17 Şubat 2012 Cuma

Yokluğunu Hissettiğim Bir Arkadaş...

Merhaba!

Herkese hayırlı cumalar dilerim öncelikle :) Bugün yine kar var... Artık ne olağan bir durum oldu... :P

Yazının başlığından da anlayacağınız üzere, bugünlerde biraz fazlaca kendimle başbaşa kalma ve düşünme halleri içerisindeyim. Yani öyle kara kara düşünceler değil bunlar ama yine de bazen buruklaşmama sebep olabiliyor...

Bilirsiniz belki, ben hem okuyup hem de çalışıyorum. Hikayesini eski blogumda yazmıştım, okumak isterseniz buraya tık tık :) Ama bu yazıyı muhakkak okumanızı öneririm :)

Orada da yazdığım gibi, iş hayatına erken başlayınca okul hayatımda pek sosyal olamadım. Her gün dokuz altı mesai yapınca durumlar farklılaşıyor. Arkadaşlarım farklı telden ben farklı telden bahsetmeye başlıyoruz. Zaten elimde sadece bir haftasonum oluyor, onda da ne kadar görüşebilirsek...

İlk başlarda bu durum öyle çok zor gelmiyordu bana, "hiçbir zaman, herşey tamamen gerçekleşmiyor, arkadaşlarımla da sık görüşemiyosam canım sağolsun" diyordum kendime moral olsun diye...


Ama şu an cidden bazen eksik hissediyorum.
Bir kafa dengi arkadaşım olsa, onunla buluşsam istiyorum.
Birlikte çıksak, bir kahve içsek,
Kitapçılarda gezsek,
Karanfilde yürüsek,
Sakarya'da o sevdiğim çaycıda soluklansak,
İncik boncuklara baksak,
Hayattan bahsetsek mesela,
Karşılaştığımız zorluklardan,
Hayatımızdakileri paylaşsak,
Sevdiklerimizi, sevmediklerimizi
Eşimizi, dostumuzu...
Birlikte projeler üretsek,
Hayal de olabilir, gerçek de...
Kısacası
Keşke bir arkadaşım olsa diyorum... :(((

Öfff, bugün ağlama duvarı yaptım burayı affedin,

Hepinize sevgiler...

63 yorum:

  1. canım mayacığım,

    ben de okul bitip hemen iş hayatına başladım. arkadaşlarımdan tamamen kopmadım ama farkı telden konusuna ben de katılıyorum bir süre sonra kafamız uyuşmadı :)
    sanırım sakaryadasın seni istanbula beklerim. biricit filan bir blogger buluşması olsa diye söylenip duruyoruz. belki minik çapta bir buluşma ayarlarız seni de istanbulda ağırlarız ve çok mutlu oluruz eminim biricit de olur :)
    bu konuyu bir düşün. öperim :)

    YanıtlaSil
  2. canım eminim vardır etrafında böyle bir arkadaşın sadece fazla vakit ayıramadığın için araya mesafe girmiştir, mesafeleri kaldırmak yine senin elinde küçük adımlarla başlayabilirsin, hiç olmadı ben seninle kitapçıda gezerim çayda içerim, ne zaman istersen :))

    YanıtlaSil
  3. arkadasın olabilirim ama uzaktasın sanırım :( kendini bu kadar eksik hissediyorsan mektup arkadaşı olalım :)

    YanıtlaSil
  4. hayırlı cumalar mayacım
    :)
    hoş paylaşım.

    YanıtlaSil
  5. Ben de Ankaradayım, seve seve seninle arkadaşlık ederim:)

    YanıtlaSil
  6. Maya'm ya cidden çok kötü bir durum.İnsan her zaman yanında olacagı bir dostunun olmasını istiyor.:(
    inşallah bulursun öyle birini.ama biz sahafcıları gezecektik hanii ben yine bi yer buldum gökçe sahaf diye bi yerdi sanırım :D yaşımız aynı değil ama sen benim ablam gibi olursun :( keşke aynı yas olsaydık.Neyse top dinçerde iyi anlasacagın birini bulsun umarım :P ^_^

