31 Aralık 2011 Cumartesi

Mutlu Yıllar!!! :)


2012'ye saatler kala bizim evden yılbaşı resimleri... :) Biz bu sene özel olarak bir kutlama yapmayacağız ama yine de ufak değişiklikler her evde güzeldir dedi annem... :) 


ışıklı ev bitkimiz :)



süslenmiş yılbaşı çiçeğimiz :)





umarım 2012 hepimize mutluluk, sağlık ve huzur getirir!!!

MUTLU YILLAR!!!

10 yorum:

  1. çiçekler çok güzel görünüyor canım.mutlu yıllar.

    YanıtlaSil
  2. Sevda ablacım, çok teşekkür ederim, sana da çok mutlu yıllar dilerim :)

    YanıtlaSil
  3. @Aslıcım, sana da mutlu yıllar canım :)

    YanıtlaSil
  4. Ay ay ay benim yerim o yılbaşı ağacını :))) Sen benimkini gördün müüüü? :D
    Amiiiin inşallah tatlım, hepimize mutlu, sağlıklı, huzurlu, kavgasız ve bol kahkahalı bir yıl olsun 2012 :))

    YanıtlaSil
  5. Merhaba Maya..Başka bir blogta tesadüf gördüm ve şöyle bir baktım bloğuna çok yenisin bu yüzden Hoşgeldin..Yeni olmana rağmen izleyicin çok iyi Allah artırsın İnşallah..Ben en çok babana kızıp kendi arabanı almana çok sevindim..Bende çok kızıyorum ama hep erteledim kendi arabamı almayı..Çok pişmanım.. yıllardır çalışıyorum ama alamadım..Mutlu yıllar diliyorum..Herşey gönlünce olsun..

    YanıtlaSil
  6. canım, ağaca bayıldım, :))

    YanıtlaSil
  7. Işıklı ışıklı ne kadar güzel olmuş o ev bitkisi :)

    YanıtlaSil
  8. @Düş Kızı'm, hihih, hala pırıl pırıl pırıldıyor o ağaç'çık, başka zaman bu kadar ilgi odağı olamıyor tabii, haftada bir sulanıyor filan, ama dünle bugün resmen altın çağını yaşadııı :))) 2012 hepimize güzel gelsin inşallah :) bu arada senin ağacı görmeyi de isterdim ama göremedik, acep nerelerde bulsak?? :)))

    @Mery'nin Günlüğü, öncelikle hoşgeldin :) aslında pek yeni sayılmam, baya bir zamandır önceki blogumda (http://mayanincicileri.blogspot.com) yazıyordum fakat artık hobilerimle uğraşmadığım için farklı bir blogda devam etmeye karar verdim, sağolsun önceki arkadaşlarım da beni yalnız bırakmadılar :) daha çok izleyiciler seninle olur inşallah :) evet, radikal bir kararla arabayı aldım ve şu an diyorum ki "iyi ki almışım", kesinlikle sana da tavsiye ederim, en kısa zamanda nasip olur inşallah :) sana da mutlu yıllar!!!

    @Pembedüşler, ablacım bence de, annem onu kurutmaya uğraşıyordu bir de :P

    @Mila'm, adı bile yok, biz de sen gibi bitki diyoruz ama iyi kötü bize ağaçlık etti, evimizi şenlendirdi, artık ona bakmak bizim boynumuzun borcu :PpP evet yarın sınavım var :D duygudurum bozukluğu :D

    YanıtlaSil
  9. geç gördüm ama olsun:) kırmızılar çok yakışmış evinize canım nice nice mutlu yıllar mutluluk içinde yaşamanız dileğiyle...

    YanıtlaSil