1 Şubat 2012 Çarşamba

Soruları Cevaplıyorum, Mim Var, Gelin Lütfen :)))

Merhaba!!!


Dünkü yazımda paylaştığım Kardan Adam'cık çok popüler olmuş yahu, hepinizin sevgisini kazanmış :) Sevilmeyecek gibi değildi ama gerçekten :)


Neyse, lafı uzatmıyorum. Sevgili Volante'ciğim, ki kendisi okurken gerçek anlamda beni mutlu eden blogger'lardandır benim için, beni mimlemiş. Bu benim blogumda cevaplayacağım ilk mimimm, daha önce de yanlış hatırlamıyorsam bir kere mimlenmiştim ama sonradan unuttum :((( Onun için hemen cevaplamaya karar verdim bu mimi, sevgili Fırat'ın edasıyla (bkz:yan resim :)), "cevaplarım ki ben bunu" dedim ve işte başlıyoruz:)))


1.Sence Çok Anlamlı Bir Söz?
"İnsanları yargılarsan, sevmeye vakit bulamazsın..." Hz. İsa
Bu sözü, kimi zaman kendime tekrarlıyorum, bazen gereksiz önyargılara sahip oluyorum ve bunları aşmam için uğraşıyorum, bu söz de bana ışık tutuyor...


2.Makyajında olmazsa olmazın?
Fazla makyaj yapmıyorum, çoğu zaman yapmıyorum hatta :) ama olmazsa olmazım sanırım eyeliner'ım olurdu :) kalem gibi olan var bir tane Avon'un, gayet düzgün çekmeme yardımcı oluyor :)


3.Uyguladığın güzellik tüyosu nedir?
Sanırım artık marketlerden ya da parfümerilerden toplayıp eve yığdığım kozmetik cilt bakım ürünleri yerine, doktor tavisyesiyle kullanmaya başladığım dermokozmetik cilt bakım ürünleri (bkz: buradaki yazımda mevcut) benim yeni güzellik tüyom olacak. Çünkü önceden bir tarafı tamir etsem diğer taraf bozuluyordu. Bioderma'ya geçişimle cildimdeki tahriş kayboldu, tenim durulaştı, cidden tavsiye ediyorum :)


4.En sevdiğin içecek?
En başta çay tabii ki, iflah olmaz bir çaycıyım ben :) Hatta bu konuda bir takıntım var, çayın dibine kadar içerim, fazla yaprak kalıntısı olsun olmasın farketmez, illa bitiririm; ve nişanlım buna sinir olur, "bardağın dibini görmek zorunda mısın? Bir gün miden delinecek bu yüzden!!!" diye kızar bana :P  Cafe Crown 3'ü 1 arada ise vazgeçilmez kahvem, Nescafe'ninki de beni idare eder :) Ayrıca Viyana kahvesi ve latte'ye de bayılıyorum :)


5.Nefret ettiğin bir şey?
Çok şey var :))) Tek bir şey yazmak çok fenaaa :) Ama en son sinir olduğum bişeyi söylersem, kardeşimin çok sevdiğim tüylü çizmelerimi mahfedene dek giymesi ve benim giyemeyeceğim duruma getirmesi; kısaca kardeşimin sevdiğim elbiselerimi yürütmesine çok sinir oluyorummm!!!


6.En çok sevdiğin iltifat?
"Çok zarifsin..." cidden en sevdiğim söz bu benim için, birisi söylerse havalara uçabilirim, çünkü ruhumun bu kelimede anlam bulduğunu düşünüyorum :)


7.Favori kitabın?
Huh!!! O kadar çok var ki, aklıma birden bir sürü kitap adı üşüştü, aralarından seçim yapamıyorum ya! Çok favorim olunca da, aralarından birini seçmek diğerlerine haksızlık olacak gibime geliyor, o yüzden bu soruyu pas geçiyorum müsaadenizle ;)


8.Sana görünüş olarak yakın bulduğun ünlü?
Kikiki, vallahi bu zor oldu işte. Kimse beni birine benzetmedi çünkü şimdiye dek :) Ama bir Çirkin Betty değilim yani :P


9.Herkesin beğendiği ama senin sevemediğin bir ürün?
Nutella!!! :D


10.Şu an en çok almak istediğin kozmetik ürünü?
Kozmetik benden uzak olsun, sadece makyaj ürünlerine yakınım bu arada. Ama yine de Neutrogena'nın şu yoğun nemlendirici el kremlerinden fena halde alasım var arkadaşlar, ellerim yarıldı artık çatlamaktan, çok beter oldum :((