    YanıtlaSil
  7. Mayaaaa Ankara'yı sevmem bir Ankara'lı olarak bak sana nedenini mail atarım unutmazsam. Ama senin yazında özlemişim dedim, ben de seninle aynı hisleri paylaştım biliyor musun arkadaşlarım bana uymazdı ben tek başıma gezer tek başıma çay içer karanfildeki gümüşçülerin altını üstüne getirirdim, hep hayali arkadaşlarla...Keşke yanında olsam dedim, ama bak blogda sana daha çok uyan uzakda da olsa arkadaşlar buluyorsun
    Ayrıca hep güzel zamanları değil herşeyi paylaşıyoruz bloglarımızda değil mi? Sevgiler canım, hep umutla...

    YanıtlaSil
  8. Maya bir de şöyle düşün etrafın arkadaş dolsa da yalnız kalabilirdin. Yalan 10 tane arkadaşın olacağına hiç olmasın daha iyi bence...
    Bak blogumda da yazmıştım yakın zamanda en yakın arkadaşım puff oldu ,şimdi keşke hiç olmasaymış diyorum.
    Hem biz varız ;) sen sıkıldıkça yaz bana ben burdan yetişirim :))

    YanıtlaSil
  9. ne güzel anlatmışsın ben de aynı durumdayım. insan yakınında konuşabileceği, dertleşebileceği birilerini istiyor. eşim de benim en iyi arkadaşım ama yine de insanın kız arkadaşa ihtiyacı oluyor. benim de doğubeyazıtta sözleşmeli öğretmenlik yaparken çok güzel bir arkadaş grubum vardı, o zaman da eşimden ayrıydım. o istanbulda ben doğubeyazıtta. sonra başka bir kuruma kadrolu memur olarak kpss puanıyla geçtim. aynen dediğin gibi benden büyük kişiler ve erkek yoğunluğu fazla olan bir kurum. farklı bir kuruma, işe alışmak, yeni arkadaşlıklar kurmak çok zor oldu. burda allahtan bir abla benimle aynı kafadan da onunla güzel anlaşıyoruz. gerçi, buraya geldiğimden beri öğretmenliğe dönmeye çalışıyorum. hem kendi işimi yapabilme (artı manevi doyum, saygınlık) açısından hem de aynı iş grubumdan insanlarla çalışmak için. ay kusura bakma çok uzun oldu. yorumdan çok içimi dökmeye döndü iş:)) keseyim artık. sağlıcakla kal

    YanıtlaSil
  10. cancağızın ben her zaman yanındayım, gel de yeter:))

    YanıtlaSil
  11. İnsanın içini dökemediği bir dostunun olmaması gerçekten çok zor...

    YanıtlaSil
  12. Düşünüyorum da eskiden bunları ne sık yapardım bende. Orda burda takılmalar kahveler, muhabbetler, gezmeler, kurslar (4 bayan oryantal kursuna bile gitmişliğimiz var yani o derece :) ) Hey gidi günlerrr...

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  13. KENDİ KAFANA KENDİ KAFANDAN DAHA DENK OLACAK BİRİNİ BULAMAZSIN, BENİM GİBİ KENDİ KENDİNLE KONUŞA KONUŞA KAHVE İÇMEYİ, PARKTA OTURMAYI DENE, HİÇ DE KÖTÜ OLMADIĞINI GÖRECEKSİN.

    YanıtlaSil
  14. allah gönlünüze göre versin ne diyelim.sevgiler:)

    YanıtlaSil
  15. Bulursan bir tane bana da haber ver canım. Aynı durumdayım ben de. İki üç tane var ama hepsi uzakta veya işinde okulunda.

