9 Ocak 2012 Pazartesi

Problemli Cildim :(

Merhaba!
Bugün çok önemli bir sınav vardı benim için, o yüzden iki gündür yazamadım, yorumlarınıza zamanında dönemedim, sizleri okuyup yorum yazamadım, çok çok özür dilerim hepinizden :(


Ama sınavım beklediğimden güzel geçti, bu dersten de geçerim inşallah. Kütüphanede yer kapabilmek için haftasonu bile sabahların köründe uyandım, bu sabah en son pes etmiştim "banane artık ben uyumak istiyorum, gitmiceeem" filan diye ama sonra da dedim, "hadi kalk kızım, etme tutma" kös kös giyindim okula gittim sonra da :) sabahları erkenden doluyor kütüphane zaten, millette hunharca bir ders çalışma isteği canlanıyor yahu! :)

Bugünlerde sınav dönemim ya, benim kepeklerim ve sivilcelerim de iyice azmış durumdalar, bir taraftan da buna canım sıkılıyor. Kepek problemim neredeyse 12 13 yaşımdan beri var. Denemediğim şampuan kalmadı, bazıları hiç fayda etmiyor, bazıları kepeği kesip kaşıntı yapmaya devam ediyor, bazıları ise bir süre tüm şikayetleri kesip sonra herşey çok güzel giderken birden hepsini bir anda hortlatıveriyor :( Hani saçta kepeği anlıyorum ama  bazen kaşlarımda bile kepeklenme olabiliyor , "ne alaka?!" filan diyebilirsiniz ama ciddiyim. Cildim çok hassas zaten. Ama aynı zamanda da yağlı :( Bazen sivilce çıkarıyorum, strese ya da döneme göre bunlar üçe dörde de çıkabiliyor, öyle zamanlarda da cilt temizliğine kalkışıyorum, bu sefer cildim iyice tahriş oluyor :((( Gerçi annem her zaman dermokozmetik ürün kullan diye öğütler, ben de Clean&Clear, Neutrogena filan ne bulursam eve dolduruyorum, ama hiçbiri sorunu çözeceğine bir süre sonra cildimi kıpkırmızı hale getiriyor, ben de ürün kullanmayı bırakıyorum, taa ki birdahaki mucizevi(!) ürünü bulana kadar!!! Bir ümit alıyorum, sonra gene sonuç hüsran!!! Şimdiye kadar doktora gitmediğime çok pişmanım :((( Ama yarın sabah saat 10'a randevu aldık annemle, inşallah şu hassas cildime bir derman bulabilirim :(((

Neyse, size sonuçtan bilgi vereceğim :)

Bu arada Bacım Bal Gözlü Kız'ın çoook güzel bir hediye çekilişi var, ben de buradan anons ediyorum, katılmak isteyenler tık tık

Öpücükler :)

9 yorum:

  1. Biz de 2. dönemin basında gidecegiz. inşaallah bi çare bulunur

    YanıtlaSil
  2. normalde duş aldıktan sonra saçı sirkeli su ile yıkamayı önerirler hem kepek için hemde saça parlaklık vermesi için ben bunu arada uyguluyorum.yeri geliyor bende stresli olduğum zamanlarda benmde cildim sivilceleniyor ama kafaya taktınmı dahada kötü oluyor.o yüzden çok fazla önemseme sivilceyi elbet oda geçip gidiyor kalıcı olmuyor ya.sen yinede doktor tavsiyesiyle cildini temiz tutmaya özen göster :)

    YanıtlaSil
  3. canım benim gerçekten doktora neden gitmedinki.emnim doktor tedavisinden sonra hepsinden kurtulacaksın.sınavının güzel geçmesine çok sevindim.öpüyorum seni.

    YanıtlaSil
  4. Maya, sen sıkıntılı bir dönem olarak anlamışsın ama beni öğrencilik dönemlerime götürdün, koşturmacan da , yorgunluğun da cildinin tepkilerini bile okumak bana iyi geldi.
    Aman bu hatunda sorunlu ya hu deme bu yorumumu aklının bir yerine kaydet sonra hatılarsın :)
    sana sınav döneminde başarılar dilerim canım.sınavının da iyi geçmesine çok sevindim.

    YanıtlaSil
  5. canım sınavın için sevindim umarım diğerleri de çok çok iyi gecer
    doktora gittin mi merak ettim
    tahminimce seboreik dermatitsin
    eşimde de var illet bişi
    ketoral şampuan kullanıyoruz geçiyo
    sonra hemen yine çıkıyo
    vichy nin yeşil kapaklı şampuanı çok etkili dediler ama eşim çokşey denediği için inancı kalmadı ve kullanmak istemiyor:(
    benimde cildim problemli
    yağlı ve hassas bir tenim var makyaj yaptıgım gün yer yer kızarmalar oluyo makyaj maz herşeyi denedim yine aynı
    en son babenin setini aldım temizleyici jel tonik ve nemlendirici
    akneli cildler için gitmediysen doktoruna sorabilirsin canım ben memnun kaldım:)
    sevgilerimlee..

    YanıtlaSil
  6. Canım benim sınavlarında başarılar, cilt problemlerin de muhtemelen stresten, doktor bulur çaresini, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  7. @renklihayat'ım, inşallah bulacağız bunlara bir çare, doktorun dediklerini bir sonraki postta yazacağım, öpüyorum :)

    @sema'cım, doktorluk vaktim gelmiş benim, sirkeyi ben de denedim, cidden güzel ama kepeğe o da son veremiyor maalesef bende yaaa :( sevgiler :)

    @Sevda ablacığım, yorumlarını alınca çok mutlu oluyorum :) doktoru hep ihmal ettim ama bugün en sonunda gittim :) öpüyorum çok çok :)

    @naneşekeri'm seni anlıyorum vallahi :) okula gitme eziyetleri bile güzel geliyor bana :) sen takipte kal, benim okul maceram saymakla bitmez zaten :) yorumun çok sevindirdi beni, teşekkürler, sevgiler :)

    @Dilek'ciğim, aynen eşinin rahatsızlığından çıktı bende, üç tane ilaç verdi bir sonraki postta yayınlayacağım, bir tanesi de ketoral :) inşallah bende işe yarar, cildim için de bioderma önerdi, onu aldım bakalım artık inşallah çare çözüm buluruz :((( sevgileer :)))

    @Bahar ablacığım teşekkür ederim, şu stres nelere kadir, herşey neredeyse onun başının altından çıkıyor, hıh :((( öpücükler :)

    YanıtlaSil
  8. kaşlarda da kepek çıkanı ilk defa burda duydum :D benim eskiden coktu ama azaldı artık.bir arkadaşım da her gün banyo oluyor ama sacları hemen yaglanır ve kepek dolu sanırım sen de o gibisin :/ sivilceler benim de sınav döneminde ya da bi şeye stres yapmıssam cogalır.Doktora gitmistim onun verdiği jel cok iyi geldi, geçiriyo hemen.jel yine bitmiş 3.jel olcak bu kac gündür almaya üseniyorum ama alma zamanım geldi artık sen de doktora git kesin cidden verdikleri işe yarıyor :))

    YanıtlaSil
  9. @Volante, evet kaşlarımda kepek çıkıyor :D çok gıcık bir durum ama, hani erkek filan olsam bir dereceye kadar ama kızlarda filan çok berbat bir durum, bakalım inşallah doktorun verdiği kremler bir işe yarar, birazdan onları paylaşacağım zaten :) sevgiler :)

    YanıtlaSil