27 Şubat 2012 Pazartesi

Ankara Blogger'lar Buluşması :)

Merhaba!!! :)))

Bakmayın gülücükler saçtığıma aslında şu an kıpkırmızı bir burunla yazıyorum sizlere :) Kardeşim bir haftadır griple uğraşıyordu, ben de sürekli "mikroplu git başımdan, bana satmaya çalışma!!!" diyerekten ondan kaçıyordum amma ve lakin aynı odayı paylaşmamız dan ötürü ucundan bucağından bana da bulaştı bu meret, ve selpaklarla burnumun teması sonunda burnumu mahvettiiii :(((



Haftasonu uzun zamandır istediğimiz Ankara Bloggerlar Buluşmasını nihayetinde gerçekleştirdik, evet evet çok mutluyum :)
Cumartesi saat 1'de Bahçelievler Mocaco Cafe'de buluşmaya karar verilmişti zaten. Biz daha önceden zaten sevgili Süm'ümle buluşup öyle mekana geçmeye karar vermiştik. Evvelden gittik mekana, saat 1'e kadar oturduk, sohbet ettik, nasıl tatlı nasıl zarif bir insan... Ben çok sevdim onu, nerede bir portakal görsem aklıma hep o geliyor, keşke daha evvel buluşsaymışız biz :))) Sonracıma İşteRenkliHayat'ımız geldi, bıcır bıcır bir kişilik, geleceğin avukatı :))) Beni 30 yaşımda sanıyormuş ama duyunca "ne?!!" diyekaldım :))) Ehehe, 25 yaşındayım buradan herkese duyururum :))) Sevgili Dürr-i Yekta'mın küçük versiyonu, tüm buluşma sırasında birbirleriyle öyle tatlı paslaştılar ki sormayın :) Dürr-i Yekta'mla da tanışmak bu arada nasip oldu ya daha ne isterim, kendisinin de yazdığı gibi, blog alemine girdiğimiz ilk günlerden beri birbirimizin takibindeyizdir, şükür kavuşturana yani :))) Kendisi el emeği göz nuru kitap ayraçlarıyla beraber gelmiş, mahcup da oldum hani bu güzel armağan karşısında :) Sonracıma bir de hanım hanımcık Yasemin'imiz vardı.. Sakin, sade, zarif.. Onca hararetli konuşmanın arasında dinginliğini koruyan :))) Ve Sevgili Seyyah, tam blogunun adı gibi, klasik ve elegan, stil sahibi bir hanım, dolu dolu sohbetini de çok beğendim, maaşallah diyorum... Son olarak da BlueMorStyle'ımız, ki bu buluşmanın mimarıdır kendisi, ilk gördüğümde hemen "ne kadar tanıdık bir sima, nereden tanıyorum?" hissine kapıldım, kendisine buradan teşekkürlerimi gönderiyorum, bu kadar güzel insanlarla tanışmamıza sebebiyet verdiği için :)

Buluşmadaki herkesi ayrı ayrı sevdim, umarım onlarda da benim için aynı hissiyat doğmuştur :)

En kısa zamanda tekrar toplanıp bu sefer bir de Sahaf Turu düzenleyeceğiz inşallah, benim rehberliğimde :) Sahafların atı üstüne gelecek :)

Ben şimdi bir nane limon içmeye gidiyorum, sırada bekleyen bir de mimim var onu cevaplayacağım ayrıca :)

Herkese kocaman sevgiler :)

44 yorum:

  1. Aaa çok güzel ya.
    Fotoğraf yok mu Maya'm ya?
    Keşke ben de Ankara'da olsaymışım.

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun canım.bizim burada kayınvalidene söyle derler.hemen geçermiş.:)))öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Geçmiş olsun canım. Beni de ne zamandır yokluyor grip illeti ama teslim olmamak için direniyorum:) Zaten bu kışı neredeyse gripli geçirdim:) Sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Mayam çok geçmiş olsun, hemen önlemini al daha ağır geçirme olurmu?

    Yektam da okumuştum buluşmanızı valla çok güzel yapmışsınız :)bende fotograf isterdim açıkçası :)

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun tatlım, bana ne zaman geliyosun:)

    YanıtlaSil
  6. mayacıkım çok geçmiş olsun tatlım. umarım en kısa sürede iyileşirsin.
    buluşma da çok güzel olmuş. yakın zamanda bizde istanbul buluşması düzenleyeceğiz istanbullu olanlara ya da gelebilecek olanlara duyurulur !! :)
    eskişehire taşınma işini başarabilirsem ben de ankara buluşmalarınıza atlar gelirim yol bile sayılmaz hızlı trenle ankara yakıncacık :)

    YanıtlaSil
  7. yaa evet, buluşmanızı dün akşam Dürr-i Yekta'danın yazısında okudum.Kıskandığımı belirttim :)

    YanıtlaSil
  8. canım canım
    geçmiş olsun
    buluşma da harikaymış yahu....

