21 Şubat 2012 Salı

Maya'yı Tanıma Serimiz Devam Ediyor, Bir Mim Daha :)

En sonki duygusal yazımın ardından, sizlerden öyle güzel yorumlar aldım ki...
Çok çok duygulandım, mutlu oldum,
Ve en önemlisi, gerçekten yalnız olmadığımı, sizleri göremesem de cidden yanımda olduğunuzu anladım,
Bir kez daha,
İyi ki varsınız,
Sizi seviyorum ben... :)

Lafımı uzatmayayım, Sevgili Biricitim mimlemiş beni sağolsun, çok çok da mutlu oldum :) Hemen cevapladım, :)

1- En sevdiğin şeyler nelerdir, nelerden hoşlanırsın vb?
***En başa kitap okumayı eklemem lazım aslında, çok seviyorum; okumalı her şeyi çok seviyorum, kitap okumak, blog okumak, gazete okumak... Hepsi de çok süper :) Yazı olan ne bulsam okurum, nokta :)
***Kitap alışverişi yapmayı, sahaf gezmeyi de çok severim :)
***Bu aralar yazarlık hayallerimi gerçekleştirmek adına, birşeyler karalamayı da çok seviyorum, not tutmak, günlük yazmak :) bunlar süper benim için :)
***Arabayla gezmekten çok hoşlanırım :) Gerek kullanırken gerek de yan koltukta otururken hiç farketmez benim için :) gecenin körü de olsa "hadi çıkalım gezmye gidelim" deseler hiç durmam yerimde, "hadi gidelim" derim :)
***Türk filmi izlemeye bayılırım, ne kadar eski o kadar güzel :) TV kumandası elime geçmesin, hemen bir film bulmaya çalışırım :) Sezercikli, Emrahlı,ü abuk subuk farketmez, oturur izlerim :) Mesela en son "Ali Baba ve Kırk Haramiler"i seyretmiştim :P
***Burada sevdiğim bir abimin kızı var, şimdi yanımda :) 8 yaşında kendisi, ismi Elif :) Onunla vakit geçirmekten de çok hoşlanıyorum, bugün sürpriz yaptı geldi mesela :)
***Niaşnlımla didişmeyi, onun başının etini yemeyi çok seviyorum :) Harika bir aktivite bu benim için :) Elime dırdır fırsatı geçsin, hiç kaçırmam, vikvikvik bikbikbik konuşur dururum artık :)
***Liste uzar gider...

2- Bilgisayarda vaktini neler yaparak geçirirsin?
Tabii ki işlerimin haricinde; blog yazmak ve sizlerin yazılarını okuyup yorumlamak yetiyor da artıyor bile :) Cidden yarım günümü bu işe ayırıyorum, önce okuyorum, yorumluyorum, sonra tekrar yorum cevaplarına dönüyorum. Bazen de müzik dinlemek için kullandığım oluyor, o kadar; film izleme kültürü de bende pek yok maluım :)

3- En sevdiğin filmler nelerdir, veya izlediğin ve hafızanda kalan veya kesinlikle izleyin dediğiniz?
Yukarıda da dediğim gibi, çok fazla film izleyen biri değilim aslında. Bazen TV'de rast gelirsem sonuna kadar izlediğim çok nadir sayıda film vardır. Ama unutamadığım tek film şu ana kadar "Yeşil Yol" oldu. Kitabını okumuştum, sonrasında filmini izledim. John Coffey beni çok derinden etkilemişti, hala tüylerim ürperir :(((

4- Şu sıralar almak istediğiniz şeylerin listesini yapsanız bunlar neler olur?
***Bugün arabamı alalı tam bir sene oldu, fakat imkanım olsa şu anda kendime bir Dacia Sandero Stepway Suv almayı cidden çok isterdim :)
***Teknolojiye bayılırım, bir iPhone'um olsa mesela, belki de bir iPad, ama yok yok iPhone olsun :)
***Eğer iPhone almazsam da güzel bir fotoğraf makinem olsa hayır demezdim :)))

5- Şu sıralar en çok dinlediğiniz şarkılar? 3 tane
***Gökçe-Tuttu Fırlattı (süper eğlenceli geliyor bana bu şarkı, bir de anımız var :)))
***Sezen Aksu- Arkadaş Şarkısını Duyunca :) (tam benlik oldu değil mi, bir önceki yazıma ithafen:):)
***Alakasız olacak ama Uyan Ey Gözlerim'in ney ile icra edilmiş halini çok çok dinliyorum :)

Sabahleyin yazmaya başladım ama iş yoğunluğundan ötürü ancak şimdi yayınlamaya fırsat bulabiliyorum, deliriciiim :)

Bu güzel mimi ise;
Bugy
Don Kişot mu Olmalı?
Ayamaya
Lavinia
ve
Ne Dedim Ben'e gönderiyorummm :)

Bir dahaki mimde görüşmek üzereee :)

Kocaman sevgiler :)

25 yorum:

  1. ay gökçe'nin son şarkısı da tam dile takılmalık
    ne yapardım bilmeemm
    seni bir gün görmesem diye

    :)

    YanıtlaSil
  2. Çok keyifli bir mim. Seni okumayı seviyorum:) benim mimim de en kısa zamanda geliyooor öpüldün..

