23 Şubat 2012 Perşembe

Kargom mu Gelmiş? Ne?!! Kitaplarım mı? :)))

Merhaba!!! :)))

Ağzım kulaklarımda bir gün geçiriyorum :) Her ne kadar yoğunluk olsa da, bugünün anlam ve önemine dair bir post yayınlamazsam eksik kalırdı :)

Bildiğiniz gibi, Kitaplaşalım mı? etkinliğinde eşleştirme sonucu ben ve sevgili DarLa eşleşmiştik. :) Hediyelerini hemen hazır ettiği için salı günü kargoya vermiş paketi sağolsun :) Ben de dün büyük bir heyecanla kargo bekliyorum tabii, kardeşim okuldan çıkar çıkmaz aradım onu hatta, dedim ki "Beggy (kardeşime ben böyle sesleniyorum, bazen de Begitti Begitto filan, öyle karışık bir lakap düzenimiz vardır bizim, bir gün başka bir postta bahsederim) çabuk eve git, noolur bak, bana kargo gelicek, evde olmazsan alamam ertesi güne kalır, sana gelirken ne istersen alırım, para bile veririm!!!" :) Tabii Beggy bu feryada dayanamadı ve okuldan çıkınca dooğru eve... Her yarım saatte bir arıyorum,
"Begitti kargo geldi mi?"
"Hayır abla"
......
"Beggy gelen giden var mı?"
"Yok kimse..."
.....
"Hala gelmedi di mi?"
"Yok abla yaaa, uff zaten kırk yılda bir ders çalışasım geldi onu da sen mahvediyosun, arama bi daha, ben kargo gelirse ödemeli atarım sana"
":((("

Neyse, eve giderken çok mutsuzdum çünkü kargo gelmemişti :( Akşam binadan içeri girerkense, kapıda kargo kuryesinin bıraktığı "geldik, bulamadık" notunu gördüm, meğer bizim saf ona dikkat bile etmemiş, kurye de erken gelince evde kimseyi bulamamış... Bari onu görseydi, ben eve giderken uğrardım :((( Bir hüsran, ertesi günün sabahını beklemeye koyuldum artık...

Sabah oldu... Annem de bugün arkadaşıyla günübirlik Eskişehir'e gidecek, bir işleri var. Evden erken çıkmalıyız ki, annem sabah 9 YHT'ye yetişsin. Trafiği de hesaba katmak lazım tabii... Ben sabah sabah tutturdum "noolur kargocunun önünden geçelim, kargomu almam lazım lütfeeeen" filan, annem de dayanamadı tamam dedi ne yapsın yoksa ben başının etini yerim onun :) (buradan anlıyoruz ki bende dırdır ve şikayet çoook ileri boyutlarda :))) Nişanlım da aynı mahallede oturuyor bizimle, o da geldi, yola çıktık. "Arabayı sen kullan" dedim ona. Büyük bir mutlulukla kargo şubesine gittik önce, ben paketimi aldım ve resmen havalardayım tabii :)

Ama saat olmuş mu 8:35, annem arka koltukta köpürüyor resmen "geç kalırsam bu bileti kafanda parçalıcam, kırk yılda bir işim düşer, sen akşam dönerken alıversen ne olurdu, yazık Fergün (annemin arkadaşı) de bekliyor garda, merak içindedir o şimdi, vırvırvırvır..." (buradan bir çıkarım daha elde edebiliriz, o da annemin de dırdırcı olduğu, boşuna dememişler, anasına bak kızını al...) Gerçi onu bunu bırak da acaba Benim herif ne düşünüyordu bu dırdır savaşları esnasında orası da ayrı konu:)

Ben dayanamadım tabii, annemin o bitmek bilmez dırdırları arasında paketimi açtım, aşk yaşıyorum kitaplarımla...

