27 Aralık 2011 Salı

Günler Geçiyor...//Ülkü Ablamın Armağanı :)))

Merhaba :) Şimdiden sizlere keyifli bir gün diliyorum :)

Dünkü süpürge tavsiyelerinizin hepsini bir kenara not ettim, en uygun zamanda annemle piyasa araştırmasına çıkacağızdır dostlar :) Daha başka bir zamanda ise küçük ev aletleri görüşlerinizi isteyeceğim sizlerden, şimdiden haberiniz olsun :)


Günler, yılsonuna doğru ilerlerken, sanki daha çabuk geçiyor gibi geliyor bana, yetişmesi güç bir hız. Bir bakıyorum sabah işe gelmişken, havanın kararmasıyla akşamın olduğunu anlıyorum. Belki bunda günlerin çok kısa olmasının, güneşin erken batmasının da payı büyüktür. Yine de yoğun bir akışın içinde olduğumuzu hep düşünüyorum.... Geçen salı, 20 aralık yani, benim işe başlayışımın 5. senesi doldu. İnanamadım kendime birden, "5 yıldır mı çalışıyorum ben??!!". İşe başladığımda 19 yaşındaydım, etrafımdaki insanlar hep demişlerdi ki "işe başladıktan sonra zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun bile!" Dedikleri cidden doğruymuş... Zamanın kıymetini bilmek gerek. Ama nasıl? İşte temel sorun da burda başlıyor. Hepimiz farkındayız zamanın kıymetini bilmek gerekliliğinin, ama bunun nasılını öyle kolayca çözemiyoruz. Kimimiz bunu kolayca buluyor, bazıları hiç farkına varamadan zaman geçip gidiyor. Keşke bunun bir kolayı olsaydı :(((

Bu arada, cumartesi sabahı gelen kargomdan bahsedeyim size. Sevgili Ülkü Abla'm da doğumgünümü unutmamış ve bana çok güzel bir armağan yollamış :) Şimdilik paketini gösteriyorum, içindekini yarınki posta saklıyorum :))) hohohoh (bu ilginç gülüş niye ben de anlamadım :P)


kardeşim çok kıskandı ama :)))


çok teşekkür ederim tekrardan ablacım :) seni seviyorum :)

herkese kocaman öpücükler :)))

5 yorum:

  1. çok merak ettim içindekini ama Ülkü almışsa kesin güzeldir :)

    YanıtlaSil
  2. bende merak ettim :D

    YanıtlaSil
  3. şimdi niye "azzzz sonraaaa "lara girdik ki ucundan aççık oldu lşimid:)gösterseydin keşke.merakla bekliyorum

    YanıtlaSil
  4. gülerek kullan hediyeni canım.nice senelere.öpüyorum.

    YanıtlaSil
  5. Ay bende çatladım ne acaba :))) küçücüktün büyüdün be sende :))) zaman cidden akıp gidiyor hemde çok çabuk :) tekrar nice yıllara yavru :)

    YanıtlaSil