13 Ocak 2012 Cuma

Yine Bir Ajanda Yazısı :)

Ohhh! Çok şükür cuma akşamına vardık.. Cuma gecelerini çok severim ben, haftasonunun başlayışını müjdeler ya insana, bir rahatlık gelir. İşte o duyguya bayılıyorum ben. Şu an bu yazıyı koca bir fincan çayla berbaer hazırlıyorum. Evde ortam sessiz, annem iş dolayısıyla şehirdışına gitti. Şimdilik evin annesi benim :) Evlilik antrenmanı gibi, desem de pek değil :) Bulaşıkları makineye dizip mutfağı derli toplu tutmak birkaç gün idare edecektir bizi sanırım :) Babam işyerinde yorulduğu için uyudu, 16 yaşındaki kardeşim de Cartoon Network'te Gumball'ı izleyip, cep telefonundan Facebook'ta takılıyor. Bu nesil elinden hiç mi telefonunu düşürmüyor nedir? 5 dakikada bir durum güncelleme, mesajlar yazma, şu şunu beğendi, bu buna bunu dedi... Hey Allahım :)))

Benim de nihayet son bir sınavım kaldı, Allaha çok şükür. Bugünkü sınavım da tam bir kazık örneğiydi :( Taii dolu bir kağt verdim ama bu dolu kağıda hoca kaç puan verir artık o tartışılır, sürekli yanıltmaya düşürmeye çalışmış çünkü bizi... Neyse sınavı da geçiyorum...

Bu aralar takıldıklarımdan bahsedeyim sizlere. Bu sene bir ajanda sevdası başladı bende, bunu da Kitapyurdu.com'dan alışveriş ederken görmüştüm, ve çok da hoşuma gitmişti. Fiyatı da cazip gelince hemen sepete attım tabii :) Toplu kitap alışverişlerimde genelde Kitapyurdu'nu kullanıyorum, gayet de uygun oluyor :)

İşte 2012 Yazarlar Ajandası :)

Çok güzel dizayn etmişler. Her hafta için bir yazarı konuk etmişler sol sayfalara, her sayfa altında da kitaplarla ilgili bir özlü söz koymuşlar...


Her ayın başına da bir takvim koymuşlar; yazarların, ünlülerin doğum günleri, eserlerin yazıldığı basıldığı tarihler, önemli olaylar...


Ben de bu güzelim ajandayı nasıl değerlendireyim derken, aklıma bir fikir geldi... Notlarımı almak içi halihazırda başka bir ajandam varken; bu ajandamın da sayfalarına ismiyle münasip şekilde, her gün okuyup da en beğendiğim sözleri not düşmeye karar verdim... Resmi tıklayıp, neler yazdığımı görebilirsiniz... Yazım pek karışık, kusuruma bakmayın :)))


Geçenlerde A101'e uğradım bu arada, aslında sevgili Dilek gibi ben de BİM ve A101'i yakından takip ediyorum. Sırada beklerken kasa üzerinde LIP SMACKER'ın standını gördüm.. Bu harika dudak koruyucular kaç liraydı bilin bakalım :) Sadece 1 TL :)) İlk gittiğimde Strawberry Fanta'yı aldım :) Sonra kardeşim de istedi, birdahaki gittiğimde ona alırken bu sefer yine dayanamayıp bir tane de Sprite olanından aldım :) Şimdi Strawberry olan kalem kutumda, Sprite ise kabanımın cebinde. Aklıma geldikçe sürüyorum :) Ama inanın geçen hafta soğuktan yarılan, (ciiden yarıldı dudağım :( ) dudaklarıma süper geldi. Kesinlikte tavsiye ederim, iyi ki varsın Lip Smacker :)




Şimdilik benden bu kadar...

Hepinize iyi haftasonları :)

21 yorum:

  1. kitapyurdu'nun ajandası çok güzelmiş canım , sana da mutlu haftasonları , sevgiler ...

    YanıtlaSil
  2. o lip smacker'lara bayıldım bim*e ugrayım ben de hem de 1 tl :D
    ajandayı kullanış amacın iyi olmuş.Benim de bi sürü defterim var birkaçı hala hiç açılmamış duruyor çünkü niçin kullanacagımı bulamadım.
    Sana da iyi hafta sonlarııı ! ^_^

    YanıtlaSil
  3. Ben de Bim ciyim :) oleeeeey :D Bimci blogger buldum kendime :) Allah o son sınavında da yardım etsin :( bugün bir kazık da ben yedim :( Neyse. O ajandayı pek bi sevdim bu siteyle tanıstırdıgın için de tekrara tesekkür ederim :) son günlrde kitap çılgınlıgı yasıyorum biliyosun :D

    YanıtlaSil
  4. Şu 16 lık olan nesil benimde çok tuhafıma gidiyor bazen :)
    Bu arada ajanda çok gülzemiş güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. pek tatlı görünüyorlar :D
    -
    hemera

    YanıtlaSil
  6. Ajandaları sevenlerdenim. Yeni yıl zamanı eski ajandayı kutuya kaldırıp yada yakıp, yenisini almak çok heyecanlandırır beni...
    Sanki o temiz boş sayfalarla bende yenileniyorum. Öyle hissediyorum işte... :)))
    Bu arada ajandaya süpermiş, iyi fikir kim hazırladıysa....
    Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir ajandaymış. İlk defa duydum ben de.