Dairede resimlerini çektim, işte o güzellikler :)


Maeve Binchy'den Aşk ve Çocuk ile Orhan Veli'nin kendi sesinden şiirlerini dinleyebileceğimiz bir albüm-kitap :)


Orhan Veli'yi de görünce pakette ne kadar mutlu oldum tahmin bile edemezsiniz... Çünkü Orhan Veli'nin yeri bende ayrıdır... Eve gitmekiçin sabırsızlanıyorum... Herkes uyusun, ben CD'mi dinleyeyim, kitabından da şiirleri ve diyalog akışlarını takip edeyim :)

Maeve Binchy ise benim içimi ısıtan kitapları olan, şahane bir yazar... En son "Gümüş Yıldönümü"nü okudum ondan.. Daha evvelinde ise "Gizlidir Bütün Aşklar"ı okumuştum ve bir süre etkisinden çıkamamıştım... İrlanda atmosferini arkasına alması büyülüyor bir kere beni... Puslu havalar...


Hem pakete bir mektup koymuş, hem de kitabın içine... Sımsıcak, içten yazılar... Ve eklemeden edemeyeceğim, el yazısı çok güzel, benimkinin aksine :))))


Buradan tekrar çoook teşekkür ediyorum DarLa'ma ve benim kargomun da ona bir an evvel gitmesini diliyorum, PTT lütfen çabuk çalış, en yakınımda sen vardın, beni pişman etmeeee :)))

Bir de...
Benim yazar olma hevesimi biliyorsunuz...
"Yazarlık Okulu"nu yavaş yavaş okuyorum...
Ve en sonunda Roman/Öykü Yazma Teknikleri bölümüne giriş yaptım...
Yazmak bir denizse,
Şu an ayaklarımda dalgaları hissediyorum diyebilirim :)
Öyle mutluyum ki..
Ruıhum hazır, ilhamım geldi,
Az kaldığını hissediyorum :)))

Bu da artık herkesin tanıdığı mavi masamın son görünümü :)))



Ben kaçar :)

Herkese kocaman sevgiler :)




49 yorum:

  1. hediyelerine de bayıldım, ilhamın gelmesine de:))Bu arada mesaj sana yanlışlıkla gitmiş yani yanlışlıkla değil de senin blogu okurken aynı anda diloşa mesaj göndermeye çalışınca sana gitmiş , kusura bakar mısın?

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel birşey hediyeleşmek.Senin adına bende sevindim.İyi okumalar bu arada...

    YanıtlaSil
  3. yaaaaaaaaaa çok güzelmiş :)
    ben de bu etkinlikler olurken ne yapıyordum acaba püfff :((
    güle güle oku canım anlatırsın sonra da bize :)
    sevgler mayacıkım öperinnn :)

    YanıtlaSil
  4. gözün aydın olsun :) Meave Binchy'nin okunmayı bekleyen bir kitabı var bende, Hürrem bitsin ona başlayacağım Aşk Mutfakta Pişer, İrlandayı ,Dublin'i görme isteği bu yazarı okuyan herkeste var galiba :)

    YanıtlaSil
  5. Maya'm hediyelerin hayırlı uğurlu olsun.
    İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel kıskandım valla :))) güzel secimler yapmış aynı zamana Maeve Binchy inin kitaplarını ben de severim, bu kitabını okumamıştım, okursan senden alırım yorumları listeme alayım simdiden

    YanıtlaSil
  7. Aaa harikaymış canım ne kadar güzel bir etkinlik olmuş :) İyi okumalar :))

    YanıtlaSil
  8. Kitapların çok çok öze kitaplarmış.. Keyifle oku canım benim.. Ve ben eminim sen çok iyi bir yazar olacaksın birgün ve bende yazar tanıdığım var benim diye hava atacağım :))

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. İyi günlerde oku Maya'cım. Bakalım bana hangi kitap gelecek.. :))) Ne güzel bir hediyedir kitapppp :)) İnşallah birgün de senin kitabın gelir kapımıza imzalı olarak. :)

    YanıtlaSil
  10. Bizim de böyle bir grubumuz var katılmak istersen seve seve yerini hazır ederiz :) http://mor-leke.blogspot.com/2012/02/bedava-kitap-okumak-isteyen-el-kaldrsn.html

    YanıtlaSil
  11. Blogun güzel yanlarından biri :))
    Ne güzel..

