25 Ocak 2012 Çarşamba

Bulgar Gelinleri Bana da Kancayı Attı :)

Merhaba!!!

Birkaç gündür yazamadım, bir türlü ilhamım gelmedi. Dün akşam da tam yazmaya niyetlenmiştim ki, evdeki internet bağlantısında sorun çıktı ve yine post giremedim. O yüzden affınıza sığınıyorum :)

Postun başlığındaki konuya girmeden önce size yine "kar"dan şikayet etmek istiyorum :) Dün akşam yağmaya başlayan kar gene hayatımızı felç etti öyle ki sabahleyin sokağa çıktığımda neredeyse yolumuz tamamen kapalıydı, birden kendimi uzak iklimlerde hissetsem de servise yetişmem gerektiğini düşünerek acele ettim yine de sizin için bir fotoğraf yakaladım ama :)



Gerçi servise koşturmama da gerek yokmuş çünkü zaten servis yarım saate yakın rötar yaptı. Biz de durakta kendi çapımızda belediyeci olup, karda ne gibi önlemler alınması gerektiğini tartıştık. Gerçi bu hallerde herkes belediyeci olur çıkar ya neyse... Biz de geri kalmayalım işte... Servise bindiğimizde de ayrı bir alem zaten. Yoğunluğumuz çok olduğu için, bazen serviste oturacak yer bulamıyoruz, bugün de ben Aysun Abla'nın yanına oturdum, bir de oğlu Efe var tabii, küçük, çok sevimli görseniz :) Sabah bir baktım Efe horoz şekeri yiyor :) Diyalog aynen şu:
Efe: Baaak, ben HOZORLU şeker yiyorum :)
Zaten "hozor" lafına bittim. Bu arada servis fren yaptıkça şeker heryerlere değdi, tozlandı ve Efe'cik hozorlu şekerine erkenden elveda demek zorunda kaldı. Bir taraftan onu avutmaya çalışırken diğer yandan da "nasıl etsek de onu oyalasak?" diye düşünmeye başladım Sonra aklıma birden küçük çocukların sevgilisi Pepee geldi :) Allahtan Caillou'nun pabucu dama atıldı, Pepee bana da sevimli geliyor biliyor musunuz? :)

Ben: Efe, bana bir Pepee şarkısı söyler misin?
Efe: İyi de, hangisini söyleyim?
Ben: Hani var ya, Bakkala gittim iki ekmek aldım, onu söyle :)
Efe: (bütün servisin duyacağı şekilde bağırarak) iikii ekmeek aaaldıım, eve gidiyooruum, biri büyük iki küçük iki ekmek aldımmm :)
Aysun abla: Sen nerden biliyosun, sen de mi Pepecisin??
Ben : Hımm, kem küm, evet :)))

Neyse güç bela daireye geldik, ama çok komik bir yolculuktu :)

Şimdi, konumuza gelelim :) Dün öğle yemeğinden dönünce telefonuma baktığımda, cevapsız çağrı gördüm, bir baktım +359.... ile başlayan bir numara. "Hayırdır inşallah" dedim, yurtdışında hiç tanıdığım yok benim, kuzenim var ama, alan kodu Almanya'nın değil. Google'a sorduğumda bir baktım, eyvah evyah :) Bulgar gacılar bizim Türk insanına böyle çağrı bırakıp, geri dönüş yaptırarak milleti söğüşlemeye pek bayılıyorlarmış. "mağdurum, annem hasta, kardeşim okuyor, bu ülkeden gitmeme gerk" falan fişman, iki cilve, üç naz diyerek bizim yufka yürekli erkeklerden parayı toplayıp, sırra kadem basıyorlarmış, aman dikkat! Hayır nerden buldun numaramı, ben herif de değilim, bacım yanlış adres :)))) Forum sitelerindeki paylaşımların altı, hep mağdur yorumlarıyla dolu :((( Bu bana denk geldi, belki size de denk gelir diye bilgi mahiyetinde paylaşmak istedim :) daha detaylı bilgi için tık tık

Bu arada harıl harıl ördüğüm şalım dün akşam itibariyle bitmiştir arkadaşlaaar :) Hadi gözümüz aydın, yanına birkaç hediye eklemeyi düşünüyorum, onların da internetten siparişini verdim, elimde olur olmaz hemen çekilişi başlatacağım :)

Şalımızın ütüden önceki hali işte böyle minicikti :)



Vee ütüden sonra, birden genişledi, çok narin çok cici bir şal olup çıkıverdiii :)))



İnşallah beğenmişsinizdir :) Ayrıntılı resimleri çekiliş postunda ekleyeceğim, gecenin 10'unda şal ile poz verecek kimse bulamadım, herkes pijamaları giymiş, kimse gönüllü olmadı :D