    YanıtlaSil
  16. Arkadaşların olsa da gerçek dost bulmak o kadar zor ki,yine yalnız kalabilirsin:(Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  17. Sen çok güzel özetlemişsin. Çalışırken herkes ayrı telden çalışıyor. Bende bi ara öyle kopmuştum sonra toparlayabildim :) O istediklerini yapabilceğin hayırlı bi arkadaşın olsun inşallah. :)

    YanıtlaSil
  18. bütün bunları yapabileceğin, içten bir arkadaşı sadece okulda bulacaksın diey bir kural yok.

    sınırlama kendini.

    her zaman karşına çıkabilir.hadi dileğimizi yollayım."Sevgili maya gönlünden geçirdiği gibi yakın bir arkadaşı hemen bulsun" :)

    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  19. Canım mailine bakar mısın:)

    YanıtlaSil
  20. umarım,
    gönlünce olur yaşamın:)

    YanıtlaSil
  21. Mayam neden üzülüyosun? bak bizler buradayız. Elbette çok yogun çalışıyosun, bu yogunlukta bazı şeylere zaman ayırmak güç. Ama üzülme, bir dönem bu, geçicek ve çok güzel arkadaşların olucak.

    YanıtlaSil
  22. Öncelikle, öyle güzel yorumlar göndermişsiniz ki, hepinize ayrı ayrı ve çoook içten bir şekilde teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız, hiçbirinizi bizzat görmemiş olsam da orada olduğunuzu biliyordum, bugün bir kez daha anladım... Biraz işim var bugün, bitirir bitirmez hemen döneceğim teker teker hepinize :) ama burada dayanamadım hemencecik mutluluğumu sizinle paylaşayım istedim :) SİZİ ÇOK SEVİYORUM BEN :)

    YanıtlaSil
  23. okul arkadaşlığı ve o boş boş gezmeler ne tatlıdır ki ama.
    :)

    YanıtlaSil
  24. Mayacım , seni çok iyi anlıyorum , etrafında bir sürü arkadaş olacağına bir tane candan dostun olsun daha iyi , gerçek dostta zamanla kazanılıyor .
    Bak bizler de yanındayız , birgün bloggerlar buluşmasında bir araya da geliriz inş. sevgiler.

    YanıtlaSil
  25. Mayam ben senle incik boncuk da bakarım oturur çay da icerim, dedikodunun gözüne de vururum yeter ki sen iste tatlım :))

    YanıtlaSil
  26. senden tek farkım; o sokakları yalnız dolaşmaktan mutlu olmam!

    YanıtlaSil
  27. oyy oy ben o yavyuyu yeriimm :) kocaman mutluluklar gulucukler guzel haftalar efenim ....

    YanıtlaSil
  28. Son yıllarda özlediğim bir durum Maya'cım. Ne kadar haklı bir istek değil mi? Ama hayat şartları mı yoksa biz insanların farkında olmadan bir takım değerlerimizden uzaklaşmamızdan mı bilmiyorum koptuk... İstanbul'da olsaydın keşke dedim yada ben orada olsaydım dedim okurken.
    İstanbul'a yolun düşerse haberleşelim. :)

    YanıtlaSil
  29. Sanırım hayat bir şekilde yalnızlaştırıyor insanı herkes aynı dertten şikayetçi herkes ne kadar güzel anlatmışsın diyor. Ama insana insan gerek zehrinide alan neşesini de artıran yine insan...
    umarım bir gün bir kahveyle sohbet de edilir

    YanıtlaSil
  30. ahhh canım benim.arkadaşın yeri hep ayrıdır değilmi.1 tane olsun ama dost olsun yeterki.inaşşalh kendine yakın bir dost bulursun.öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
  31. Merhabalar,

    Hem okuyup, hem çalışmak yorucu bir maraton olmalı. Ama genç yaştaki insanların üstesinden rahatça geleceği bir koşuşturmaca. Size hem zihin açıklığı, hem de güç ve kuvvet dilerim. Yüce Allah yar ve yardımcınız olsun.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  32. aynı şeyi bu aralar bende sık düşünüyorum...O kadar ihtiyacım varki buna anlatamam..kız kıza dedikodu yapsak gezmelere gitsek.. off off dertlendim yine :)

    eşim benimle kız gibi gezer ama nedense bayan arkadaş farklı..Dost arıyor insan şöyle yakınında biryerlerde..