    YanıtlaSil
  3. Keyifle okudum , sahafçıları gezmeyi ve eski Türkan Şoray'lı , Filiz Akın'lı filmleri izlemeyi bende çok seviyorum , sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Kitaplar konusunda hemfikiriz, bazen sokaga atılmış bir kağıt parçasını bile okurum, iş okumak olsun :)

    Blog okumak gerçekten yarım gününü alıyor insanın ama çok zevkli dimi :)yeşil yol ah ne filmdi, kitabınıda çok severek okumuştum.

    YanıtlaSil
  5. Benzer yönlerimiz var ama sen eğlencelisin :)
    Nişanlıya, sevgiliye dır dır yapmanın zevki bir ayrı gerçekten :D

    YanıtlaSil
  6. mayacım, bende izlediğim flimleri tvdw tekrar tekrar izleyemiyorum benimde böyle bir huyum var flmin gidişatını bildiğim için hiç sarmıyor :))

    YanıtlaSil
  7. @Minik Kelebekim, çok teşekkürler, gülümsedim bak :) sevgilerimle :)

    @DarLa'm, bir de onu keşfetmem lazım o vakit, dilime takılan şarkıları mırıldanmaya bayılıyorum :) sevgiler kocamaaan :)

    @Bugy, ay yanaklarım kızardııı :) ben hep yazayım o zaman :) sağol canım benim :) mimini ne zaman istersen cevaplayabilirsin :) öpücükler :)

    @Zeynep'çiğim, eski filmleri bazen sırf o dönemi daha yakından görebilmek için bile izliyorum, ama dediğin gibi, Türkan Sultan ya da Filiz Akın olunca da bir başka tadı oluyor :) benden de sevgiler :)

    @Aslı'm, mesela bugün günüm aksadı, blog okuma işini akşam eve geldiğimden beri sürdürüyorum, bu bir tarz oluyor zamanla, alışkanlık gibi, belli bir vaktimi bu işe ayırmak da ayrıca hoşuma gidiyor :) bir başka keyif ya :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  8. @Firari Yolcu :) deme öyle, sende de ne eğlenceli yönler vardır :) ama dırdırın keyfi işte, anlatılmıyor, maç seyredilen TV'yi kapatmak kadar güzel ya :)

    @Sema'cım haklısın, o tekrar izleyememe durumu bende de dizilerin tekrarında meydana geliyor hemen değiştiriyorum kanalı dizi tekrarında, ama film olunca iş değişiyor :) öpüyorum çok :)

    YanıtlaSil
  9. Hehh he :))
    Henüz o zevke varamadım canım ama o biraz tehlikeli benim için. :)

    YanıtlaSil
  10. tesekkurler mimi cevapladığın için,yanıtların cok guzel,umarım hayalındekı arabayada kavusursun :)
    gel gör beni aşk neyledıyıde ney eslığınde dınlemenı tavsıye ederım sevgıler:)

    YanıtlaSil
  11. Çok sıcak bir blog tesadüfen rastladım bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
  12. @Firari Yolcu, ben de bazen tehlikeli sularda geziniyorum ama sırf o mutluluk uğruna, ya da direk kavgayı çıkarıveriyoruz :P

    @Biricitim rica ederim, ne demek asıl ben teşekkür ederim mim için :) bakalım inşallah, belki evlenince ancak gelir o araba :) Gel gör beni'yi de buldum, şimdi dinliyorum, çok güzel cidden, başka tavsiyeler de alabilirim :)

    @eesraanınblogsesi, hoşgeldin canım :) o senin sıcaklığın inan, güzel bakan güzel görür :) ben de seni takipteyim :) sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  13. türk filmi izlemeye bende bayılıyorum..mesela pazar günü ali baba ve kırk haramileri bende izledim :)

    YanıtlaSil
  14. Merhabalar,

    Beş madde ile kendinizi dolu dolu anlatmışınız. Cavaplarınızı gayet samimi ve gayet güzel buldum. Her ne kadar mimlenmeyi sevmiyorsam da, mimlenenlerin mimlerini de okuyarak yorum yazmak lazım.