Annem arkada yeşillikleri yıkamış, masaya dizmiş, dikkatli bakılırsa arkada anneme hediye yaptığım tavuklu peçetelik ve poşetlikler de görülebilir, bir zamanlar marifetliydim ben :)

Sevgiler hepinize :)

36 yorum:

  1. Bir kaç kere bende arandım bu numaralar tarafından canım ama önceden bilgim olduğu için dönmedim, paylaşmakla çok iyi etmişsin. şala gelince süper olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. pepeci seniiii :) hangi şarkılarını biliyorsun itiraf et :;P

    YanıtlaSil
  3. pepeci şal harika olmuş çok beğendim iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  4. Maya'cım şalın süper olmuuuuş! :)) Güle güle kullan, iyi günlerde inşallah :)

    YanıtlaSil
  5. iki ekmek aldım eve gidiyorum :))) bende yaren'in sayesinde öğrendim bu şarkıyı :)
    +359 ların gözü çıksın!!
    şal güzel olmuş hadi bakalım çekilişi bekliyoruz..

    YanıtlaSil
  6. Haha pepecisin bence :) Kara bayılıyorum keşke istanbula da böyle yağsa.. http://www.trendsum.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  7. Şal çok güzel olmuş canım , renkleri de çok uyumlu , ellerine sağlık , öpüyorum.

    YanıtlaSil
  8. sevgili maya , bende sabah kar tarafından mağdur edilenlerdenim ancak girebildim ofise neredeyse öğle yemeğine yetiştim :) Ama Ankara buza çekmemiş ve çamurlanmamış haliyle çok güzel değil mi kar altında
    ?

    YanıtlaSil
  9. bizim türk erkekleri sever ya böyle şeyleri.balıklama atlarlar hep.eee bulgar kadınlarıda fırsatı kaçırmazlar nolacak.bu arada şal harika olmuş canım.ellerine sağlık.öpüyorum çok.

    YanıtlaSil
  10. mayacım benim çekilişime de beklerim

    YanıtlaSil
  11. Bu tuzaklara düşenlere ne demeli bilmem, dikkat etmek gerek...
    Pepee bizde de var. Kızım ananae ve dedesiyle gün içinde izliyor. Akşam bana da haydaaa yapıp kolları iki yana açıyor minik kelebeğim :)
    Şalın harika olmuş, bunu çekilişle hediye etmeyi mi düşünüyorsun sennn?
    Çok naziksin tatlım :)

    Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  12. 1- bulgar gelinler beni de aradı ama havasını aldı :)
    2- pepee şarkıları arşivimiz var (kızımla beraber 2 saat sıkılmadan söyleyebiliriz)
    3- şal çok güzel olmuş
    4- hala marifetlisin
    5- çekilişi merakla bekliyorum :)
    6- İstanbulda yağan kar bizi kesmedi ama hayatı felç etme kısmını düşününce bu kadar kafi bence :)

    YanıtlaSil
  13. Kar görüntüsü harika, bizede yagıcak diye hala bekliyoruz :)

    Şal harika olmuş ellerine saglık.

    YanıtlaSil
  14. merakla bekleyelim o zaman :) bulgar bayanlar hakkında bi okuyayım bakalım uyarmak gerek :)

    YanıtlaSil
  15. dün beni de aramışlar. ama ben bu anlattığını biliyordum.çok tehlikeli cidden.
    ellerine sağlık şal çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  16. Dün aynı şekilde beni de aramışlar canım.. neyseki yurtdışına aramaya kapalı olduğu için telefonum geri aramama ihtimal yoktu.. her türlü dolandırıcılık tavan yapıyor wallai pesss, daha neler duyucaz bakalım..
    şal da çok güzel olmuş ellerine sağlık tatlım, çekilişini merakla bekliyorum bende ;)

    YanıtlaSil
  17. yazı çok neşeli.

    o bulgar kızlar özellikle erkekleri arıyor. bi keresinde açtım konuştum. para yolla geleyim evlenelim diyolar özetle.
    :)

    YanıtlaSil
  18. Şal harika olmuş, özellikle renklerine bayıldım ben :)

    YanıtlaSil
  19. bu 359 a para kaptıranlar gördüm Tv...de...
    şaka değil o kadınlar "vize alacağım,geleceğim"diye epey para götürüyorlarmış bu adamlardan...
    sevgiler......

