16 Ocak 2012 Pazartesi

Boşlukta Kaldım :)

Hahahaaaa :)))))
Sınavlarım bugün itibariyle sona erdiii!!!

İkinci dönem başlayana kadar ben...

1- Deliler gibi kitap okumak istiyorum, önüme ne gelirse okuyacağım; roman, gazete, bloglarımız, hatta BİM indirim bültenleri ve ilanlara kadar herşeyi okuyacağımmm!!! Dün Ankara'da malumunuz üzere, deli gibi bir kar yağışı vardı. Ben kitap okuma aşkına, nişanlıyı da peşime takıp Kızılay'da kitapçı kitapçı dolaştım; her zamanki sahafıma gittim ama pazar dolayısıyla tüm sahaflar kapalıydı. Maksadım eski kitaplar almaktı, ama kısmet değilmiş, olsun dedim, ben de parça parça alırım artık, ve uzun zamandır okumak istediğim "Küçük Mucizeler Dükkanı" adlı romanı aldım.. Bakalım nasıl olacak.. :)))

2- Elişi aşkım depreşti! Ortaya birşeyler çıkarmak da beni deşarj eden yöntemlerden sadece biri!! Özellikle sadece bir ip yumağı alıp sonucunda ortaya bir giysi çıkması çok hoş :) Tığ işi bir şal örmek istiyorum, ve hatta ve hatta ördüğüm bu şalı çekiliş sonucu siz sevgili okuyucularımdan birine armağan etmek istiyorum... Nasıl olur sizce??? :))) (ÇOK ÖNEMLİ NOT: baştan yanlış anlaşılmalara mahal vermeyeyim, bu resim alıntıdır, sadece nasıl bir şal öreceğim hakkında fikir olsun diye konulmuştur, ben daha şalı örmedim, bu şalı da ben örmedim :)))

3- Sabahları doyasıya uyumak istiyorum!!! Ama bu an itibariyle artık mümkün değil çünkü bugün işe başladım, hatta şu an dairedeki bilgisayarımdan yazıyorum sizlere :) Özlemişim ama dairemi ya, insan işyerine alışınca diğer günlük yaşam acayibine gidiyor, hatta okul bile farklı geliyor insana. Çok şükür çalışıyorum, iyi ki bir işim var, Rabbime şükürler olsun. Bu arada Pembedüşler Ablacığımı da çok özledim, bayaaaa bir havadis birikti hepsini tasnif edip ayrı ayrı anlatacağım inşallah ona uygun bir zamanda :)

ohhh, şimdilik bu kadar benden haberler, biraz da sizlerin haberlerine bakalım şimdi :)))

Öpücükler :)))

24 yorum:

  1. ya maya bu sahaflara benide götürsene bir gün, şöle içini deşelim kitapların, ben hiç gitmedim sahafçıya :(

    YanıtlaSil
  2. Dur yavaş gel sakin sakin :)
    Sen bitirdin sıra bana geldi yavştan derse başlasam diyorumda erteliyorum habire :) Ne zaman ders çalışcak olsam ya el işi yapasım geliyor ya kitap okuyasım :)
    Sana şimdiden kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  3. @Yektacım, olur, müsait olduğumuz kısa bir zamanda buluşalım gidelim, ama cumartesi günü olursa süper olur :)

    YanıtlaSil
  4. canım , küçük mucizeler dükkanını çok seveceksin , örgüye de meraklsın madem , sıcacık ve samimi , anlatımı çok akıcı , iyi haftalar , sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. @Şehirler Arası Aşk, hızımı almışken durmak istemiyorum hiççç :) 1 ay ders yok bu zamanı iyi değerlendirmem lazım amaaa :)))

    YanıtlaSil
  6. @Zeynep'im, bu yorumu duymak beni çok mutlu etti, ikisi bir aradaysa eğer, kitap hiç bitmese derim içimden ben de :) sevgiler çok :)

    YanıtlaSil
  7. @Yektam, haftasonuna doğru haberleşelim :)

    YanıtlaSil
  8. bütün düşlerin gerçek olsun!