Elimden geldiğince cevaplamaya çalıştım bu güzel mimi, ve şimdi de kimlere göndereceğime geldi :) İsteyen dileyen herkese gelsin bu mim :)) Ama bir de, son zamanlarda fazla mim cevaplamamış arkadaşlara gönderiyorum bir de özellikle ;) Haydi haydi sıra size geldiiii!!! :)))


- Düş Kızı'm :)
- Mutlu Anne Dilek'im :)
- Sevgili Pompiş Hanım :)
- Gülşah'çığım :)
- Kız Kardeş Derya'cığım :)


Hadi bakalım kolay gelsin :))) 


Çekilişe devam tabii ki, katılmak isteyenleri böyle alalım :)))

Kocaman sevgiler :)


Hamiş : Sevgili Sevda Ablacığımın (Mutfağa Buyurun) da çok güzel bir hediye etkinliği var, katılmak isteyenler tık tık :)


25 yorum:

  1. ben de makyaj yapmayı sevmiyorum :) ve sizler sayesinde doktora gitmeye karar verdim :) hoş ne diyecek bilmiyorum ya :)

    YanıtlaSil
  2. dermokozmetık urunler benım de favorim :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Yanıtların ne denli içten..sevdim..Neutrogena kullandım bir ara gerçekten kaliteliydi..Ya da bana iyi gelmişti..:))

    YanıtlaSil
  5. Bu mim sayesinde seni biraz daha tanımış olduk :) bende makyaj yapamıyorum, sadece dermatolojik ürünler :)

    YanıtlaSil
  6. oley bende varım sağolasın canım hemen cevaplayayım bari :)

    YanıtlaSil
  7. Ne kadar içten cevaplar olmuş :)) El kremini mutlaka al ihmal etme soğuk hepimizin cildine zarar veriyor. Öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  8. Ahh Maya'cım, ben de artık doktorumun yazdığı dermakozmetik ürünleri kullanıyorum :))
    Nutella nasıl olur da sevilmez Mayaaaaaaa :)))))))

    YanıtlaSil
  9. ayyy benide mimlemişsin şekerimmmm
    çok tşkler ilk defa mimlendim:D
    hahahah bak işte yine sevindirik oldum:D

    YanıtlaSil
  10. Kıskandım şimdi seni nutella yı sevmemek nasıl bişiyki ya :)

    YanıtlaSil
  11. ne güzelmiş bu mim böylee!^^

    insanları yargılarsan, sevmeye vakit bulamazsın. çok doğru, ne doğru!

    avon eyeliner! eveet! eyeliner sevip, eyeliner çekemeyen bi'insan olarak bu sayede artık eyeliner çekebiliyorum kendime. kalpkalp! :))

    son olarak nutellayı nasıl sevmezsiiiin? :P

    YanıtlaSil
  12. Anammm Nutellayı kim sevmez demiycem artık :)

    Cevaplar dan birini sevdim. Çok zarifsin :)

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  13. Nutellayı bende sevmem :)

    YanıtlaSil
  14. Fırat!!! Yerim onu ben ya.
    Bayılıyorum ona :D
    eyeliner kullanmadım hiç. Becerebilir miyim de bilmiyorum. Çok hoş duruyor ama becerebilende :)

    YanıtlaSil
  15. Ben de seni okurken gerçek anlamda mutlu oluyorum Maya'm :))

    O avondaki eyelinerdan bende d evardı çok çabuk bitti ya arkadasımın da öyle olmuş (tabi aynı şeyse bahsettiğim D:)

    Ben de nutellya'yı sevmiyorum ya bendensin :)

    Kardeşim de aynen kıyafetlerimi yürütüyor nefret ediyorum .

    Neyse öptüm koccaaamann ^_^

    YanıtlaSil
  16. eyeliner candır ^-^

    ve yaşasınn! tek nutella sevmeyen ben değilmişim =))

    YanıtlaSil
  17. çikolata olsun fark etmez ha nutella ha sarelle :P

    YanıtlaSil
  18. bugünlerde çekiliş günleri. hadi bi kıza çıksın. mim yanıtların çok sevimli ama. nutella nasıl olur ya. bi kavanozu 15 dakkada yiyorum.
    :)

    YanıtlaSil
  19. @Renkli Hayat'ım, valla ben de uğraşmaya gelemiyorum, ondan yapmıyorum :) Ama sen doktora git, birşey demese bile mutlaka için rahatlar bence, doktora gittim dersin en azından :)) öpücükler canım :)