    YanıtlaSil
  20. canım bırıncısı kar resmı harıkaymıs,hozorlu sekerde oyle :) sımdıkı mınıkler pepeye bayılıyorlar :)
    ıkıncısı şal harıka gorunuyor bence hamarat ve marıfetlı bı kızsın canım benım masallah dıyeyımde nazar değmesın :)
    son olarakta uyarın ıcın tesekkurler canım nolara dıkkat etmelıyız cok haklısın oyle dolandırıcılar cıkabılıo gercekten :) sevgıler mayacım

    YanıtlaSil
  21. @Nesli'ciğim, çok doğru bilgilenmek ve bilgilendirmek lazım, herkesin başına gelebilir Allah korusun :( şal için ayrıca teşekkürler :)

    @Renkli Hayat'ım, evet, itiraf ediyorum ben 25 yaşımda olmama rağmen pepe izliyorum, "insan sevdiğini hiç üzer mi?" ve tuvalet şarkısı da favorilerim arasında :D söyledim rahatladım :P

    @Yektacım, hehehe, şalı çekilişle sizlerden birine armağan edeceğim, artık kime kısmetse o güle güle kullanır inşallah :)

    @Düş Kızı'm :) Yekta'ma da söyledim, şal artık içinizden birinin olacak, bakalım kime kısmetse artık :) ben kendime örerim bir ara zaten :P sevgiler kuzum :)

    @Nilgün ablacığım, ama çok şeker bişey Pepee'cik, yanaklarını sıkası geliyor insanın :) Bakalım artık, diğerleri de gelse de bir armağan etsek şu şalı değil mi? :) sevgiler ablam :)

    YanıtlaSil
  22. @Sevgili Trendsum, evet ben Pepee'ciyim, anti-Caillou biraz da, onu sevmiyorum :P yaaa kar gene geliyormuş zaten, bu sefer inşallah gönlünün istediği olur :) sevgiler :)

    @Zeynep'im, gönlü güzelim :) rengini görür görmez çok sevmiştim :) bu aralar örgü makinesi olacağım galiba, şu an bir şalın daha örneğini çıkarmakla meşgulüm :P acemiyim ama halledeceğimi umuyorum :) sevgiler :)

    @Don Kişot mu Olmalı? :) evet, Ankara'nın o saf ve bembeyaz hali bir harika bence de, çam ağaçları, saçaklardaki kumrular, herşeyiyle çok güzel, ama taa ki çamurlar meydana çıkana kadar :) sana tamamen katılıyorum :) öpücükler :)

    @Sevda ablacığım, tespitin çok doğru, fazla yufka yürekliler, hemen içlerinin yağı eriyiveriyor, hayal güçleri de çok çalışıyor, oltaya hemen kapılıveriyorlar :) şal için teşekkür ederim, sana da sevgiler ablacığım :)))

    @Sevgili undenied, katılmaya çalışacağım sağol arkadaşım. :)

    YanıtlaSil
  23. @Minik Kelebeğim, Pepee'nin o yönünü de seviyorum aslında, kültürü güzel anlatıyor çocuklara, halkoyunları filan, çocuğum olsa izletirdim ben de cidden :) evet şalı sizler için ördüm, bitirdim, yine birkaç güzellikle birleştirip sizlere hediye edeceğim inşallah, ve teşekkür ederim, o senin nezaketin Kelebeğim :) sevgiler :)

    @Ayamaya'cığım, isimdaşım :) çok süper maddelemişsin, bayıldım :) bu arada hala marifetli olduğum iltifatını duymak çok iyi geldi, şu an tam gaz şal örneği çıkarıyorum hehehe :) öpüyorum seniii :) bol hobili saatler :)

    @Aslı'cığım biz size biraz kar göndersek, herkes mutlu olsa ne hoş olurdu yaaa :) şalı göndermeyi ben de dört gözle bekliyorum :) sevgiler :)

    @Gülin'im aman aman uzak olsunlar onlar hepimizden :( nerden bulursunuz da ararsınız, acaba günde kaç kişiyi oltaya düşürüyorlar böyle :( sevgiler :)

    @Naneşekeri'm, demek dün şebekenin faaliyetleri sıkıydı ki, baksana sana da denk gelmiş, geri dönmediğimize üzülmüşlerdir ama :) şal için teşekkür ederim, bitirdim rahatladım, yollarsam daha çok rahatlayacağım :) öpücükler, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  24. @Turta'cığım, dedim ya şebeke dün faaliyette tavan yapmış, hahaha, hiçbirimizden ses çıkmadı ama, onlarla mı uğraşacağız, saf avanak erkekleri dolandırıp hayatlarını yaşıyorlari ne acı :( şalı beğenmene çok sevindim, evet çekilişi bir an önce yapmalıyım :) öpücükler :)

    @Deeptone, yazımı neşeli bulmana ayrı sevindim biliyor musun :) vayy, açıp konuşan birine rastlamak heyecanlı oldu bak :) konuştukları anlaşılıyor mu, ben de onu merak ediyorum en çok :) sevgiler :)

