiyorum a dostlar :)

Hahah, sınav sonrası planlarımın birini gerçekleştirmeye başlıyorum inşallah, hani şu renkli kırlent vardı ya, ben onu renkli battaniyeye modifiye ettim, inşallah evimin kitaplığının olduğu odasına rengarenk bir battaniye yapacağım :) Bakın bunun gibi mesela (resim alıntıdır)


Hihihi :)

Aaa, bugün işbaşı yaptım ben hem, merhaba kürkçü dükkanı :)
Şimdi de sizin bloglarınıza misafirliğe geliyorum :)

Ve tekrar söylüyorum hepinizi cidden çok özledim :)
Peki siz beni özlediniz mi? :)))

Sevgiler kocaman :)

40 yorum:

  1. aa ne çabuk gidip geldiler, allah kabul etsin canım ziyaretlerini, yeniden aramızda görmek güzel seni zira mesajlarımızı cevapsız bıraktığınnı farkındayız bak :)) inş derselrdende geçersin

    YanıtlaSil
  2. Bayagi yogun bir donem gecirmissin. annenlere kavusman guzel olmus. bizde senk ozledik tabiki. umarim sinavlardan da iyi not alirsin

    YanıtlaSil
  3. özlemez olurmuyuzzzz
    özledik tabiki de
    sınavların bitmiş, annenler gelmiş
    tatlı bebişte doğmuş hepsi için gözün aydın:)
    toplu kutlama oldu
    o battaniyeden bende istiyorum ama gözüm yemiyoreee:)
    sana kolay gelsin hemencik bitirirsin inşallah

    YanıtlaSil
  4. :D ben de yapmak istiyorum o battaniyeden :D ama beceriksizim :) sen öğren de bana da öğret :D

    YanıtlaSil
  5. Kolay gelsin, annenler de hoş gelmiş:)

    YanıtlaSil
  6. hoşgeldin, sınavlar bitmiş gitmiş, anneler de gelmiş oh ne güzel :)

    YanıtlaSil
  7. Hoşgeldinnnn, özlendin tabii. :)
    Görümcenin ve sizin gözünüz aydın canım Allah analı-babalı büyütsün.
    Senin gözün aydın Allah kabul etsin. :)

    YanıtlaSil
  8. hoşgeldin mayacım,nerelerdesin sen özledik valla :) annenle baban umreden dönmüşler gözünaydın canım benim.bebişinizde olmuş allah analı babalı büyütsün inşallah .:)bu arada blogunu okurken küçük bir şok geçirdim bir baktım aynı şeyleri yapıyoruz bende bugün başladım battaniye yapmaya çok zevkli gerçekten.eminim önce sen bitiricende napim bende arkandan takip ederim seni :) kocaman öpüyorum seni lütfen birdaha kaybolma özlüyorum seni :))

    YanıtlaSil
  9. Hos geldin Maya! Neseli, coskulu, samimi pitircik;)) Bicir bicirsin;*

    YanıtlaSil
  10. işlerinde kolaylıklar dilerim.. sınavların sonrakilerinde başarılar ve umarım vizelerden iyi sonuçlar gelir :)

    YanıtlaSil
  11. hosgeldin,annen ve ananenede hosgelmis..Allah kabul etsin..
    sinavlari atlatmisin gözüna ydin canim:)
    ufak bebisinizde hosgelmis:))
    hosgeldinli bir yorum oldu benimki:)
    öptüm;-)

    YanıtlaSil
  12. Yokluğun belli olmadı değil :)

    YanıtlaSil
  13. özledik tabi ki.
    hadi geçmiş olsun.
    darısı finallerin başına.