    YanıtlaSil
  33. Çok iyi hissediyorum paylaştıklarını:(keşke benim de gerçek bir arkadaşım olsa diyorum:(

    YanıtlaSil
  34. Okul yaşantısını az çok seviyorum.Hareketlilik güzel oluyor ama samimi bulamıyorum bir türlü.
    Güzel özetlemişsin...Kendimi buldum yazı da..Dost bulamıyorum...Arkadaşları da samimi bulmuyorum.

    Umuyorum düzelecektir bu durum.
    Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  35. Kafa dengi bir arkadaş... Ne kadar gereklidir insana. Bazen hayatımıza girdikleri gibi çıkıverirler. Arkalarında koca bir delik bırakıp...

    YanıtlaSil
  36. Haklısın Maya'cım haklısın.
    Dost candır kandır :)
    İnşallah tez zamanda kurtulursun bu durumdan kafa dengi bir arkadaşın olur :)

    YanıtlaSil
  37. hemen hemen en yakın zamanda görüşelim ankaradayım kahve içerim, kitapçıya giderim,incik boncuklara bakarım sadece proje üretemiyorum bu aralar onu da sen yaparsın ;)

    YanıtlaSil
  38. Biliyorum yorumlarınızı cevaplamak için çok geç kaldım ama bütün hızımla cevaplamaya başlıyorum :) affınıza sığınırım :)

    @iri turuncu balığım, canım davetin çok mutlu etti beni :) keşke diyorum keşke katılabilsem, amma velakin ben Ankara'da yaşıyorum, Sakarya derken Ankara'da meşhur bir Sakarya Caddesi var Kızılay'da oradan bahsetmiştim, ama eğer bir gün İstanbul'a gelmek nasip olursa muhakkak görüşürüz, aslında Eskişehir'e gelmeye karar verirsen orada da görüşebiliriz zira 1,5 saat trenle ;) sevgilerimle :)

    @Yekta'm öyle kıyıda köşede kaldılar ki, zaten artık ne frekansımız uyuşuyor ne de konuştuğumuz konular tatmin ediyor :( Seni sahafa götürmeye sözüm var biliyorsun, ama hala senin müsait zaman haberini bekliyorum ki ben, yoksa bana her haftasonu uyar kiii :) dur sana ben bir yorum atayım şu yazılarım bitince :)))

    @Olmadı Baştan, niçin olmasın, çok memnun olurum ki ben :)

    @Bir kase lezzet, teşekkür ederim işte kendi yalnızlığımı anlatmaya çalıştım, hoş dediğin için sağol :P

    @Süm, oyyy canım bak bunu bilmiyordum ki :) en kısa zamanda görüşmek nasip olur umarım, buna çok sevinirim :) sevindirik oldum hatta :)))

    YanıtlaSil
  39. @Volante'ciim, o zaman bana müsait olduğun bir zaman söyle, sahafların altını üstüne getirelim, dur mail adresin varsa blogunda bir bakayım hemen temasa geçeyim seninle :) bu arada beni yaşlı psikolojisine sokma ay, daha 25 yaşındayım :P yine de abla gibi olurum herhalde ama :D neyse sustum :)))

    @İlknurundünyası, bazen yalnızlık da keyifli oluyor, zaten Ankara başlı başına bir yalnız şehir benim gözümde... Farklı yerlerde de olsak ortak şeyler paylaşmak ruhun gıdası, iyi ki varsınız diyorum zaten, sizleri tanıdığım için çok şanslıyım :) sevgiler :)

    @Damlacığım, sen de haklısın, etrafta öyle çok yüzsüz insan var ki, her gün ayrı bir sürprizle karşı karşıya kalabiliyoruz maalesef :((( sizin varlığınızı bilmek burda öyle iyi geliyor ki, yorumlarınızı aldıkça kendimi daha da mutlu hissettim :) öpüyorum :)

