15 Şubat 2012 Çarşamba

A-101'den Kitap Ganimetleriii :)

Merhaba!

Bu sabah yağmurlu hava Ankara'da. O kadar kar yağışından sonra yağmurun yağması ruhuma öyle iyi geldi ki size anlatamam... Serviste giderken camlardaki yağmur tanelerine baktım, indiğimde yüzüme düşen damlaları duyumsadım, saçlarımda minik çiğ taneleri gibi düşüşlerini hissettim. Anladım ki yağmur ruhuma çok iyi geliyor...

Daireye gelir gelmez de vazgeçilmezim olan müziği dinlemeye başladım. Sade bir ney sesi ile "Uyan Ey Gözlerim Gafletten Uyan"... Şu an tekrar butonuna bastım, dinleyip duruyorum...

Eveeet, şimdi konumuza gelelim.
Dün akşam servisten inip eve giderken, ıvır zıvır birkaç şey almak için A-101'e uğrayayım dedim. Maksadım patlamış mısır yapmak için mısır almaktı. Sonra raflar arasında gezinirken ne göreyim??? Son günlerde popüler olan kitapları getirmişler bizimkiler, hem de 9,5 TL'ye mi 9,95 TL'ye mi ne, şu an tam küsuratını anımsayamadım :) Küçük Mucizeler Dükkanı çarptı gözüme ilk, okumuştum hatırlarsanız, evirdim çevirdim, orijinal zaten, gözlerim büyüdü, "KİTAPLAR AŞKINA!!!" dedim kendi kendime hazine bulmuş gibi, sonra da diğer kitaplar arasından şu iki güzelliği hemen kaptım kendime :)


Aşkın Şehidi'ni daireden bir ağabeyim çok methetmişti, okurken çok duygulandığını anlatmıştı, onun izlenimlerinden etkilenerek aldım. Peygamber Efendimiz (SAV)'in torunu Hz. Hüseyin'in son 99 gününü anlatıyor...


Şah Mat ise, isminden de tahmin edebileceğiniz gibi; polisle satranç oynayan bir seri katili anlatıyormuş... Değişik bir cinayet romanı... Bakalım, bu aralar iyice saracağım polisiyeye Bıçak Sırtı'nın ardından :)


Tabii, bu güzelliklere başlamam için Anna Karenina'yı bir an önce bitirmem gerekli. Ama karakterleri zihnimde canlandırarak okumaya devam etmemden ötürü bu süreç biraz uzun olacak gibi görünüyor :)

Bir de, kuruluktan mahvolmuş ellerime süper gelen bir kremi tanıştıracağım sizlere :) Dün aldım kendime, 14 Şubat hediyesi bir nevi :) Minimini boy Rosense El Kremi. Dedim ki "denemekten zarar gelmez". Sürmemle cildimi yumuşatması bir oldu. Çok hafif bir formülü var ve ellerim düzeldi neredeyse :) Teşekkürler Rosense :) Arkada görünen ise kitabım, Karenina'm :)


Son olarak da, sevgili ablam, işyerinde mesai arkadaşım, canım Pembedüşler'in çekilişini duyurup gidiyorum, blogunun 1. yaşını kutluyor, bu çok cici hediyeleri kazanmak isterseniz, bir tık yeter :)

Ben şimdi izninizle, biraz da sizlerin yazılarını okumaya gidiyorum, sonra da Anna Karenina ile buluşacağım :)

Kocaman sevgiler :)

25 yorum:

  1. a-101 de kitap satıldığnı bilmiyordum gerçi bir iki kez girdim sadece ama sanırım artıkdaha çok uğramam gerekecek :)

    YanıtlaSil
  2. Yağmur bana da garip bir şekilde huzur veriyor..

    Rosense el kremini merak ettim,en kısa zamanda deneyeceğim..Benim kadar krem sürdüğü halde elleri bu kadar çatlayan yine bir ben varım herhalde :(

    A101'e hiç uğramazdım ben..
    Bundan sonra bakmam gerek anlaşılan :)
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel, okuma tutkumuz hiç bitmesin :)

    YanıtlaSil
  4. Yağmuru severim ben de, neyseki dün sabah yağan karı aldı götürdü. O parçayı da Zaradan dinlemiştim ilk, çok hoşuma gitmişti. Polisiye olmazsa olmazım benim Mayacım, sana Laura Lippman-Histeri'yi tavsiye ederim, son okuduklarımdan, artık okuya okuya sonunu tahmin ediyorum ama bunu hiç tahmin edemedim, bu da beni mutlu etti. Çok öptüm:)

    YanıtlaSil
  5. a101 kitaplarından bir ben almamışım demekki..geçen haftalarda oktay usta yemek kitabını almıştım ahçımıza hediye geçen hafta da baktım küçük mucizeler dükkanı gelecek hemen koştum aldım..Sen ve bir kaç blogda görmüştüm okumak şart oldu demiştim ve uygun fiyatını gömrünce kaçırmadım tabiki..başladım okuyorum şimdi..Bundan sonra okunacak kitap belli oldu..aşkın şehidi :) Senin bu kitap aşkına hayranım Allah bozmasın canım benim..çok öptüm seni..