    YanıtlaSil
  12. Harika kitaplar canım , keyifli okumalar , sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. beğendiğine gerçekten sevindim..
    Maeveciğimi de daha önce okumuş olmana da :)

    YanıtlaSil
  14. O kadar güzel anlatmışsınki hissettiklerini, insan çok heyecanlanıyor dimi, hele annenle yaşadıkların :)

    Kitapların çok güzel, keyifli okumalar, dinlemeler. Darlamın yazısı gerçekten çok güzel :)

    Yazarlık konusunda başarılar diliyorum, istiyorsun, o zaman başarırsın..

    YanıtlaSil
  15. Güle güle seve seve oku kitaplarını.İkiside çok güzel.Yazılarını hatta kitabın heyecanla bekliyorum..:)Sevgilerimle

    YanıtlaSil
  16. çok güzeller...bende yarın kargoya vericem inş bi an önce ulaşırlar sahiplerine...
    iyi günlerde oku inş:)

    YanıtlaSil
  17. Deli gibi seni aradım bloglarda:) Özlemişim seni :) Bu arada sana limonata sözüm var unutma :D

    YanıtlaSil
  18. keyifle oku cnm kitaplarını.birdahakine bende katılıyım bu hediyeleşmelere özendim gercekten:)

    YanıtlaSil
  19. ayy inanmıyorum o kargo mutluluğunu çook iyi biliyorum ve beni bu güzel havalar mahvetti kitabına ise bayılırım!

    YanıtlaSil
  20. İyi okumalar tatlım, senin kitabını okumak da nasip olur inşallah bana.. Unutma beni emi:)

    YanıtlaSil
  21. merhaba :)
    bloguna beni bir mim sürükledi ve açıkçası görür görmez bayıldım, ben de senin gibi yazarlık hayalleriyle büyüdüm, yazarlık okulunu daha önce duymuştum ama içeriğini gerçekten merak ettim, umarım faydalı oluyordur.
    Aynı zamanda bende kitaplaşma etkinliğine katıldım ve hepimiz gibi gözüm yollarda kargo bekliyorum, o nasıl bir heyecandır öyle ya :)
    Sana gelen kitaplara da bayıldım güle güle oku :)

    YanıtlaSil
  22. Merhabalar,

    Sizin adınıza ben de sevindim. Büyük bir heyecan ile kargo bekliyorsunuz ve kitaplarınıza sahip oluyorsunuz.

    Ağız tadıyla, güle güle okumalar dilerim.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  23. Maya'cığım okurken ben de meraklanıp sabırsızlandım, kargo konusunda:)
    Erkekler dırdıra alışkın canım yorma kendini, eminim annesi, varsa kardeşiyle de buna benzer şeyler yaşıyordur, püf noktası dozunu iyi ayarlamak :)
    Kitapların çok güzel içindeki not da ....
    Bu etkinlik iyi fikirdi, devam ettirelim.
    Sevgilerimi yolladım sana:)

    YanıtlaSil
  24. Bayıldım bu kitaplaşalım mı etkinliğine, hele de içine el yazısıyla yazılmış bir kart varsa kalbimden vurdu beni hem kartpostal hem kitap anlamında. Böyle bir şeyi bende gerçekleştirmek bir parçası olmak hatta belki yeniden türetip blogumda paylaşmak isterim. Detaylı düşünmek lazım sizlerden de yardım isterim olmaz mı :)))
    güzel günlerde keyfini çıkar hediyelerinin
    sevgiler

    YanıtlaSil
  25. @Küçük Şeyler, canım çok teşekkür ederim :) sevgiler :)

    @Kitap eylemcisi, ilhamı kaçırmamaya uğraşıyorum ben de hehe :) bu arada o sen miydin :) hiç önemli değil :) ben de tanıyamadım valla kusura bakma :) sevgiler :)