    @Sihirli Süpürgem, iyi ki döktün içini, çok güzel bir konudan bahsetmişsin. Maalesef ki hepimiz, mezun olduğumuz okulla ilgili işlerde çalışamıyoruz. Haliyle bu da bize manevi doyumu sağlamıyor, düşünsene sen öğretmensin, ama mesleğini yapamıyorsun, bazımız mühendis bazımız iktisatçı, ama çoğunluğumuz bunlardan apayrı işlerde çalışıyor, bu da bir ek mutsuzluk getiriyor :((( neyse ki eşinin yanındasın ama, o da ayrı bir güzellik, buna şükür ne diyelim :) sevgiler :)

    @Pembedüşler, ablacığım seninle ben de heryere gelirim :) iyi ki varsın, iki oda kadar yakınsın bana :) (sadece 15 TL'lik mantı yemeye gitmeyelim, anlayan anladı :P)

    YanıtlaSil
  40. @Kitap Cumhuriyetim, cidden bazen öyle çok ihtiyacım oluyor ki, içime atmaktan bir hal kalıyorum :(

    @Minik Kelebekim, ne şanslısın maaşallah, anılar biriktirmek de bir harika değil mi? inşallah darısı başıma :) sevgiler :)

    @Guguk kuşu, onu da yapıyorum, evet ruhuma iyi geliyor cidden, insanları izliyorum, kitaplara bakıyorum ama yine de bir arkadaşla da bunları yaşamak isterim :)

    @biraydamasalı, amiiiiin :) benden de sevgiler :)

    @Firari Yolcu, canım inşallah en kısa zamanda :) ne diyim, artık öyle zor oluyor ki arkadaş bulmak, ne kadar yalnızlaşıyoruz farkında olmadan :(

    YanıtlaSil
  41. @Birincisin, ablacığım sen de haklısın, dostların nesli tükeniyor, insanlar güzelim dostluklarını da mahfetmek için ellerinden geleni yapıyorlar maalesef :( sevgiler benden de :)

    @Şehirler Arası Aşk'ım teşekkürler :) her telden çalmak da berbat, ya biz değişiyoruz ya da arkadaşlarımız değişiyor... iyi ki sen toparlamışsın ama, adına çok sevindim :) öpücükler :)

    @Naneşekerim, sen şeker gibi bir insansın, harika bir olumlama bu, hey Evren duy sesimizi :) ama ben cidden duyduğuna inanıyorum, zira çok güze arkadaşlıklarım olacak gibi geliyor bana blogumun sayesinde :) çok teşekkürler, sevgilerimle :)

    @Bahar006, o mail öyle güzel bir anda geldi ki :)

    @Cepaynası, inşallah, ne güzel yazmışsın :) bunu öyle çok isterdim ki :)

    YanıtlaSil
  42. @Aslı'cığım, iyi ki varsınız zaten :) sizlerin yorumları öyle iyi geldi ki, şu an çok iyiyim :) umarım yoğunluktan kaynaklanıyordur bütün bunlar dediğin gibi... geçeceğine inanıyorum :) sevgiler :)

    @Deep, sorma, ben kaçırdım hepsini, naapıcaaaam :)))

    @Zeynep'çiğim, öyle haklısın ki, bir dostun olsun, ama candan olsun, değil mi? Bakalım artık umarım bana da nasip olur :) ben de öyle bir toplantı olsun diye öyle çok isterim ki :) sizlerle tanışmak eminim ki şahane olurdu :) kocaman sevgiler :)

    @Kızkardeşim, Derya'm, sen yeter ki gel :))) şaka bir yana gelirsen buralara muhakkak haberim olsun e mi? :))) yollarını gözlerim artık :) öpüyorum canııım :)

    @Nar-ı Can, bir zamanlar öyle çok yalnız dolaştım ki artık mutlu olamıyorum :(((

    YanıtlaSil
  43. @bobbidi bibbidi, değil mi, ne kadar şirin :)iyi haftalar sana da :)

    @Gülşah'ııım, ne kadar doğru tespitler, birşeyler biz istemeden olup bitiyor ve biz farkına bile varmadan yalnızlaşıyoruz :( keşke İstanbul, Ankara'ya komşu bir şehir filan olsaydı dedim ben de :) ama bir gün gelirsem kesin haber vereceğim, o konuda hemfikirim :) sevgilerimle :)