    YanıtlaSil
  9. aaaa geçmiş olsun minnak ya dikkat et:// Kardeşinle atışmalarınıza bayılıyorum sizin:)
    Ben de seni çoook sevdim, daha çok buluşuruz:))

    Of ya ben çok yoğunum ne post girebiliyorum ne bloglara bakabiliyorum:( Yakında aranızd oliciiimmm, öpüldünüzz:)

    birdilimportakal.blogspot.com

    YanıtlaSil
  10. süpersiniz iyi yaptınız buluşmakla. ben de istiyordum ama elimde olmayan sebeplerden dolayı... neyse kıskandım valla

    YanıtlaSil
  11. Geçmiş olsun, blog buluşmalrı neşeli geçer. Pek güzel olmuş. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  12. Geçmiş olsun, blog buluşmalrı neşeli geçer. Pek güzel olmuş. Sevgiler :))

    YanıtlaSil
  13. geçmiş olsun. ne tatlı olmuş buluşmanız.
    :)

    YanıtlaSil
  14. Vay anaaaam :S hasta mı :S geçmiş olsun. bu arada sahaftan lunapark a iftar a kurtuba ya bile geçtik biz :D Yekta Abla :) sürekli bi yer ayarlıyor :D Manyak :P :P :P Allah tan muhasebeci olmus bu. Deliliğini yansıtabilecek bi meslek sahibi olsaydı bi de napardık o zaman :P nükleer santral gibi :) hemen patlamaya hazır :)

    YanıtlaSil
  15. sefanız olsun canlarım
    iyi muhabbet olmuştur
    muhabbetle kal
    :))

    YanıtlaSil
  16. ne güzel ya, kıskanmadım desem yalan olur :)

    YanıtlaSil
  17. geçmiş olsun canım ,siz toplanın biz bakalım hıh:))

    YanıtlaSil
  18. Geçmiş olsun Ankara 'da olup hasta olmamak imkansız sanırım..Buluşmanızı da pek kıskandım ne güzel yapmışsınız..

    YanıtlaSil
  19. Geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.Blog arkadaşlığının böyle güzel buluşmalara,dostluğa dönüşmesi çok hoş.Keşke resimde çekseymişsiniz..SEVGİLER:)

    YanıtlaSil
  20. canım asıl ben teşekkür ederim gelerek günümüze güzellik kattın.seni tanımak cok güzeldi.
    hem ilerde hava atacagız sen ünlü bir yazar olduğunda tanıyoruz biz birlikte cay içmişliğimiz var cafede filan diyerek:))
    çok geçmiş olsun diyorum
    bol bol meyve suyu iç.
    evde portakal yoksa süm sana göndersin biraz:))
    öpüyorum grş üzre

    YanıtlaSil
  21. Bana 5 dk lık mesafede buluşmuşsunuz!Ne güzel olmuş, ne mutlu sizlere...

    YanıtlaSil
  22. ankarada neler oluyor böyleee :)

    YanıtlaSil
  23. Cok gecmis olsun, mayacim. Dikkat et kendine. En tehlikeli mevsimdeyiz, günes cikiyor ama yinede buz gibi hava.

    InsAllah tekrar bulusmak nasip olur. Sevgiler. :-)

    YanıtlaSil
  24. bak ya buda küçük versiyonum demiş :)=))) ben gayet mazbut bir insanım mayacım lütfennn. Biz kavuştuk ya sonunda birbirimize şükür kavuşturana diyorum :))))

    YanıtlaSil
  25. @Firari Yolcu'm, bir ara yolun düşerse haber ver, senin için hemen bir mini buluşma ayarlarız biz :) fotoğrafa gelince, konuşmaya öyle dalmışız ki, fotoğraf çok sonra aklımıza geldi :) Sevgili Seyyah ablamız çekti, onu bekliyorum ben de :) sevgilerimle :)

    @Sevda ablacığım, ne güzel sözmüş :) evet aslında kayınvalidemi uzun zamandır aramamıştım, güzel bir fırsat olabilir hem bunun için :))) ben de çok öpüyorum seniii :)

    @Bugy, canım çok teşekkürler, aman aman sana uğramasın bir daha o zaman grip, zaten zor kurtulmuşsun :) benden de sevgiler canım benim :)

    @Aslı'm, bugün daha iyiym çok şükür, ama burnumda tuhaf bir kaşınma var, sanki her an hapşuracak gibiyim :))) keşke buralarda olsaydın da sen de katılsaydın buluşmaya :) ne hoş olurdu :) fotoğraf dediğim gibi en son aklımıza geldi :) kocaman sevgiler :)