    YanıtlaSil
  14. Mayam önce gözün aydın, annenlerin gelmesine çok sevindim :) gerçekten yoğun bir dönem olmuş senin için. Ay temizlik bir çeşit ölüm ya, bittim bende :(

    Motiflerini çok merak ediyorum :) ve çok özledik seni, sıcaklığını. Hoşgeldin :)

    YanıtlaSil
  15. canım benim hoşgeldin.neysiki güzel olaylar için ayrı kaldın bizden.annen de hoşgelmiş canım.ALLAH kabul etsin.görümcenin de bebişi hayırlı olsun.öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
  16. Özledim canım benim, hatta dün aklıma geldi sınavların, inşallah iyi sonuçlar alırsın. Annenler ve bebiş hayırlı olsun, gözünüz aydın, battaniye ve yeni hikayeni de dört gözle bekliyorum, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  17. Hoş geldin amiiin der kaçarım ben :)

    YanıtlaSil
  18. hosgeldın...
    bebısınızde hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  19. Hoşgeldin,gözün aydın,annene sor bakalım
    hurmalarımız nerede:))

    YanıtlaSil
  20. Öncelikle sınavların geçmiş rahatsın..anne ve baban için gözaydın..battaniyeye başlarsın sen bu gidişle üstelik çalışırken..aferin sana yaa!

    YanıtlaSil
  21. hoşgeldin :)
    ne zorlamıştır o sınavlar seni,darısı finallerin başına :))

    YanıtlaSil
  22. Merhabalar Maya, Hoş Gelmişiniz!

    Sınavlarınızın iyi geçmediğine ben de üzüldüm. İnşallah hazırlanır bir dahasında telafi edersiniz. Çünkü sizin için önemli olan sınavlarınız.

    Umre farizasından dönen anne ve babaannenin umre ibadetlerini Cenab-ı Hakk, kabul buyursun inşallah, mübarek olsun ve Cenab-ı Hakk, cümlemize nasip etsin.

    Bu arada yeni bir de (görümcenizin) bebeği olmuş. Gözünüz aydın olsun! Cenab-ı Hakk, analı babalı ve dört gözle büyütsün inşallah.

    Selam ve dualrımla en Güzel'e emanet olun.

    YanıtlaSil
  23. Hoş geldin canım benim. Ben de seni özledim :) Battaniyen harika olacak eminim çooookkk öpüyorumm

    YanıtlaSil
  24. @Aynur'cum, hoşbulduk :)

    @Yekta'm ah bir de bana sor ne kadar çabuk geçti :P ya geçen hafta başımı kaşıyacak vaktim yoktu yoksa dönmez miyim mesajlarınıza, aşkolsun, ama kendime bile vaktim yok ki inan :((( daha görümceme bebeğe yardım edilecek offf :S sınavlar için de inşallah diyorum :D

    @Mehtap'ım sorma hem de ne yoğunluk :) annemler adına teşekkür ederim çok, inşallah görmeyi dileyen herkese nasip olur :))

    @Pembe Düşler, ablam benim, yerin çok ayrı :)

    @Dileğim ben de hepsi için toplu teşekkür ediyorum sana :) ya motifleri sabırla tek tek örünce kolay oluyo aslında ağırlaşmıyor, ben bebek battaniyesi yaptım ya sonlara doğru kollarım koptu kazulete döndü :) kocaman öpüyorum çok çok :)

    YanıtlaSil
  25. @Renkli hayatım, ben biliyorum zaten motif yapmayı, bir aksilik engel çıkmadan görüşebilmeyi başarabildiğimiz bir gün sana da seve seve öğretirim inşallah :)

    @Fadiş, çok teşekkür ederim, hem kendim hem de annemler için :)

    @Gonca'cım, hepsi için teşekkür ederim, havalar da düzeliyor inşallah bu da bana ekstra bonus oldu bence :P

    @Gülşah'ım hoşbuldukkk ben de özledim ben de :) güzel dileklerinin hepsi için ayrı ayrı teşekkür ederim :) sevgiler çok :)

    @Yeni Başlangıçlar'ım, Gizem'im kaybolmam bi daha kolay kolay şu sınavlar belimi bükmese ah :) ya bak kalp kalbe karşı, ama birbirimizi teşvik ederek daha kısa zamanda bitirebiliriz, bak çeyize yetiştirebilirsek çok süper olur ama değil mi :)

    YanıtlaSil
  26. @SvGLove, Sevgi'm, ya bak iltifat alınca ben bi havalanıyorum ama, böyle bıcır bıcırsam ne güzel kikiki :) vallahi moral depoladım sayende :))) ahoy ahoy!!! :)

    @Nilgün ablacığım, çok teşekkürler, ben de dua ediyorum inşallah vizelerim iyi gelir, finale taşısa da yeter :P