    @Don Kişot mu Olmalı, insan herşeyin başında gelen unsur zaten... Belki bir gün Tunalı tarafında o sevdiğim cafe'de biz de birer kahve içeriz, hiç de olasılıksız gelmiyor kulağa, inşallah diyorum :) sevgilerimle :)

    @Sevda ablacığım, çok haklısın, 1 tane bile olsun candan olsun ama, seni anlasın değil mi? İnşallah diyorum ben de, sevgimle öpüyorum :)

    @Recep Bey, güzel dualarınız için çok teşekkür ederim, amin diyorum, herşey gönlümüzce olsun inşallah... Selamlar, sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  44. @Pompişim, kesinlikle haklısın, eşinle nişanlınla da geziyorsun ama kız kıza gezmenin yeri çok ayrı, insan eksikliğini çok hissediyor... Rabbim gönlümüze göre versin inşallah gülüm, seviyorum seni :)

    @yokartıkyaa, birbirimizi anlamak da güzel bir şey... uzakta da olsak aynı durumdayız demek ki... umarım bir an önce kurtuluruz bu durumdan :)

    @Ofelya, sen de benim atladığım bir yeri tamamlamışsın, illa ki konulup görüştüğün birileri oluyor ama bir samimiyetsizlik söz konusu, öyle olunca da varsın madem samimiyetsizsin, hiç olma hayatımda diyesin geliyor değil mi? ben de düzelmesini umut ediyorum, sevgiler :)

    @Hüznün tadı, belki de hiç gelmemesi, arkasında koca bir delik, yara bırakmasından daha eftaldir gibi geliyor...

    @GEce Yürüyüşüm, ne güzel demişsin, en acilinden bir arkadaş bekliyorum, demiştim ya Sevgili Naneşekeri'nin yorumunda da, evren duy sesimiziiiii :) sevgilerimle :)

    @Ne dedim ben, bak hemen haber yollarım sana, bu içten daveti reddedemem, proje de üretirim, o konuda hiç sorun yok ;)))

    YanıtlaSil
  45. ayy neler olmuş burda yeni görüyorum rahatsızdım biraz,dert ettiğin şeye bak maya bizler varız burada aşk olsun.dost dediğin bir tane olsun fazlası zarar bunu unutma.benim dostum,kardeşim dediğim tek bir insan var o da damla,ne kadar uzak olsakta yetiyoruz birbirimize,bazen saçını başını yolasım geliyor ama uzakta işte yapcak birşey yok :)
    şaka bir yana sakın üzülme bizler varız burada elbet bir gün buluşup gezer,tozar dertleşiriz gönüllerimiz bir olsun yeter :)sevgiler kocaman öpüyorum seni ...

    YanıtlaSil
  46. calısıyorum calısıyorum calısıyorum sonra eve gıdıp yıne evım ıcın calısıyorum...
    benımde durumum senın gıbı sanırım.
    bazen kafa dengı bırılerı olsada cevremde vakıt ayıramıyorum kendıme. okuldan hemen sonra ıse basladım hersey yolundaydı sonrasında evlılık olayına bulastım sanırım ben kendım ettım kendım buldum :)
    http://guzellerguzelinergiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  47. ahh ahhh yarama parmak bastın canım
    bende liseden sonra eşimle tanıştım
    üniyi beraber okuduk
    arkadaşlarımla fazla vakit geçiremedim uzaklaştık tabi böylece
    üniden sonrada evlenip farklı şehire taşınınca iyice koptuk çok sıkı dostlar değilmişiz demekki diyorum
    3 yıldır aynı şehirdeyim tek bir arkadaşım dahi yok
    stadyum kadar 2 balkonum var ama kahve sefası yapacak kimsem yok
    kocişim ve oğlumla dolduruyorum o boşluğu
    benim ki sadece arkadaş boşlugu değil aslında aile akraba kimse yok
    post yapmalıyım bu konuda çok dertliymişim çok :D:D:D