    @Gamze, bence de, dermokozmetiksiz geçen zamanlarda cildimi mahfettikten sonra bunu geç de olsa anladım :) sevgiler :)

    @Devbirkedi Cik, :) ciddiyim sevmiyorum, çok çok çok tatlı geliyor bana ne bilim sevmiyorum :D sevgiler çok :)

    @Crazywomanrosemary, ne güzel bir yorum, çok teşekkür ederim, elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum işte :) Neutrogena'nın methini çok duydum, bu kadar insana iyi geliyorsa muhakkak bir hikmeti vardır zaten :) öpüyorum :)

    @Aslı'm, yollayın baba mimleri, biraz daha anlatayım kendimi :) şiirimsi cümle kurdum :P dermokozmetik benim cildimi çok yatıştırdı, o yüzden birdaha vazgeçeceğimi düşünemiyorum :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  20. @Pompiş'çiğim rica ederim, ben de mim alınca çok mutlu oluyorum, sizlerle de paylaşayım istedim :) sevgiler :)

    @Nar Çiçeği'm, ismini gördülkçe tebessüm ediyorum, nasıl naif bir isim :) güzel yorumun için teşekkürler, masada duran Avon krem bitsin Neutrogena'ya atlayacağım :) öpücükler benden de :)

    @Düş Kızı'm ben de doktora gitmesem hala kozmetiğe devam edecektim, sonunu düşünmek bile istemiyorummm :)) ve evet, ne biliyim, Nutella bana uzak yahu, sevemedim bir türlü, masada dursa yüzüne bakmam o derece :D koskocaman sevgiler canıma :)

    @Dilek'çiğim, mutlu olman beni de mutlu etti :) sevgiler canım :) cevapları okudum, yorumlayacağım :)

    @Şehirler Arası Aşk'ım, ne bilim işte, dedim ya çok tatlı geliyor, yiyemiyorum, ağzımı sarıyo üfff :))) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  21. @Kuulumsu'm, sevdiysen senin olsun bu mim :) sana da gelsin :) valla Avon'un o kalemi benim makyaj alışkanlığımı değiştirdi, göz kalemi çekince beceremiyordum kalın kalın duruyor, gothic makyajı gibi, oysa bununla incecik çekince daha düzgün bakışlarım oluyo :))) bi de Nutella için ne diyim, yiyemiyorum, hele kaşıkla hiçççç :))) öpücükler canım :)

    @Bir Kase Lezzet'im, çoook teşekkürler canımın içi :)))

    @Minik Kelebeğim, artık evet nutella sevmeyen bir arkadaşın var :) ve çoook teşekkür ederim, ne incesin, sabah sabah bir tebessümüm daha oldu sayende :) içten sevgilerimi yolluyorum :)

    @Nalan'cığım, heheheee, ben de bir Nutella sevmez buldum yaşasınnn :)))

    @Gece Yürüyüşü, Fırat bir yerde hepimizin çocukluğu yaaa :) bu arada ben de eyeliner çekemiyordum ama o kalem sayesinde bir nebze güzel çekmeye başladım, tavsiye ederim :))) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  22. @Volante'm, ayyy çok mutlu oldum bak :))) bu arada o kalem hakkında dediğin doğru, sanki çabuk bitiyor, çünkü bir arkadaşım da bana aynı şeyden bahsetmişti, yine de güzel duruşuna değer sanki :))) Anti-Nutella hareketi büyüyor hehe :)) kardeşleri kıyafetlerden uzak tutacak bir yöntem bulmamız lazım acilen sanki :P sevgiler koskocaman :)

    @Tosbaa'm, seni görmek ne güzel buralarda :))) eyeliner süpermiş, geç keşfettim ama çok sevdim :))) ve Nutella'yı da hiç sevmeyeceğim(iz) hihihi :)

    @Yekta'm normal çikolatayı seviyorum da, krema cinsi olanlarla hiç alakam yok, o yüzden bana da Nutella Sarelle farketmiyor, ama Sarelle'ye daha yakınım çünkü Türk malı :D

    @Deeptone'ciğim, evet kızlar yaşadı desene ;)) oo sen ciddi bir Nutella'cısın sanıyorum 15 dk ha? O.o wowww :)))

    YanıtlaSil
  23. Ne güzel bir sayfa bu, takipteyim artık :))

    YanıtlaSil
  24. @hayat izlerim, hoş geldin, sefalar getirdin canım :)

    YanıtlaSil