    @Mila'cığım, çok teşekkür ederim, beğenmen çok mutlu etti beni, birşeyler yapmaya çalıştım işte :) sevgiler :)

    @Sevgili Cepaynası, bizim milletimiz hülyalı şeylere çabuk mu inanıyor yoksa çok mu yardımsever bir türlü anlayamadım gitti zaten :((( sevgiler :)

    @biricit'im, "hozor" çok şekerdi ama yaa görmenizi çok isterdim :))) ay ay ay marifetli olduğumu duydum koltuklarım kabardııı, bu gidişle ben şallarda seri üretime geçerim ayyy :)))) çok hoş bi yorum oldu benim için, bütün bir gece mutlu mutlu tebessüm ederim artık sayende ve sayenizdeee :) koskocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
  25. şal çok hoş olmuş

    Bulgar hatunların taktiğine şaşırdım doğrusu , yuh artık :)

    YanıtlaSil
  26. Bunlari pek fazla önemsememek gerekiyor. Yani ülkemizde nice güzel kizlar var.. Bunlari birakti bulgar kizlarina gidecek veya gitmek isteyenlere sasarim.
    Türk kizlari gibisi yoktur..
    :-))

    YanıtlaSil
  27. ayy geri dönüp aradın mı diye yüzüm ne hal aldı biliyo musun :)) ayrıca sadece geri arasanız bile kontür sizden gidiyormuş 50 tl civarında geçen haberlerde gösterdiler . şalın süper olmuş ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  28. :))yolculuk hikayeniz benide güldürdü:)bende beğeniyorum bu arada peepee yi:)
    şal şahane olmuş.çok beğendim.hele rengi nefis.ellerinize sağlık.bakalım hangi talihlinin olacak!

    YanıtlaSil
  29. @Nalan'cığım, daha ne numaraları vardır kimbilir!!! Şal için teşekkürler çok :) sevgiler :)

    @Tatil, hoşgeldin :) yorum için sağol hehehe bence de, bizim gül gibi hanımlar dururken nedir bu bulgar sevdası, yabancı gelin sevdası değil mi? :))) kendine iyi bak :)

    @elmakurdu'm, yok yok aramadım, korkarım ben yabancı numaradan zaten :P bir de 50 TL fatura, feleğim şaşardı herhalde :))) şal için teşekkürler :) sevgiler :)))

    @Alanay'cığım, yolculuğu düşünüp ben de gülüyorum arada :))) ve Pepee konusunda yalnız olmadığımı bilmek içimi rahatlattı doğrusu :D çekilişi başlatsaydım bir an önce, aah ah :) sevgiler canım :)

    YanıtlaSil
  30. hahaha Peppe peppee çok üzülüyooorrrr! :) hozorlu şekere veda ederken de onu söyleseydi efecik :)

    uf ben bu sene hiç kar görmediiim içleniyorum böyle kar yazıları okuyunca yahu!

    ha bi'de o şal var ya o şal! aynısının pembeli versiyonu bende de var! çogüzel! ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  31. @Kuul'umsum, efe hozora veda'dan sonra bir süre toparlayamadı kendini zaten :D ona bir gün hozorlu şeker alacağım ama yazık ya :))) yer değiştirelim nasıl olur? :) bünyede fazla kar birikti benim de, sinirlerimi gıdıklıyor artık :D şal için teşekkür ederim bebeğim, öperim ;)))

    YanıtlaSil
  32. türkçe konuşuyorlar ki.
    isimleri de türkçe.
    :)

    YanıtlaSil
  33. ben geldim canım
    paylaşımlar harika
    :::::)))))))

    YanıtlaSil
  34. Merhaba bloguna yeni uye oldum,takipteyim
    Ben de bloguma beklerim:)
    Sevgiler
    khaleesistyle.blogspot.com
    Duygu

    YanıtlaSil
  35. @Deeptone, ay boşver isimleri Türk olsun Türkçe konuşsunlar, ama benden uzak olsunlar :D zaten dün de bizim başkanın telefonunu çaldırdılar, bu aralar cidden çok iyi faaliyete geçtiler demek ki :D

    @bir kase lezzet'im hoş geldin sefalar getirdin :)) paylaşımlar için teşekkürler ne demek, Bulgarlar da olmasa ah :D sevgiler canım :)

    @Sevgili Duygu hoşgeldin, inşallah kısa zamanda ziyarete gelirim :) sana da sevgiler

    YanıtlaSil
  36. ben kar beklerken millet şikayet ediyor:( görüntü bakınca süper ama içinde olunca nasıl olur bilemem trafik berbattır zaten.
    pepeyi bizde izliyoruz oğluşum sayesinde
    hozorlu şeker ve şala bayıldım ayrıca:D

    YanıtlaSil