    @Bahar ablam, çok sağol, geçti desem keşke, ama hafifledi :) haftaiçi bizim başkan ne zaman şehirdışına çıkarsa ilk işim sana gelmek olacak, aklımdasın zaten hiç unutmadım ki :))) çok hevesle bekliyorum :)))

    YanıtlaSil
  26. @irituruncubalıkımmm, burnumda sorun olmasa kendimi gripli bile saymayacağım ama ah o karıncalanma yok mu deli ediyor beni :((( huhuuuu, millet duyun, İstanbul'da da blogger buluşması varmışşş, benim de kalbim orada olacak :))) sen Eskişehir'e gel, ben de hızlı trene atlar yanına gelirim ki hemen, Odunpazarı'nın altını üstüne getirememiştim, bir iyice gezmek istiyorum, sen gibi güzel bir rehberim de olursa değmeyin keyfime artık :))) öpüyorum çok çok :)

    @Okuryazar Naneşekeri'm, yukarıda da dedim, eğer bir gün buralara yolunuz düşerse hemen haber verin, biz de hemen mini buluşma düzenleriz, bu işi çok sevdik çünkü :)))

    @DarLa'm daha evvelki buluşmaya göre çok çok iyi ve güzeldi :)) ama ben hala düzelemedimmm :(((

    @Süm, canımsın :) yoğunluğu anlıyorum, bizim patron da hasta olmasına rağmen eve gitmiyor, bize burada eziyet oluyor yahu :((( havalar güzelleşince daha keyifli buluşmalar da yaparız inşallah :) öpüyorum koocaman :)

    @Mehtap'ım, biz zaten tekrar toplanmaya karar verdik, sen üzme canını, Allah sağlık versin, yine görüşürüz nasılsa, belki sahaf gezimizde bize eşlik etmek istersin??? :)

    YanıtlaSil
  27. @Hayat İzlerim, ah bir geçse zaten, normalde pek grip olmam, ama olunca da çok fena oluyorum sanırım :( evet, çok keyifliymiş gerçekten, o gün çok mutlu olmuştum :) sevgiler çok :)

    @Deep, çok teşekkürler yaaa :( ama o günkü keyfi anımsayınca biraz daha iyi hissediyorum kendimi :)

    @Renklihayat'ım ben sizin hızınıza yetişemiyorum zaten, maaşallah daldan dala :) ama lunapark olayını sevdim benn :))) dışarıdan Elif Şafak izlenimi uyandırsam da içimden hiperaktif bir çocuk çıkıyor lunaparkta, ne kadar adrenalin yüklü şey varsa hepsine binebilirimmm :))) Yekta'm da korkacağımı sanıyor hıhhh :P

    @bir kase lezzet, harikaydı :) oooh dediğin gibi sefamız olsun :) sevgiler benden de :)

    @OnTheRoad, hemen bir buluşma planla o zaman :) gerçekten çok iyi geliyor :) sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
  28. @Kırmızı Evin Cadısı, haftasonu hele de pazar günü hava öyle güzeldi ki, 10 derece filan yani, bugünse -2'deyiz, dediğin gibi bu bünye nasıl dayansın bu değişime :( hayırlısıyla bir bahara varsaydık :) Sen de gel bir dahakine yakınsan eğer, seni görmekten çok mutlu da oluruz hem biz :)

    @Birincisin, sağol ablacığım, nane limonla yaşıyorum zaten artık :) ne güzel ifade etmişsin, bence de, blog arkadaşlığının gerçek hayata dökülmesi gerçekten beni de çok mutlu etti :) fotoğrafı gevezelikten en sona bıraktık biz de, konuşacak öyle çok şeyimiz varmış ki :) sevgiler ablacığım, öpüyorum :)

    @Bluestyle, canım benim :) iyi ki görüştük :) bence ileride, bu yazarla birlikte bizim lunaparka gitmişliğimiz, sahaf gezmişliğimiz de var diyecek gibisin, çünkü Yekta ile Renklihayat çok deli planlar yapıyorlar haberin olsun :) aa evet ben Süm'cüğümden biraz portakal isteyeyim :) şimdi de gidip bir nane limon daha içeyim :((( kocaman sevgiler :)

    @Nar-ı Can, oyy bak şimdi :( keşke haberin olsaymış ya da keşke ben de blogda duyursaymışım, sen de katılırdın hem ben seninle de tanışmak çok isterdim, çok hoş şeyler yazıyorsun çünkü :((( birdahakine unutmayacağım ama :( sevgiler :)

    @LoveMeOrLeaveMe, değil mi? vallahi biz de bu kadarını beklememiştik :)))