    @Kitap Cumhuriyetim, o zaman bir sonraki etkinlikte seni de aramızda görmek isteriz :)

    @İrituruncubalık'ımmm :) tabii, ben zaten kitap izlenimi yazmayı seviyorum :) seve seve sizinle paylaşırım :) bir sonraki etkinlik bende olacak :) bunu kaçırmazsın artık :) öpüyorum çok çok çok :)

    @Ayamaya'm evet gözüm aydın oldu, dün o kargoyu almazsam günüm nasıl geçerdi bilmiyorum :) Maeve Binchy dediğin gibi herkeste bir İrlanda tutkusu oluşturuyor, inşallah birgün gidip görürüz ne diyelim :) kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
  26. Orhan Veli mi?Mutlaka alıp dinlemeliyim.Çok teşekkürler Maya.

    YanıtlaSil
  27. @Gece Yürüyüşü'm, daha güzelleri senin olsun inşallah :))) öpüyorum seni :)

    @Mehtap'ım, herkese diyorum, bir sonraki etkinliğe sizi de bekliyorum :) İzlenimleri okur okumaz yazacağım, bu gidişle Anna Karenina benim ömrümü yemezse tabii :) sevgiler canım :)

    @Berlin'in Nar Çiçeği, evet canım, karşılıklı eşleşme yapılan etkinlikleri ben de çok seviyorum :) beklerim bir dahakine :) teşekkür ederim, sevgilerimleee :)

    @LoveMeOrLeaveMe :))) hahaha, sağol teşekkür ederim, zaten gülücük eksilmedi dünden beri :P

    @Derya'm, Kız Kardeş'im :) ya ne güzel bir yorumdur bu böyle :))) daha çok çalışasım geliyor :) sen canın nasıl isterse öyle davran, ilerisi için şimdiden garanti veriyorum :))) ay tekrar gülücük yumağına döndüm :) kocaman sevgiler balım, öpüyorum çok :)

    YanıtlaSil
  28. @Gülşah'ım nasıl heyecanlı bir bekleyiştir o değil mi? inşallah seninkiler de seni fazlaca bekletmez :))) ya cuma günü ne kadar güzel şeyler duyuyorum böyle, sana yüzlerce imzalı kitap feda olsun ah o günleri görsek bir :))) sevgilerimle canım :)

    @Sümeyye'cim, dikkatımden nasıl kaçmış, hemen uğrayacağım :))) kitap döngüsü olayı da ayrı hoş tabii :)

    @Ofelya, bu blog hayatıma nasıl güzellikler getirdi bir bilsen :))) teşekkür ederim çok :)

    @Zeynep'çiğim, çok teşekkür ederim, benden de sevgiler kocaman :)

    @DarLa'm beğenmemek ne haddime :) ama Maeve'yi görünce akan sular durdu ne yalan söyleyim :)

    YanıtlaSil
  29. @Aslı'cığım orada olsan kahkahayı garantilerdin :))) evet, o heyecan gibisi yok, bir de DarLa'mın güzel yazısını görünce çok daha içten oldu :) yazarlığı da bu gidişle sizin de desteklerinizle başaracak gibiyim :) herkesin bir hayali var, benimki de bu oldu işte :) sevgiler :)

    @Kırmızı Evin Cadısı, canım benim :) bu gidişle sizin sayenizde best-seller yazacağım yahu :) iyi ki varsınız :) sevgilerimle :)

    @Mavi Umut, sen de kitapların gelince daha güzel heyecanlar yaşarsın inşallah, ve gönderdiğin arkadaşımız da :)) mutluluk virüs gibi, dağıldıkça yayılıyor değil mi? :) öpücükler :)

    @Elifim, sana bir yorum bıraktım, onu kısa sürede görmeni istiyorum, o zaman limonatalarımızı da kısa bir zamanda içebiliriz sanıyorum :))) unutmadığına çok sevindim, kocaman sevgiler :)