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel hediyeler almışsın kendine Maya'cım. :) Kremini iyi günlerde kullan.
    Kitaplarınla da keyifli okumalar olsun.
    Aşkın Şehidi öyle bir kitap ki okuduktan sonra daha bir anlıyorsun 12 imamı ve aşure gününü....
    Anna Karenina'lı günler... :))))))

    YanıtlaSil
  7. İstanbulda küçük mucızeler kıtabını aradım A-101 lerde fellık fellık kac gun once bulamadım yok yok kalmamıs bızde hemen bıtmıs dığer ıkı kıtapta sarmadı o yuzden almadım :)

    YanıtlaSil
  8. a101 de kitap mı varmış.Asyayla gidip bir bakalım biz.Küçük mucizeler dükkanını alayımda dursun kütüphanemde.temmuzdan sonra okurum artık.kiap tavsiyelerini de not ediyorum.

    YanıtlaSil
  9. A101de kitap satıldığını bilmiyordum açıkcası, alacağım kitaplar arasında aldıkların. Ben de bir bakayım, iyi okumalar diliyorum sana

    YanıtlaSil
  10. Vay be A-101 tuttum valla çok iyi güzel günlerde oku yeni kitaplarını cânimcim.. Bu arada el kremini bende denemeliyim benim ellerimde mahvoldu bu kıs:(

    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. benim çekilişime de beklerim hepinizi:)

    YanıtlaSil
  12. Ne güzel kitaplar almışsın kendine , hediyenin en güzeli , keyifli okumalar canım .

    Bu arada Rosense'nin ürünleri gerçekten iyi oluyor , mis gibi gül kokuyorlar .

    YanıtlaSil
  13. Kitaplarına bayıldım A-101'de oldugunu hiç bilmiyordum bakmam lazım :)

    Şah-mat'ı okudum sanırım seversin.

    Ve el kremi bende o dertden muzdaribim iyi geliyosa alıp bir deneyeyim..

    YanıtlaSil
  14. tüm yenilerin hayırlı olsun , ben de hobby'nin zeytinyağlı minik tüp kremini aldığımda aynı duyguları yaşamıştım, onu da tavsiye ederim canım

    YanıtlaSil
  15. bende A-101den bir kaç kitap alıp hediye ettim çok uygun ve çok güzel klasiklerden ben klasiklere rastladım yeni yüzlerde varmı bilmiyorum,sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. ya kareninayı oyalasana. konyaklı pasta filan yedir. boza içir sarhoş et.
    :)
    geliyorum.

    YanıtlaSil
  17. @Yekta'cıım, ben de öyle gezerken rst geldim, ama iyi ki gelmişim, sen beni ne kadar adadan kovsan da ben sana orda kitap bile okurdum :P

    @Bu da Benim Dünyam, canım, benim de ellerim aynı seninki gibiydi işte, kremden sonra bir güzel oldu ki sorma :) bence kesinlikle denemelisin :) A-101 ise cidden hoşmuş, umarım kitapları daha sık getirirler :) sevgilerimle :)

    @Hayat izlerim, bence de, hep devam etsin bu okuma aşkımız, daha paylaşacak çoook güzellik var :)

    @Bahar ablacığım, yağmur ve müzik ruh terapisi gibi, öyle hoş geldi ki ruhuma... Histeri'yi de hemen defterciğime not aldım, polisiye artık çok ilgimi çekiyor, arada heyecan da lazım değil mi? ;) öpüyorum :)

    @Pompişim, aslında kitapların hergün uğradığımız marketlerde satılması da hoş bence, düşünsene pirinç, bulaşık deterjanı alırken birden kitapları görüyorsun ve de "alayım hemen bunu da" diyorsun, ne hoş :) Küçük Mucizeler Dükkanı harika :) iyi okumalar, çok mutlu edecek seni eminim :) okuma aşkım için de teşekkür ederim, hepimizin içinde bu aşk devam etsin inşallah :) sevgilerimle balım :)

    YanıtlaSil
  18. @Gülşah'ım, teşekkür ederim :) evet ben de Aşkın Şehidi'ni gerçekten o dönemi hakkıyla tanımak için aldım ve yorumunu okuyunca da "iyi ki almışım" dedim, herşeyi bilmek öğrenmek gerekli... Sevgiler kocaman :)