    YanıtlaSil
  29. @Seyyah ablam, çok teşekkür ederim, hele pazar günü o güzelim güneşi görünce normalde evden çıkmayan ben iki üç kere markete pazara gittim geldim, belki de o zaman da çarptı beni hava :( bence de, inşallah tekrar görüşürüz, seninle uzak kaldık masada biraz ama, birdahakine daha güzel dinlerim seni umarım :) sevgiler :)

    @Yekta'm o zaman herşey RenkliHayat'ın mı başının altından çıkıyor şimdi?? :))) baksana tam havalar düzeldi, sahafa gitmeye az kaldı diyordum gene kar yağıyor, ama bu bizi engellemezzz, annemi hayırlısıyla bir yolcu edelim, hemen sahaf zirvesi toplantısı için hazırlıklara girişelim tamam mı? :)

    YanıtlaSil
  30. geçmiş olsun..



    ne güzel olmuş buluşmanız.. gelecek seferleri bol ve keyifli olsun..

    YanıtlaSil
  31. Bende hepinizi çok sevdim :) Süperdiniz :)
    İnşAllah bir daha ki görüşmelerimizde buluşmalarımızda da bir arada olmak nasip olur.
    Çok geçmiş olsun, inşAllah biran önce iyileşirsin. Çok öpüyorum görüşmek üzere...

    YanıtlaSil
  32. Yaaa ben de senle buluşmak istiyorum yaaa :((((

    YanıtlaSil
  33. geçmiş olsun tatlım..buluşmanın güzel geçmesine sevindim ;)

    YanıtlaSil
  34. Geçmiş olsun Maya'cım. Biran önce iyileşirsin inşallah.

    Ne güzel. Çok seviyorum ben böyle buluşmaları, bunlarla ilgili yazıları. :))

    YanıtlaSil
  35. Merhabalar,

    Önce geçmiş olsun dileklerimi iletir. Grip ya da nezle olduğunuzda eğer evdeyseniz, lavobada sık sık burnunuza sabunlu su çekerek yıkayınız. Akıntınız hafifler, burnunuzdan selpaktan ötürü yara olmaz ve akıntıdan kısa sürede kurtulursunuz.

    Ankara Bloggerler buluşmanız için de, bu vesileyle biraraya gelen sizleri kutlar, daha nice blogger buluşmaları dilerim.

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  36. Ne güzeeeeelllllllllllllll, inşallah İstanhllu bloggerlar olarak bizde toplaşırız. :)))

    YanıtlaSil
  37. İzmir'de oldu da gidememiştim..İçimde uktedir :))

    Geçmiş olsun bu arada :))

    YanıtlaSil
  38. @Dayatılanla Yaşayan, çok teşekkürler, devamını ben de sabırsızlıkla bekliyorum doğrusu :) sevgilerimle :)

    @Yasemin'ciğim, çok sağol canım, artık düzeldim çok şükür :) Gelecek buluşmalar daha da keyifli olur inşallah :) çok öpüyorum seni :)

    @Düş Kızı'm, ya ben İstanbul'a ya sen Ankara'ya gelince ilk iş buluşmak olsun, bitsin bu özlemmm :) ama mümkünse güzel bir havada olsun değil mi? :) sevgilerimle :)

    @Gece Yürüyüşü'm, canım iyileştim de yine hava soğuk felaket kar var, tekrar etmez umarım :) yakınlardaysan sen de gel birdahakine :) çok isterim ya :) öpüyorum :)

    @Bc, hoşgeldin :) fotoğraflar henüz intikal etmedi :)))

    YanıtlaSil
  39. @ne dedim ben, şu kar bir gitsin, seninle karşılıklı güzel bir kahve keyfi yapalım ne dersin? ;)

    @Recep Bey, sağolun, şimdi daha iyiyim, düzeldim ama dediğim gibi tekrarlamasından endişeliyim :) dostlarla birlikte sohbet etmek güzeldi, ama gönüller bir olunca daha da ayrı oluyor, benden de selamlar...

    @Gülşah'ım duyum aldım, oralarda da bir blogger buluşması düzenlenecekmiş, haber alırsam sana da duyururum hemen :) öpüyorum :)

    @Ofelya'm duyduğuma göre (ya bende de ne kulak var) İzmir'dekiler sık sık buluşuyorlarmış, bence yakın zamanda tekrar bir toplaşma olur :) sıkma sen canını :) teşekkür ederim :) sevgiler kocaman :)

    YanıtlaSil
  40. Aslına bakarsan Maya'm Ankara'ya hızlı trenle 2 saat uzaklıktayım sadece :)
    Umarım bir gün gelirim ben de.
    Çok isterim :)

    YanıtlaSil
  41. yuppi derim oleyy derim harika derim ;))

    YanıtlaSil
  42. Ne güzel, pek de şanslısınız. :)

    YanıtlaSil
  43. ;Yaaaa bir daha yapınnnnn!!!:)

    YanıtlaSil