    @Fortuna'cığım, hoşgeldin :) evet çok farklı bir duygu hediye almak ve karşı tarafın paketini beklemek :) birdahakine kesin bekliyorum, unutturmam zaten :) sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  30. @Mia'm dediklerine göre Nutella'da yokmuş bu mutluluk :))) (ben yemiyorum ondan bilmiyorum :P) Orhan Veli ise cidden bir başkadır değil mi? sade ama vurucu, hiç lafı dolandırmaz ne diyecekse güzel der :) sevgiler :)

    @Bugy, ya işte bu yorum da beni kalbimden fethetti canım, yorum yazn ellerine sağlık, inşallah o da olur :) hem niye unutacakmışım ki seni, hepinizin yeri özel bende :) öpüyorum çok :)

    @Pueri Puellae Physicus, ohh, sonunda yazabildim adını, bundan sonra kısaca Pueri'm desem olmas mı samimiyetine dayanarak? :) ben Yazarlık Okulu'nu bana bir kılavuz olması açısından çözümlemeleri açısından okumak istemiştim, ve iyi ki de edinmişim diyorum şimdi :) ve benzer bir hayalimizin olmasına çok sevindim, bir gün seninle edebiyat sohbetleri gerçekleştirebiliriz yazarlık günlerimizde nasıl olur? :)) iki dakikada şipşak hayal kurdum :) senin de kitapların umarım en kısa zamanda eline ulaşır :) sevgiler, gene gel :)

    @Recep Bey, çok sağolun, inanın hediyeleşmek çok güzel bir sevinç :) Selamlar, hayırlı Cumalar :)

    @İlknur ablacığım, o dırdırın bazen dozunu kaçırıyorum işte, hatta ince bir çizgi var onu bilerek aştığımı hissediyorum da kendime engel olamıyorum :P kitaplar için teşekkür ederim :) sizin de destekleriniz ve katılımınızla devam ettirmek çok güzel olacak, küçük mutluluklar hayatı çok daha keyifli ve pembe hale dönüştürüyor değil mi :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  31. @Don Kişot Mu Olmalı, evet canım bu his harika, başka şehirde başka bir yaşantıdan kopan bir parça geliyor ve senin hayatına dahil oluyor, ben bu açıdan bakıyorum :) mayısta Kitaplaşalım mı? etkinliğinin ikinci durağı benim blogumda başlayacak :) istersen ona katılabilirsin, ya da ben farklı bir etkinlik gerçekleştireyim dersen de seve seve katılır bunu da duyuyurum, bayıla bayıla da yardım ederim çok şeker olur :))) iyi fikir :) sevgilerimle :)

    @Tülin'im, bence de :) Bir Garip Orhan Veli, ruha nasıl iyi geliyor :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  32. iyi okumalar canım mutlu olmana bende mutlu oldum:)) kocaman bir balon içi dolu sevgiler yolluyorum):) bu kadar pozitif yazıya böyle demek geldi içimden sevgiler:)))

    YanıtlaSil
  33. bir maya varmış, dejavu merak etmiş :)

    YanıtlaSil
  34. bende fırsat buldukca okuyorum bu aralar.aldığım adam okuduktan sonra getir değiştiririm dei ay ne seviniyorum bir bilsen :)
    Bu arada boşver vıdı vıdı yap yap ağlayana meme ypk hesabı yoksa nasıl istediğini elde edeceksin:)

    YanıtlaSil
  35. kitaplarını güle güle oku :)
    Maeve Binchy'nin yeni kitabı mı o? daha önce görmemiştim
    ben de Gizlidir Bütün Aşklar'ı okuduğumda uzun süre etkisinden çıkamamıştım Dublin'i gidip görmek istemiştim :)
    en kısa zamanda kitap yorumlarını bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  36. Hediyeleşmek çok güzel,çok seviyorum bende:) Bu hediyelerde çook güzel!Çok samimi gözüküyor herşeyden önemlisi:)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  37. ne güzeeeel.
    :)

    darla geçen hafta da bi kitap çekilişi kazanmıştı. sıkı kitapsever olmalı. kitap en iyi hediye bence.
    :)