    @Biricitim, düşünsene hem fiyatı uygun, hem de erişimi kolay, insanlar gördüğü yerde alıyor, inşallah birdahaki sefere daha başka kitaplar da olur, biz de bu güzelliklere daha kolay kavuşuruz :) öpüyorum :)

    @Zeyzey'iiim, evet, A101'de görünce ben de ilk başta şaşırdım ama sonra çok mutlu oldum, minik Asya'nla bir market turu güneşli bu güzel günde çok iyi olur :) KPSS'den sonra tüm kitaplar senin zaten :))) kitap tavsiyelerime değer verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim :) sevgiler :)

    @Mehtap'cığım, bir git uğra derim şahsen :) sana da iyi okumalar, keyfili güzel günler :)

    @Derya'm :) A101 saklı bir hazineymiş meğersem :) bundan sonra bültenlerini daha dikkatli inceleyeceğim :) ve bu krem kesinlikle tavsiyemdir, zımpara gibiydi ellerim benim de, yumuşacık etti :) öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  19. @Undenied, uğramaya çalışacağım, sevgiler :)

    @Zeynep'çiğim, cici kitapları aldıkça ben de çok mutlu oluyorum, yalnız evde dağ gibi bir yığın oldu okunmamış kitaplarım :) Rosense gerçekten güzel bir marka, el kremi ise mucizeymiş, cidden çok da hoş kokuyorlar dediğin gibi, kalıcı bir kokusu var rahatsız etmeyen :) sevgilerimle :)

    @Aslı'm, bir uğra A101'e, fiyatlar çok güzel :) kremi ise muhakkak dene, ben çok memnun kaldım, fiyatı da pahalı değil, ama kalitesi muazzam :) öpücükler :)

    @Ayamaya'cığım, teşekkür ederim çok :) zeytinyağı da kuru ciltler için çok faydalı, ve ne oldu biliyor musun, annem dün akşam eve gelirken tavsiye ettiğin Hobby kremden almış, o da çok memnun olmuş :) bu akşam da eve gider gitmez onu süreceğim :) sevgiler :)

    @Siyahkuğu'cuğum, umarım yeni yeni bir çok güzel kitap getirirler, sen de ne iyi etmişsin, kitaptan güzel hediye var mı acaba :) sevgilerimle :)

    @Deep, Karenina yanımda, biraz daha gelmezsen eğer ellerini bağlamak zorunda kalabilirim :P

    YanıtlaSil
  20. Merhabalar,

    "A-101'de Kitap Ganimetleri" başlıklı bloğunuzu büyük bir keyifle zevk alarak okudum. Kitap okuyanları tenzih ederim, ama benim gibi okuma özürlü insanların ayağına getirilen hizmete bakın. Gerçekten hangi AVM'ye giderseniz gidin hemen hemen hepsinin bir kitap, dergi ve gazete reyonu vardır. Onlar görevlerini layıkıyla yapıyorlar, sıra bizlerde...

    Selam ve dualarımla.

    YanıtlaSil
  21. Yağmuru hiç sevmem ama yazdıklarını okuyunca benim bile sevesim geldi :) Güle güle oku kitaplarını :)

    YanıtlaSil
  22. Ahh ne zamandır bende kitap almak istiyorum ama bu sınav arifesinde ne mümkün.

    YanıtlaSil
  23. Hemen bi A-101 bulmalıyımm:)Ben de yeni bi nemlendirici krem aldım geçen hafta, dermokil markası, sevgilim deniz kokuyosun demeye başladı bana pek deniz kokusu gelmedi ama :) Bende tavsiye ederim hafif bi krem :)

    YanıtlaSil
  24. @Recep Bey, ne güze yazmışsınız, hayatımız öyle kolaylaştı ki, şu an sıra bizim o kolayca sunulan fırsatları değerlendirmemizde, değil mi? Benden de size selamlar...

    @Nerwen'ım, yağmur güzeldir, beni öyle mutlu eder ki, umarım zamanla sen de keyif alırsın :) kardan daha güzel ama, çünkü düşüp duruyoruz ya :P Teşekkürler kitaplar için, sevgiler :)

    @Zeytin'im, evet o sınav arifeleri öyle sıkıntılı dönemlerdir ki, benim inadıma ders çalışmak değil de hep başka şeyler yapmak gelir içimden, sana bol bol konsantrasyon diliyorum :) sevgilerimle :)

    @Mila'm, seni görmek ne güzel :) evet A101 süper, belki başka bişeyler de gelmiştir hem ben de bu akşam bi bakayım diyorum :) Dermokil'i çok duydum ama hiç kullanmadım, ben de onun maskesi var killi, ondan almak istiyorum bakalım :) öpücükler :)

    YanıtlaSil
  25. Aaa şekerim ben de maskesini denemek istiyodum, yorumların nasıl?:))

    YanıtlaSil