    YanıtlaSil
  9. @Nilgün abla, ne kadar güzel bir yorum bu, çok teşekkür ederim, inşallah hepimizin :) sevgiler... :)

    YanıtlaSil
  10. işin hayırlı olsun canım..sınavlarının bittiğine sevindim insan hafifliyor böyle durumlarda..bu kitap benimde aklımda en yakın zamanda almam lazım..iyi tatiller demek isterdim ama iyi çalışmalar dyim bari..:)

    YanıtlaSil
  11. Ankara'daki sahafları bende çok seviyorum. Kitap kokusu insanı gerçekten mutlu etmeye yetiyor:) Bir ayda umarım bütün istediklerini hayata geçirirsin :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  12. maya nerdeki sahaflara gidiyorsun?? olgunlardaki mi yoksa adilhanda da var ya da karanfildeki kitapçılar carsısına mı? :D ben de 2.el kitap alırım cok severim.benim de ilk işim kitap okumak olacak. ve şahane hatalar kitabını almak istiyorum:)
    neyse her seyin istedigin gibi olmasına sevindim ne güzel ^_^

    YanıtlaSil
  13. @pompişim, çok sağol, iş bana tatil gibi gelicek zaten biliyor musun, bir de karlı havada yürümek zor olmasa :) öpücükler :)

    @Berlin'in Nar Çiçeği, ismin çok güzel bu bir, kitabını okumuştum :) ikincisi de inşallah diyorum :) teşekkürler, sevgiler canım :)

    @Volante'cim hepsine gidiyorum, ama Bayındır-1'deki Aksoy pasajını daha çok seviyorum, Yekta ile gideceim bir gün, olmadı bir ara da seninle buluşup gideriz, bayılırım sahaf gezmeye, daha ucuza geliyor o da ayrı güzellik ;) sevgiler çok çok :)

    YanıtlaSil
  14. Önce kitabı oku sonra şal ör ortaya daha güzel bişey çıkar bence :) okuyunca anlıycaksın demek istediğimi... ben ikincisinide pazar günü okuyup bitirdim o da tavsiye edilir :) sevgiler...

    YanıtlaSil
  15. gözünaydın mayacım sevindim sınavlarının bittiğine :) bu arada küçük mucizeler kitabını bende aldım ana daha okuyamadım,kitabımı bitirmeye çalışıyorum:)
    bu arada yapacağın şalı merakla bekliyorum belki benim olur :)
    sevgiler kuzum :)

    YanıtlaSil
  16. Sinavlarin bitmis insallah hayirlisi olur diyeyim bende ozaman, keyfin bol olsun canim :)

    YanıtlaSil
  17. @Fatmacığım, böyle diyince daha da hızlandırdım okumamı ya, sevgi dolu sıcacık bir kitaba benziyor zaten :) sevgiler :)

    @Yeni Başnagıçlar, canım benim :) bende de öyle olur, bir kitabım bitmeden diğerini okumak için heveslenirim :) olmaz olmaz dememek lazım, belki de olur cidden :) benden de sevgiler :)

    @Nesliname, sağol canım, bence de hayırlısı olur inşallah :) keyfimiz herzaman hepimizin daim olsun inşallah :) öpücükler :)

    YanıtlaSil
  18. uyku ve kitap aşkııııı.
    Bu ara bende de fazlasıyla var:)))
    blogunda çok keyifli bu arada bende beklerim:)

    YanıtlaSil
  19. @Merve'cim, hoşgeldin, teşekkür ederim, ben de kısa zamanda uğrayacağım :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  20. Aksoy pasajı mı !? :(
    oraya hiç gitmedim ilk kez duyuyorum olur tatlım beraber giderizz ^_^ hem ucuz hem de daha güzeller ! :)

    YanıtlaSil
  21. @Volante'm, şu kar kış kıyamet soğuk rafa kalksın, buzlar eriyince gidelim tamam mı :) yani çok da geç olmasın ama :) haberleşiriz inşallah :D sevgiler :)

    YanıtlaSil
  22. çok tatlısın, sen de biraz kendimigördüm sanki , isimler de benziyor :) hadi hayırlısı , takipteyim

    YanıtlaSil
  23. @ayamaya'cım, hoşgeldin, evet isimler benziyor, benzerliklerin sayısını fazla olması da çok güzel :) izlemeye devam :) sevgiler canım :)

    YanıtlaSil