    YanıtlaSil
  38. çok güzel bir etkinlikmiş kaçırdığıma üzüldümm. kitaplar harikaa, iyi okumalalarrrrrr :))

    YanıtlaSil
  39. ay canım çok güzelmiş..özellikle orhan veli..yazar olunca sağlam bir okuyucun olacağıma şimdiden eminim..inş.tez zamanda kendi kitabını yazar ve yayınlarsın

    YanıtlaSil
  40. buraya uzun bir yorum bırakmıştım, yoksa bırakmamış mıyım :)

    YanıtlaSil
  41. güzel bir haftasonu diliyorum prenses:)) sevgiler...

    YanıtlaSil
  42. Mimlendiniz...
    http://ofelyakupakizi.blogspot.com/2012/02/ofelya-mim-vol4.html

    YanıtlaSil
  43. Öncelikle, Darla var ya canımızdır, çok severiz, hiç beklemediğimiz anlarda hepimizi gelen kargoları ile bol bol sevindirmişliği vardır, yazısı da güzeldir iyi bilirim :)
    Kitapların çok güzel Maeve Bincy'nin sendeki dahil son 2 kitabı hariç bütün kitaplarını okudum, çok severim.
    Annen sonuçta trene yetişebildi değil mi? :)

    YanıtlaSil
  44. @siyahkuğum, çok teşekkür ederim, haftasonu da bitti ama ancak dönebiliyorum yorumlara :) prenses mi? hihihi, çok teşekkür ederim, yanaklarım kızardı :) sevgilerimle :)

    @DEjawu, Maya da seni çok özlemiş, kısa zamanda uğrayacakmış :)))

    @Bigo'm ne şanslısın, aldığın adam sana kocaman bir kütüphane vazifesi görüyor desene, ne ince düşünce :) keşke ben de öyle bir kitapçı bulsam :) bu arada vırvıra tam gaz devam, adam da alıştı zaten, vırvırsız gün geçince "bir garipsin sen bugün, neyin var iyi misin?" filan demeye başladı :))) sevgiler :)

    @Greta, ben de DarLa'nın sayesinde haberim oldu yeni kitaptan :) elimdeki bir bitse de ona başlasam diye ört gözle bekliyorum, yok okuyana kadar kitap yeni olma özelliğini kaybedecek yoksa :) Biz "Maevesever"ler için bir Dublin turu düzenlensin kampanyası başlatsak aslında bayağı tutar değil mi? :) sevgilerimle :)

    @Budabenimdünyam :), o zaman birdahaki etkinlikte seni de aramızda görmek istiyorum tamam mı? :) öpücükler Margu'cum :)

    YanıtlaSil
  45. @Deep, kitap candır, eskisinden yenisine hepsini çok seviyorum çokkk :)

    @OnTheRoad, üzülme, devamı gelecek, mayısta tekrarlıyoruz inşallah :)))

    @Pompişim, seni her okuduğumda o güzel dualarını da görünce çok mutlu oluyorum, Allah razı olsun, ve inşallah istediğimiz gibi olur herşey :) öpüyorum seni balım :)

    @Ofelya'mmm, mimi alıyorum, yeni haftaya mimle başlarım artık, çok teşekkürler :)

    @Seda'cım, bence de ne kadar güzel yürekli değil mi DarLa'mız :) Annem yetişti merak etme, ama bir an kaçırma ihtimalini düşündüm de, derin bir ohhh çektim :)))

    YanıtlaSil
  46. @Sevda'cım, Seda yazmışım, klavyem basmamış, kusuruma bakma lütfen :) öpücükler :)

    YanıtlaSil
  47. mutlaka düzenlenmeli Dublin turu, bu kampanyanın baş destekçilerinden olabilirim :)

    YanıtlaSil