    YanıtlaSil
  8. @Zeynep, teşekkür ederim, size de mutlu hafta sonları, çok çok mutlu hem :)

    @Volante, cidden harikalar, ama bunlar A101'deler, BİM'de de birsürü makyaj malzemesi ve garnier cilt bakım ürünleri var, bilgine :) Benim de sen gibi ajandaları ne yapsam ne etsem derdim vardı, başka ajanda gelmezse şimdilik böyle devam ederim artık, sevgiler çok :)

    @Renkli Hayat'cım, BİM candır yaaa, neler neler bulunuyor, bazen öyle süper şeyler buluyorum ki ben bile şaşıyorum :) Seni Kitapyurdu ile tanıştırmam iyi oldu sanırım, ee kitap düşkünüysen bütçe biraz zor dayanıyor :))) sevgiler çoook :)

    @Şehirler Arası Aşk, hem çocuk gibiler, hem de yetişkin, anlamak çok zor ya :) teşekkür ederim, sevgiler :)

    @Sevgili Hemera, çok teşekkür ederim, mutlu haftasonları :)

    @Gülşah, aynı senin gibi hissediyorum ben de, yeni sayfalar yeni başlangıçlar, koca bir senenin muhasebe defteri gibi değil mi? :) sevgiler :)

    @Asahhara, evet ben de bu kadar farklı olacağını tahmin etmiyordum. Teşekkürler, sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. ajandanı güle güle kullan canım.bende çok sıkı günlük yazardım.ama bebişten sonra vakit bulamıyorum.her bulduğum ajandayada senin gibi kitaplardan hoşuma gidenleri kaydederdim.ahh eski günler...
    yeni nesili bende hiç anlamam.telefonsuz yapamıyorlar.

    YanıtlaSil
  10. Kesinlikle... yeni sayfalara yenilikler yazılmalı.. :)))

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, bana uğramışsınız ben de sizi takibe aldım:) Çok şirin bir siteniz var. Çok zevkli. Ajandayı ben de çok beğenmiştim ama 1 TL'lik dönemini kaçırınca almadım. Güle güle kullanın:) Bir de nerede öğrenci olduğunuzu çoooook merak ettim:) Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  12. O ajandadan ben de istiyorum ama! :)) Güle güle kullan tatlım :))

    YanıtlaSil
  13. ajanda harıkaymıs bime gıdıncede dudak parlatıcılarına kesın bakıcam,sevgıler :)

    YanıtlaSil
  14. öncelikle yorumlarınıza geç döndüğüm için çok özür dilerim :(

    @Zeynep'im, bebiş sağlıklı büyüsün de sen sırası gelince zamanını bulursun :) onun büyüyüşünü de gün gün kaydedersin hatta ay ne şeker olur :) sevgiler çokkk :)

    @Gülşah'ım, inşallah bu sene bize süper yenilik ve güzellikler yazdırır ;)

    @Aklı Karışık Anne'm keşke kaçırmasaydın yaa :) pek özel detaya inmiyorum, bu soruna cevap vermesem kırmamış olurum inşallah :) sevgiler :)

    @Düş Kızı'm inşallah bulmuşsundur, çok sevimli bişiii, öpücükler :)))

    @biricitcons'cuğum, ismine ve bloguna hayranım :) bim değil kız A101, hadi hadi :)) portakallı fanta'lı kaldıysa ben de alacağım :P

    YanıtlaSil
  15. ben bu ajandayı görmemiştim.Bir sürü sjanda karıstırdım ama buna rastlamamıştım. cok güzel, çok anlamlı ve öğretici bir ajanda bayıldım.O lipsmacker için de hemen bimin yolunu tutacağım acil ihtiyaclarım arasında cünkü.tesekkürlerr:)

    YanıtlaSil
  16. bayıldım bu ajandaya bennn


    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  17. @Güzünkızı, işte ben de bu yüzden bu anlamlı ajandayı anlamlı sözler için ayırdım, beğenmene çok sevindim :) Bu arada Lipsmacker için A101'e doğru gitmen gerek şekerim, A101'de gördüm ben bunları :) sevgiler :)

    @Zey's bir tane edin o zaman hemen :)

    YanıtlaSil
  18. ajandaya bayıldım... çok akıllıca..

    YanıtlaSil
  19. @Saadet'im, ben de ço seviyorum ajandamı, ona yazmak için söz seçmeye çalışıyorum, birsürü özlü söz okumuş oluyorum gün içinde :)

    YanıtlaSil
  20. maya renk veriyo mu bunlar

    YanıtlaSil
  21. @duru'cum, renk vermiyor sanki, bende sadece parlak duruyor, yani dudağım pembeye yakın renkte, o yüzden nötralize ediyor sanırım, yine de şunu söyleyeyim, pembe olan yeşilden daha güzel bence :)

    YanıtlaSil