    YanıtlaSil
  48. 'Ey Can dostluk illa yan yana, diz dize olmak değildir asıl dostluk CAN CANA, KALB KALBE olmaktır ' demiş Hz. Mevlana :)
    Yazılrı okudukça daha çok bilgi sahibi oluyorum hakkınzda ve tanıyormuş hissine kapılıyorum sizleri.Okumak, okutturmak gerçekten çok güzel:)Birbirimize bu şekilde destek çıkmak çok güzel.. Bu arada ilk takipçim olmuşsunuz ne kadar mutlu oldum inanın anlatamam:) henüz yeni açtım blogu çoğalacaktır umuyorum ki. Çok teşkkr ediyorum çok öpüyorummmm:))

    YanıtlaSil
  49. tam olarak kafa dengi birilerini bulamayabilirsin. o zaman da bulduklarının sana hitap eden yanlarına odaklanabilirsin. sinemaya gittiğin farklı biri, sakaryada gezdiğin farklı , gevezelik ettiğin farklı biri olabilir ;)

    YanıtlaSil
  50. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  51. maya bosver bu kadar arkadas canlısı olma ne ınsanlar tanıdım bılıomusun bu arkadas canlısı olmam yuzunden bazen pek ıyı değıl etrafta ıyı ınsanlarda var kotulerde var bosver sana her yakın davrananı dostun sanma canım,Istanbul'a gel gezdırelım mısafır edelım senı bos ınsanlarla uğrasma :))

    optum bu arada mimledim seni:)

    YanıtlaSil
  52. Karmakarışık hallerdeyken yazını okudum.. Umarım herşey gönlünce ve yazın kadar güzel olur. Hayat acımasız ama her zaman değil. ^^

    YanıtlaSil
  53. Ne kadar güzel bir blogun var...
    Bayilirim kitap okumaya bende...

    Hepsini okuyacak ömrümüz olsa...

    Seni ekledim canim...

    Yemekle aran varsa sende bloguma gel istersen

    sevgiler

    YanıtlaSil
  54. @Yeni başlangıçlar, canım benim, geçmiş olsun, düğün hazırlığı zamanı kendine çok iyi bak bence :) sen ve Damla'nın ilişkisi cidden çok tatlı, senin blogunda da şahit oluyorum zaten, Allah nazarlardan saklasın :) sizin olmanız da beni burada çok mutlu ediyor, hem de dediğin gibi, bir gün niçin buluşmayalım ki? :) ne tatlı olurdu :) sevgilerimle :)

    @Güzeller Güzeli Nergiz'im hoşgeldin :) dediğin gibi, bütün ömür çalışmakla geçiyor, ama sen niye kendim ettim kendim buldum diyorsun ki? hayatı yaşamaya çalışırken bir yerlerden kaçırmamız çok normal, ama bir gün bulacağız inanıyorum o güzel arkadaşları, bak hatta blogger'da bile kocaman mutlu bir arkadaş ailemiz var, bunu farkettiğim gün çok iyi hissetmeye başladım bile :) sevgiler :)

    @Kübraaa :) hoşgeldin bloguma ve hoşgeldin blogger ailesine :) ben de senin blogunu izlerken, izle butonuna bastığımda dedim, "ne güzel ilk takipçi benim" diye :) haydi bakalım hayırlısı, inşallah çoook güzel arkadaşlıklarımız olur :) sevgilerimle :)

    @NarÇelen, ismin çok güzel öncelikle, ve hoşgeldin canım :) evet bu dediğin de güzel bir alternatif olabilir aslında :) bunu düşüneceğim :) sevgilerimle :)

    @Biricitimmm, dediğinde haklısın, bazen fazla arkadaş canlısı olunca, çöp şiş gibi şişe geçiriveriyorlar insanın kalbini :( hehe, İstanbul'a gelirsem zaten ilk sizin haberiniz olacak, ama ben daha önce hiç İstanbul'a gelmedim, ona göre kaybolmama izin vermeyin :P mimini aldım, ilk iş onu cevaplayacağım inşallah :) çok teşekkür ederim :) öpücükler :)