    Diğer blogları okuyup ta mimi atlayıp geçmek blogculuğa yakışmaz diyorum ve bu tez sadece beni bağlar, herkes te böyle olsun anlamında söylemiyorum tabi ki...

    Hem çalışan, hem de okuyan biri olarak; hem işlerinizde, hem de derslerinizde başarılar dilerim. Herşey gönlünce olsun, Allah muradını versin.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  15. yine çok keyifle okudum seni :)en yakın zamanda yazıyorum :))

    YanıtlaSil
  16. ne güzel yazmışsın.
    :))))

    ama bi yanlış yapmışsın.
    :)
    seni de briciti de ben mimledim ki.
    :) unutmuşsun. :)
    mim benden dağıldı zaten.
    iyi okumamışsın bak sonuna dek mim yazımı.
    :)

    YanıtlaSil
  17. Okuması çok zevkli bir yazıydı. ^_^ Ortak yönlerimiz de varmış. En kısa zamanda ben de mimimi yazacağım inşallah. İşlerden fırsat bulabilirsem tabi. Çok teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  18. aay "yeşil yol"u 5 kere izleyip 5.de de salya sümük ağlamıştım. hatta ilk izlediğimde dersaneye gidebilmek için gözüme buz pansumanı yapmıştım şişliği yok etme adına :)) severim yani ben de :)

    türk filmlerine de aşığım tarık akan gülşen bubikoğlu aşkı olucak, sonra yumurcak olucak falan^^

    nişanlıyla didişmeyi de sevdim. didişmek iyidir iyi :)

    bi'de iyi ki blogger var da biz de bilgisayarı bu amaçla kullanıyoruz, valla bak :)

    YanıtlaSil
  19. @Pompişim, ne güzel oluyor değil mi? Sadri Alışık'ın o sımsıcak gülümsemesini bile görmek yeter :) kafa dengiyiz biz hatun kişi seninle :)

    @Recep Bey, her yorumunuzda gerçekten özlü şeyler iletiyorsunuz tarafımıza, sizin bu yönünüzü çok takdir ediyorum doğrusu. Güzel dualarınız için de çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizden. Selamlarımla efendim :)

    @Ne Dedim Ben, kuzuuum ben de seni cidden büyük keyifle okuyorum, kalp kalbe karşı, bir gün Bukowski'yi sevmeyi de senden öğrenebilirim :) sevgiler :)

    @Deep, vallahi mahcup oldum, hatta ben de yazıdan sonra üzülmüştüm, "Deep beni niye mimlememiş ki?!" diye :) demek ki bundan sonra daha dikkatli olmam lazım, mahcubiyete mahal vermiyim :P sevgilerimle :)

    @Lavinia'm, ne demek, canın ne zaman isterse o zaman cevaplayabilirsin, zamansızlık çok kötü bir dert, aynısını ben de çekiyorum çünkü :) sevgilerimle :)

    @Kuululmsu'm, ağlanmayacak gibi bir film değil ki? O dev cüsseli adamın aslında ne kadar saf, ne kadar kırılgan olduğunu bilmek, ve onun uğradığı haksızlığa şahit olmak insanı çok acıtıyor cidden :((( Tarık Akan ve Gülşen Bubikoğlu'nun "yaz bekarı" filminin sonunda da benim ağlamışlığım vardır bak, o da etkilemişti beni baya :))) iyi ki sen de varsın, cidden bu dünya bir başka güzel, hep mutlu ve sevgiyle kal :))) öpücükler :)

    YanıtlaSil
  20. Oooo eveeet sen bu mimi bir gün önce yanıtlamışsın :)) Ben geç kalmışım seni mimlemekte, hihihi!
    Öpüyorum tatlım seniii,
    Muck muck muck!

    YanıtlaSil
  21. @Düş Kızı'm, olsun, sonuçta aynı cevaplara buradan da geldik :) esprili oldu :))) ben de öperim, kalpkalpkalp :)))

    YanıtlaSil
  22. yeşil yol fikrine katılıyorum canım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  23. @Ah Sevda Ablam, o Yeşil Yol'un hem kitabında hem filminde ağladım, acımasızca yargılamak, önyargı, ancak bu kadar açık anlatılırdı... Sevgilerimle ablacığım :)

    YanıtlaSil
  24. Okuma konusunda aynıyız, çocukluğumdan beri elime ne geçse okurum, can sıkıntıından çok ansiklopedi sözlük okumuşumdur :) Ben de pek film izlmiyorum, eskiden izlerdim de son senelerde cık :(

    YanıtlaSil