    @Zeliş'im hoşgeldin'li yorumun beni çok mutlu etti, iyi ki blog alemindeyim ve sizleri tanıyorum diye ayrıca mutlu oldum bak şimdi :)))

    @Leyli'm, vayyy vay, ben bu laftan sonra hiç buralardan uzak kalır mıyım? cansın can :)

    @Narçelen, şımaracağım birazdan :) vizeler için de teşekkür ediyorm, bakalım finallere taşısa yeter, fianl zamanı da bişeler yaparım artık tabii bahardan etkilenmezsem :P

    YanıtlaSil
  27. @Aslı'm sondan başlıyorum, inan cidden ben de çok özledim seni ve hepinizi, çünkü burada tamamen ayrı bir dünyam ve frekansım var ve gerçekten sevdiğim ve değer verdiklerimle birlikte olabiliyorum, iyi varsın, ve hepiniz iyi ki varsınız :) motifleri rengarenk yapmayı düşünüyorum sence nasıl olur? yani hım hım ben sana bir ara detaylı anlatayım bunu :P

    @Sevda ablacııım, seni de çok özledim bak :) güzel dileklerinin hepsi için çok teşekkür ediyorum :) koskocaman öpüyorum seni :)))

    @Bahar ablacım, aklından geçmek ne güzel :))) sınav zamanı günde iki üç sınavla geçirdiğim günler oldu, eğer bir fırsatını bulsam yarım saat de olsa sana uğrayacaktım :(( ama inan hala kalbimde taşıyorum gelmek isteğimi :))) battaniye hayalimdeki gibi olursa dehşet güzel olacak gibi :) bakalım, öpücükler :)

    @Bolat, ben de hoşbulduk diyorum saygılar gönderiyorum :)))

    @GüzellerGüzeliNergiz'im hoşbulduk :) bebiş için de çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  28. @DarLa'm, hoşbulduk canım :)

    @Siyahkuğu'm, hoşbulduk, hurmalar burada valla, gel de ikram edeyim :)))

    @Crazywomanrosemary :) sağol canım :) battaniyeye başladım bile, hem de senden de aferini kaptım, ohh daha ne isterim :)))

    @Rüyamdakikadın'cım :) hoşbulduk, vizeler canıma okuduysa finalleri şimdilik düşünmek dahi istemiyoruuuum :PpP

    @Ne dedim ben, çok çok çok :)))

    YanıtlaSil
  29. @Recep Bey, ne kadar incesiniz, bütün güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden :) selamlar :)

    @Sırrakalem, hoşbulduk canım :)

    @Bugy'm, güzel arkadaşım, çok teşekkürler, dehşet moral oluyorsun bana :) çok öpüyorum çokkk :)

    @Hayat izlerim, hoşbulduk canımın içi :)

    YanıtlaSil
  30. eee...
    hoşgeldin...
    ufaklık hoşgelmiş dünyaya,
    sen ders çalışma sözünü tut...
    bir de güzel geçsin haftasonun:)

    YanıtlaSil
  31. hı-hı evet özledik.

    :)

    ne güzel haberler.
    :)
    mayalamak çok güzel uymuş.
    :)

    YanıtlaSil
  32. Hoşgeldin maya :)
    Ben de öyle sınavlarımda zorlandım.Üstelik hazırlanmıştım da ama yeterli değilmiş.Baharın da gelişiyle biraz boşluyor insan.Olabilir böyle şeyler sıkmayalım canımızı :)

    YanıtlaSil
  33. biz seni çok özledik kiiiiiiii!!! ^^

    ooh geçmişler olsun maya'm olsun finallere daha güzel girersin ki ^^

    hem ne güzel şeyler olmuş böyle! bebiş gelmiiiş anne baba gelmiş! oooh mis!

    xoxo!

    YanıtlaSil
  34. Mayaaaa!
    Kışın atkı örmüştüm ya ben atkıdan sonra örmek istediğim battaniye seninkine benziyordu.Tabii sonra örmedim onu unuttum gitti :D
    Bi de daktilo almışsın,güle güle kullan.2 senedir daktilo istiyorum babamdan hatta daha bu sabah muhabbeti geçti.İnanıyorum bi gün benim de daktilom olacak.:D Öykünü okumadım daha ama okuyacağım :)

    YanıtlaSil