    YanıtlaSil
  55. @Dimplerock, hoşgeldin bloguma :)evet, dediğin gibi hayat acımasız ama her zaman değil :) güzel yanlarını baharla birlikte göstermesini diliyorum, daha sık görüşmek dileğiyle :) sevgiler :)

    @Yemekheyecanı Emel, çoook teşekkür ederim, hoşgeldin bloguma sen de :) okumak için evet bir ömür bile az gelir değil mi? ne güzel yazmışsın... yemek bloglarını izlemeyi severim çünkü yemekleri yapamasam bile görmek içimi açıyor :) o yüzden takipteyim :) sevgilerimle :)

    @Elif'in defteri, canım, seni kaybettiğimi sanıyordum, bir ara en son Hamamönü yazısı eklemiştin bloguna sonradan kayboldun, seni öyle çok aradım ki sonradan, seni tekrar görmek ne kadar güzel biliyor musun?

    YanıtlaSil
  56. Lafta kalmasın ama ayarlayalım bi gün:)

    YanıtlaSil
  57. çok teşkkr ederiyorum . Her şeyin en hayırlısı olması dileğiyle hoşçakal:)

    YanıtlaSil
  58. @Süm, hadi bakalım :) bir yorum bıraktım sana :) ha bir de unutmadan 25'inde (Ctsi günü) bir blogger buluşması var ama ondan haberin vardır sanıyorum ki, orada da olacağım inşallah :)

    @Kübraa'cım ben teşekkür ederim, daha sık görüşürüz inşallah :)

    YanıtlaSil
  59. hepiniz hayatıma hoşgeldiniz o zaman Mayacım :)

    http://guzellerguzelinergiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  60. maya kızımın teyzesi.bende ankara dayım.ve tüm arkadaşlarım bekar, işinde gücünde.o yüzden görüşemiyorum kimseyle.bende çok isterdim karanfilde takı bakmayı,kitapçılarda dolaşmayı ahh ahh.herzaman arkadaşlarımın hep işi oldu hep yanlız takıldım.bir gün seninle takılalım bakalım olmaz mı:))

    YanıtlaSil
  61. maya'm al benden de o kadar. baksana koşuşturmaktan bu yazını bile yeni okuyabiliyorum. iş- yüksek lisans- kpss kursu- ev. yaşamak değil beni bu telaş öldürücek azizim. yani demem o ki; bu anlatıklarına o kadar büyük ihtiyaç duyuyorum ki.. çok yakın bi'arkadaşım var üniversiteden. hala tek dostum olma özelliğini koruyo kendisi. ama farklı şehirlerdeyiz. onunla sadece susarak oturmayı bile özlüyorum. markete gidip salak salak dolaşmayı, balkonda kahve keyfi yapmayı, sabah kahvaltılarımızı, akşam yürüyüşlerimizi, ağlamayı, gülmeyi, her şeyi işte.. ve bana da oluyo böyle arada, mesaj atıyorum eski günleri yad ederek sonra ben de ağlıyorum çok özlüyorum diye.. yani az daha yazsam yine ağlıycam o yüzden ben gittim^^

    YanıtlaSil
  62. @Güzeller Güzeli Nergiz'im, sana sıcacık bir kucaklama yollamak isterdim bu hoşgeldin şerefine :)))

    @Zeyzey'im, ay nasıl onore oldum anlatamam, sen beni Asya'nın teyzesi olarak gördüysen bundan güzel ne olabilir ki, çok teşekkür ederim, ben,i gerçekten çok mutlu ettin :) sen ne zaman müsait olursan haber ver, ben sana uyarım, çok da mutlu olurum :)))

    @Kuulumsu'm, değil mi? ah o eski günler, herşey sade ve basitken ne kadar pervasız şeylerden bile mutlu oluyorduk.. Sadece dediğin gibi karşılıklı susup oturmak bile yetiyordu :((( inşallah bir gün, bütün bunların acısını çıkaracak kadar çok zamana sahip olabilirsin ve eski günleri doya doya yad edebilirsin sevdiklerinle :)

    YanıtlaSil